Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 12 d.

Aktyvus metas – galima daug nuveikti, juolab kad ši diena skirta intensyviam triūsui. Tiks užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais, tvarkyti seniai nejudintas vietas, išnešti šlamštą. Palanku imtis remonto, ką nors taisyti. Šiandien labiau matysite klaidas, trūkumus, ypač tuos, kurių ilgai negalėjote išvysti ar įsisąmoninti. Tad jei dabar persiorganizuosite, sugebėsite ateityje nebekartoti panašių klaidų. Darbe pats laikas pakovoti už savo principus – derėtų aiškiai išsakyti savo poziciją, apibrėžti įtakos sferą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-12 01:01, atnaujinta 2018-03-05 15:42

Tiks pradėti naujus darbus, pasirašyti svarbius susitarimus. Būkite atidūs tvarkydami finansinius reikalus – pinigais rizikuoti netinka.

Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai – tiks pradėti gydymosi ar organizmo stiprinimo, valymo kursą. Gerai pradėti sportuoti ar mokytis kovos menų. Meilės pasimatymams, švęsti, pramogauti ši diena nepalanki.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – sulauksite iš jo pagalbos. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – aukštesnių jėgų apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis; jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga; jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – turite daug priešų.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – ramus metas, kai negalima skubėti, dera pasirūpinti kitais, netiks tvarkyti piniginių ir turto reikalų; patartina vilkėti baltų, rožinių, alyvinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Puikus metas, tiesa, mokėkite atsiprašyti tų, kuriuos mylite, ir jiems pagelbėti. Geras laikas užsiimti namų pertvarkymu ar baigti remontą. Darbe tikėtini geri poslinkiai, jei imsitės energingai spręsti esamą problemą.

Jautis (04 21–05 21). Šiandien reikės kantrybės ir mokėjimo atleisti, tad neskubinkite įvykių, būkite pakantūs kitų silpnybėms ir atidūs artimiesiems. Patartina užsiimti senais, užmirštais darbais.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite sumanūs, išradingi, tad greitai ir be ypatingų pastangų išspręsite sudėtingas problemas. Daugiau bendraukite su kolegomis, bendraminčiais.

Vėžys (06 22–07 22). Vėl esate apimti geros nuojautos, palaimingos ramybės – iš tiesų bus net geriau, nei manote. Šiandien verta dar kartą pamąstyti, ką esate skolingi savo šeimai, ką dar turite atlikti artimiesiems, ko stinga namų ūkyje.

Liūtas (07 22–08 23). Aktyvus laikas – net nepastebėsite, kiek daug pavyks nuveikti. Tačiau nepamirškite ir apie poilsį bei sveikatos stiprinimą. Geras laikas susitikti su draugais.

Mergelė (08 23–09 23). Gali atsiskleisti jūsų klaidos, nesėkmės – nieko baisaus, dabar tai nesunkiai atitaisysite. Kad ir kaip aplinkybės klostytųsi, jauskite savo vertę, tikėkite savo pranašumu – tai apsaugos nuo tuščio nerimo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puikus metas – galima netikėta laimė, džiugus susitikimas, gera naujiena. Tik niekur neskubėkite ir kitų neskubinkite: būkite atidesni smulkmenoms bendraudami ir dirbdami.

Skorpionas (10 23–11 23). Aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai, karjeros sėkmei ir kas tam trukdo. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų reikalai ar reputacija.

Šaulys (11 23–12 22). Tinkama diena vykti į komandiruotę arba į kitą miestą tikrintis sveikatos ar gydytis. Nors ši diena sėkminga, be rimtų pastangų, atkaklaus darbo nieko nepešite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Puikus laikas, neverta jaudintis dėl smulkių nesklandumų. Tad nebijokite, nevenkite problemų – ši diena itin palanki pažinti jūsų nesėkmių priežastis ir prigimtį.

Vandenis (01 21–02 20). Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos ar gero patarimo. Būkite atidūs žvilgsniui iš šalies, draugo, kolegos, partnerio, antrosios pusės nuomonei, patarimams. Ir nepriiminėkite vieni svarbių sprendimų.

Žuvys (02 20–03 21). Greitai ir paprastai negaunama gerų dalykų – viską reikia užsitarnauti. Derėtų susitaikyti su sąžine, grąžinti skolas (ne vien materialines) ne tik draugams, bet ir šeimai, mylimam žmogui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.