Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai turėtų ryžtingai nusiteikti ir apsišarvuoti kantrybe: kitą savaitę viskas klostytis truputį ne taip, kaip jūs tikėjotės. Bet dėl to neverta nusiminti, juk visa, kas vyksta, tik į gera.

Avinai turėtų ryžtingai nusiteikti ir apsišarvuoti kantrybe.<br>123rf
Avinai turėtų ryžtingai nusiteikti ir apsišarvuoti kantrybe.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 12, 2013, 6:07 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:48 PM

Jaučiai turėtų sutelkti dėmesį į naujas idėjas, o jūsų bičiuliai ir partneriai padės jas realizuoti. Ateinanti savaitė - tinkamas metas atnaujinti savo planus. Bet susikaupusių reikalų nevertėtų atidėlioti ateičiai. Verčiau pasinaudokite palankia situacija ir juos užbaikite. Galite gauti premiją.

Dvyniai turėtų nekonfliktuoti su kolegomis, ir tada visi reikalai darbovietėje puikiai klosis. Prieš pereidami į naujas veiklos sritis, susumuokite rezultatus ir prisiminkite, kas jums buvo reikšminga. Galite gauti viliojantį pasiūlymą. Viską gerai apgalvokite ir nepasiduokite emocijoms.

Vėžiai turėtų sutikti išnagrinėti dalykinius pasiūlymus, kuriuos gaus kitą savaitę. Viską gerai pasvėrę, jūs priimsite vienintelį teisingą sprendimą, o nestandartinė situacija tik sustiprins jūsų pozicijas. Atsargumas bendraujant su kolegomis niekada nepakenks, o štai su artimaisiais būkite atviri ir nuoširdūs.

Liūtai sukaups jėgas ir sutvarkys juos dominančius reikalus. Rezultatai pranoks visus lūkesčius. Jus apims įkvėpimas, atsiras palanki galimybė daug nuveikti. Būkite atidesni aplinkiniams, tai jums padės įgyti daug naujų šalininkų ir pakelti savo autoritetą artimo žmogaus akyse.

Mergelės gali tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis atlikto darbo rezultatais. Jūs dabar esate savo galimybių viršūnėje, pasistenkite joje kuo ilgiau išsilaikyti. Netrukus galite užimti dar aukštesnį postą arba sudaryti naudingą verslo sutartį. Aplinkiniai gerbia jūsų nuomonę. Nesiimkite tūkstančio darbų iškart.

Svarstyklės išmėgins jėgas naujose veiklos srityse. Vyresnybė deramai įvertins jūsų pastangas. Profesinė padėtis gali sustiprėti. Jūs įgyvendinsite svarbų projektą ir pelnysite aplinkinių simpatijas. Išaugs jūsų kūrybinis potencialas, gausite daug žadantį pasiūlymą. Svarbiausia - neabejokite savo jėgomis ir galimybėmis.

Skorpionams ilgai lauktų rezultatų duos ankstesnių planų realizavimas. Jūs gerai padirbėjote ir dabar galite mėgautis savo veiklos vaisiais. Imdamiesi naujo projekto, suteikite verslo partneriams tik tą informacijos minimumą, kuris juos sudomins, o jums vėliau leis veikti tik savo nuožiūra.

Šauliai nustebins kolegas pavydėtinu entuziazmu ir nestandartiniais požiūriais į sudėtingų uždavinių sprendimą. Tai jums leis įgyvendinti atrodytų beviltiškus projektus. Išnaudokite šį šansą, bet būkite atidūs pokalbio metu: nežadėkite daugiau negu galite įvykdyti. Santykiuose su mylimu žmogumi vyraus visiškas savitarpio supratimas.

Ožiaragiai kitą savaitę galės užbaigti visa tai, kas dar neseniai atrodė sunkiai įgyvendinama. Tereikia sukaupti jėgas, ir rezultatai pranoks visus jūsų lūkesčius. Palankiai susiklosčius aplinkybėms, sudarysite prielaidas karjerai artimiausioje ateityje. Nepraleiskite įdomios informacijos, ji jums vėliau pravers.

Vandeniai turės progą pademonstruoti savo neeilines dalykines savybes, kurias vyresnybė deramai įvertins. Tai leis žengti dar vieną tvirtą žingsnį karjeros laiptais. Telieka imtis darbo ir pateisinti į jus dedamas viltis. Būkite atlaidūs aplinkiniams, tai jums leis patraukti į savo pusę daugiau šalininkų.

Žuvys darbe neturėtų konfliktuoti. Pasistenkite diplomatiškai bendrauti su kolegomis. Kitaip galite sugadinti santykius, kurie vėliau jums labai praverstų. Elkitės lanksčiau, tada pasieksite norimų rezultatų. Neskubėkite imtis ryžtingų veiksmų, galbūt reikia palaukti, ir viskas susitvarkys savaime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.