Astrologės S. Liepienės horoskopas birželio 15-21 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

Dvynų laukia intensyvus laikotarpis, kai veikla yra būtina.
Dvynų laukia intensyvus laikotarpis, kai veikla yra būtina.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 7:54 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:37 PM

Triukšmingai. Sunku nutylėti ar pasislėpti. Viskas vyksta greitai, triukšmingai ir tarp žmonių. Gal ne visada jums tai patinka, bet ir nesukelia didelių sunkumų. Viskas, kas neįprasta ar susiję su mada, tiesiog traukte traukia prie jūsų kitus žmones. Tačiau kartu tai kupinas išlaidų laikotarpis. Apie galimybę pataupyti prabangioms atostogoms galima tik pasvajoti. Moteriškose draugijose bus ypač daug apkalbų ir ginčų.

JAUTIS (04 21—05 21)

Tyliau. Svetimos paslaptys slegia, o jas išsaugoti sunku. Vis dėlto teks išmokti patylėti, nes tik taip išsaugosite savo reputaciją ir ramybę namuose. Visi nemalonumai — per popierius, pašnekesius ar susitarimų nesilaikymą. Trumpos kelionės taip pat ne itin sėkmingos. Šiuo laikotarpiu geriau užsiimti įprastais darbais, vykdyti įsipareigojimus ir mažinti išlaidas pramogoms. Pinigų prireiks rimtiems dalykams.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Veikla. Intensyvus laikotarpis, kai veikla yra būtina. Ir nesvarbu, kad viskas pagrįsta daugiau šnekomis ir pažintimis nei įdirbiu. Yra galimybių — reikia jomis naudotis. Gali būti, kad varomoji jėga bus smalsumas. Seksis viskas, kas įdomu. Prisiimant įsipareigojimus reikia būti atsargesniems, nes laikui bėgant paaiškės, kad užsigriebta per daug. Šeštadienį ir sekmadienį būkite atlaidesni namuose — pažirusios kibirkštys gali uždegti visą šieno kaugę.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Pasitikėjimas. Lengviau vienišiams nei draugiją mėgstantiems žmonėms. Kai galite pasitikėti savimi, savo patirtimi ir žinote, kiek sugebate, yra paprasčiau. Šios savaitės problemos palies ne vien jus asmeniškai, bet ir mylimuosius, vaikus. Tarp draugų ar kolektyve taip pat girdėsis nepatenkintų šnabždesių. Laimė, tai tik savaitgalį. Vėliau viskas nuslūgs, išsisklaidys ir gyvenimas po truputį grįš į vėžes.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Kolektyvas. Draugai, bičiuliai, giminaičiai, įsitaisę jūsų namuose, niekur neskuba. Viskas daroma kartu. Vienais atvejais tai džiugina, o kitais vargina. Toks laikas, kai ne tik pailsėti vieni negalite, bet ir dirbti vieniems neišeina. Todėl neieškokite ramaus kampelio nei prie tvenkinio, nei po žydinčiomis liepomis. Teks dalyvauti. Savaitės pabaigoje lengviau atsikvėpsite — kolektyvas pradės irti ir vėl galėsite būti savimi.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Pinigai. Finansiniai sprendimai bus labai svarbūs. Ir nereikia purkštauti, jei kas pasako, kad tokio jūsų požiūrio nesitikėjo. Galima viską suversti susiklosčiusioms aplinkybėms. Dabar svarbu ne tik pinigai, bet ir tai, kur juos išleisite, kaip patys vertinsite tai, ką turite. Ši savaitė leidžia ne tik imtis naujų taupymo būdų, bet ir atskleidžia jūsų verslumo galimybes. Gerai pagalvokite, kam ir kiek galite duoti.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Kantrybė. Didelės svajonės atsimuša į akmeninį molą ir dūžta. Reikia įvertinti galimybes, rasti kelią, kur galima prasibrauti. Tai nebus lengva, laukia didelė priešprieša. Laimė, ne viskas prarasta. Jūs turite tvirtai žinoti, ko norite ir ko siekiate. Dabar gal ir nesulauksite paramos ar pritarimo, tačiau nuo vidurio savaitės viskas bus žymiai paprasčiau. Neskubinkite įvykių, jiems reikia laiko.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Vertė. Kiekvienam savaip dėliojasi laikas ir planai, bet pasistenkite pamatyti tikrąją daiktų, žmonių ar įvykių vertę. Tinkamai įvertinę tai, kas vyksta greta, galėsite spręsti konfliktus. Juo labiau kad sudėtingų situacijų šią savaitę bus apsčiai. Neskubėkite priimti pasiūlymų, jei nežinote, kas iš tiesų tai rekomendavo. Daug apgaulės ne tik darbe, bet ir klaidžiojant asmeninių santykių labirintais.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Be meilės. Apie meilę kalbėti neverta — jūsų negirdės, nesupras, o gal net ir duris parodys. Nei dovanos, nei kelionės ar pramogos santykių nesušildys. Todėl šioje srityje turėtų viskas likti taip, kaip yra. Darbai juda gerai, todėl finansiniai reikalai irgi klostosi palankiai. Nors tai nesuteikia ilgalaikių garantijų, galite džiaugtis dabartine situacija. Nepamirškite, kad turite matyti ne tik tai, kas vyksta priekyje, bet ir kas už nugaros.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Trintis. Laimėjimai priklauso nuo santykių darbe. Jei jaučiatės nesmagiai, jei tvyro įtampa, darbai eisis sunkiai. Ir visai nesvarbu, kokį postą užimate. Tiesiog nerasite sau vietos, jei yra atsiradusi trintis. Abejotina, kad jums patiems pavyks tai įveikti. Didesnė tikimybė, kad antradienį arba trečiadienį viskas susitvarkys savaime. Pasistenkite šių nesklandumų nepasėti namuose — jie gali suvešėti dygiomis piktžolėmis.

VANDENIS (01 21—02 19)

Drauge. Pagrindinės temos — meilė ir pinigai. Tai visas jūsų gyvenimas. Papildomas spaudimas iš šalies viską apsunkina. Jei negalite to išspręsti, nereikia veikti per jėgą. Šiuo metu galite daug laiko skirti savo pomėgiams. Pabandykite jais sudominti ir namiškius. Gal pavyks. Bendras laisvalaikis suartina, tačiau atskleidžia ir ne pačius geriausius bruožus.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Namuose. Namų reikalai — labai svarbūs. Tai nėra netikėtos permainos ar sienų griūtis, tačiau gali būti, kad atėjo laikas pokyčiams. Kai kas keis tik užuolaidas, o kai kas — pačius namus. Kita vertus, gali būti, kad kalbos ir bus tik kalbos. Norintiems siekti karjeros aukštumų reikės antrosios pusės pritarimo. Nepamirškite paklausti, ką ji mano apie tai. Sulauksite pritarimo ir paramos. Laiko sau ir asmeniniams pomėgiams trūks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.