Palmiros horoskopas savaitgaliui

Savaitgalio nuotaikos smagios, bet kokie susitikimai šeštadienį ir pirmą sekmadienio pusę bus sėkmingi, laukia geros naujienos. Visi bus mieli, protingi ir draugiški. Nepraleiskite progos taikytis, rengti įvairius susitikimus, atnaujinti nutrūkusius ryšius – draugiškus, dalykinius ar romantiškus. Daugiau bendraukite – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų. Šis laikas sėkmingas ir įvairiems darbams nudirbti, ir aktyviai pasportuoti, surengti šventę, nueiti į meilės pasimatymą.

Savaitgalio nuotaikos smagios, bet kokie susitikimai šeštadienį ir pirmą sekmadienio pusę bus sėkmingi, laukia geros naujienos.<br>123rf
Savaitgalio nuotaikos smagios, bet kokie susitikimai šeštadienį ir pirmą sekmadienio pusę bus sėkmingi, laukia geros naujienos.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:32 PM

Deja, sekmadienį nuo 13 val. 7 min. kritinis metas, kai labiau tikėtinos traumos, įvairios apgaulės, nesusipratimai, gali pablogėti sveikata, sutrikti virškinimas, išaugs apsinuodijimų tikimybė. Antra dienos pusė nepalanki švęsti, pramogauti. Patartinas uždaras bendravimas šeimoje.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį susiję su jūsų finansiniais reikalais, karjeros sėkme, sveikata. Blogai, jeigu sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, prausimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, raktus sulaužyti arba pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas nors imtų svilti, einant už ko nors užkliūti, jeigu būtų sunku batų raištelius atraizgyti.

Geras ženklas: būti sulytam saulei šviečiant, išvysti savo toteminio gyvūno formos debesį ar krintančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusės, moterims – iš kairės, kairiarankiams atvirkščiai).

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti dangų, vaivorykštę, žvaigždes, regėti save nuogą. Blogai, jeigu kritote, jei valgėte vaisius, regėjote sodus, maudėtės. Jei išvydote vaikystės namus – skolos sugrąžinimas, jeigu įėjote į kokį nors namą – geros permainos.

Blogas ženklas: daug juoktis, tuščiai linksmintis, jei kraujas iš nosies bėgtų arba dantenos imtų kraujuoti, jei rudas vanduo iš čiaupo namuose bėgtų, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, į duobę, rūsį įkristi, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei veidrodis sudužtų, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: rasti smulkių pinigų, jeigu gatvėje vardu kelis kartus pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: pirmadienis netinkamas svarbiems darbams, atsakingiems susitikimams, sprendimams; patartina vilkėti gelsvų, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Puikiai nusiteikę būsite beveik visą šeštadienį. Geras ir sekmadienis, jei nesistengsite pastebėti artimųjų trūkumų – geriau tądien galvoti apie jų nuopelnus, gerąsias savybes. Labiau pasirūpinkite sveikata, būkite atidesni maisto kokybei (ypač sekmadienį).

Jautis (04 21–05 21). Džiaugsmo, meilės dienos. Jausitės smagiai, tad būsite nuoširdūs, atviri, žavūs, sulauksite daug simpatijų iš aplinkinių, ypač priešingos lyties. Nors patirsite gerbėjų atakų, sulauksite karštų meilės prisipažinimų, neskubėkite tarti „taip”, jei tai bus šeštadienį.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienis puikus įvairiems reikalams tvarkyti, susitikimams. Sekmadienį geriausiai jausitės būdami su artimaisiais savo namuose. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite reiklūs, neakcentuokite savo nuoskaudų ar mylimo žmogaus pražangų.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis palankus buitiniams reikalams tvarkyti, įsigyti vertingų daiktų šeimai. Tądien laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti ir naujas romanas. Sekmadienį likite santūresni – naujoms pažintims blogas laikas.

Liūtas (07 22–08 23). Pakluskite šeimos valiai, net jeigu jūsų nuomonė kitokia ir ketinimai skiriasi. Tiesa, bendri darbai ir buitiniai rūpesčiai jus suartins, sutaikys. Sekmadienį tikėtinos malonios dovanos, džiugios staigmenos.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienis – jūsų metas: tapsite iškalbingi ir linksmi, nestigs pasitikėjimo savimi. Tądien jūsų laukia intriguojančios pažintys ir nuotykiai. Sekmadienį geriau praleisti su savais – dėl naujų pažinčių, ypač su žmonėmis iš toli, gali kilti rūpesčių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramios dienos, jas geriausia būtų praleisti tarp savo artimųjų ir gerų draugų. Sekmadieniui neplanuokite atsakingų susitikimų.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienį pats laikas priimti atsakingą sprendimą veikloje arba asmeniniame gyvenime, žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote. Sekmadienis geras susirūpinti savo sveikata, pvz., atsisakykite žalingo įpročio.

Šaulys (11 23–12 22). Kelionėms, susitikimams tinkamesnis šeštadienis. Sekmadienį nepamirškite atsipalaiduoti, atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių. Galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai. Šeštadienio vakarą ir sekmadienio pirmąją pusę verta vykti į vakarėlius ar susitikimus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neatsisakykite šeštadienį kvietimų į svečius, vakarėlį – tai puiki diena viešnagėms, pobūviams. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu. Sekmadienį bendraudami likite atidesni kito nuomonei, nepraraskite takto juokaudami.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienis geras taikytis, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys. Šeštadienis tinkamas aptarti meilės santykių perspektyvas. Sekmadienį patartinas aktyvus poilsis gamtoje.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei, gerai kur nors kartu išvykti. Šiomis dienomis galite susitikti su žmogumi, kuris taps jūsų tikru draugu, patikimu partneriu veikloje, o gal ir antrąja puse. Sekmadienio antra pusė nebus gera naujoms pažintims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.