Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 19 d.

Tai viena palankiausių ir sėkmingiausių dienų birželį ir šiais metais! Ir dalykinėje veikloje, ir asmeniniame gyvenime viskas tampa aišku, paprasta ir miela. Imami suvokti svarbiausi dalykai šiame gyvenime, sveikai ir blaiviai įvertinami savi poreikiai ir galimybės. Ateina žinojimas, ko reikia imtis, kad pasiektum išsvajotų dalykų.

Tai viena palankiausių ir sėkmingiausių dienų birželį ir šiais metais.<br>123rf
Tai viena palankiausių ir sėkmingiausių dienų birželį ir šiais metais.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:37 AM

Palanku susitikti su įtakingais ar žymiais asmenimis, dvasininkais, kreiptis į aukštas instancijas, religines, labdaros organizacijas, tvarkyti itin svarbius reikalus. Verta kreiptis su dideliais prašymais ir pasiūlymais tiek į vadovybę ar aukštus asmenis, tiek į artimus žmones.

Geras laikas kelionėms, susitikimams, tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Tinkama proga šeimos problemoms spręsti, gerinti santykius su artimaisiais – raskite laiko nuoširdžiam pokalbiui, išsiaiškinkite, ko norėtumėte vieni iš kitų.

Geras laikas priėmimams, pobūviams, labdaros renginiams. Palankios draugiškos ir romantiškos pažintys.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę, tačiau dažniausiai šios nakties sapnai apgaulingi.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, rytą pieną išlieti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tvarkyti įvairius reikalus, tiesa, netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 21). Pagaliau pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį tvarkant dalykinius, finansinius reikalus. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, nusileiskite.

Jautis (04 21–05 21). Tampate objektyvūs ir teisingi – pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio puses. Tai puiki diena piršlyboms, sužadėtuvėms. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

Dvyniai (05 21–06 22). Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo šiandien gali netikėtai nusišypsoti laimė. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų. Tinka pradėti remontą namuose ar biure.

Vėžys (06 22–07 22). Džiaugsmo, meilės, kūrybinės sėkmės metas. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, bus naudinga. Daugiau bendraukite su vaikais – jie suvoks ir perims jūsų tiesas.

Liūtas (07 22–08 23). Nors ši diena visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei vykdysite šeimos valią. Būkite kuklesni, kantresni. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Mergelė (08 23–09 23). Galite apie save sužinoti itin svarbių dalykų. Išskirtinis metas veiklai – šviesi galva, džiugi nuotaika. Visi noriai su jumis bendrauja ir siekia padėti. Galite įgyti puikių draugų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Akimirksniu galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite pelnytą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas.

Skorpionas (10 23–11 23). Lemtingas metas – per šią dieną galite viską apversti aukštyn kojomis. Dabar esate pajėgūs įveikti didžiausias kliūtis, pakreipti įvykius, santykius su artimaisiais ir draugais taip, kaip jums norisi.

Šaulys (11 23–12 22). Įžvelgiate slaptąją, žaviąją šio gyvenimo pusę – jums atsiveria gelmės. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką diktuoja gyvenimas. Gal verta paimti tai, kas siūloma? Savo iniciatyvos nereikškite, daug dirbti nesiimkite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Žavus laikas – nusišypsos didelė, nepaprasta, neplanuota sėkmė. Atsiverkite – jūsų laukia praregėjimai.

Vandenis (01 21–02 20). Svarbių laimėjimų metas. Tiesa, esate dėl kažko nepatenkinti, jums kas nors vis kliudo. Tokios nuotaikos negreit išsisklaidys. Kad ir ko imsitės, atsižvelkite į savo tėvų nuomonę.

Žuvys (02 20–03 21). Svajonės pildosi – būkite laimingi. Esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi – labiau pasitikėkite savo likimu. Galite gauti itin vertingą pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Itin svarbūs bus susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.