Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai kitą savaitę minimaliomis pastangomis pasieks įspūdingų

Avinai kitą savaitę minimaliomis pastangomis pasieks įspūdingų rezultatų.<br>123rf
Avinai kitą savaitę minimaliomis pastangomis pasieks įspūdingų rezultatų.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 19, 2013, 8:44 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:49 AM

Jaučiai neturėtų ignoruoti aplinkinių žmonių patarimų. Paklausykite, ką sako kiti, ir sužinosite svarbią idėją, kuri artimiausiu metu padidins jūsų galimybes. Išnaudokite palankų šansą, kitaip jis atsidurs kitose rankose. Venkite beprasmiškų ginčų, ieškokite deramos išeities iš keblios situacijos.

Dvyniai tvarkys tarnyboje susikaupusius reikalus, todėl teks dirbti viršvalandžius. Turėsite ne tik pabėgioti, bet ir greitai priimti sprendimus, kad jūsų planai būtų įgyvendinti. Sėkmė priklausys būtent nuo jūsų operatyvumo. Pasistenkite būti visiškai sąžiningi su savimi. Finansinė padėtis stabili.

Vėžiai tikriausiai turėtų peržiūrėti savo santykius su kai kuriais žmonėmis. Kai kam iš aplinkinių bus sunku susitaikyti su jūsų pranašumo faktu, tai gali sukelti pavydą. Pasistenkite nereaguoti į išpuolius, kadangi pavyduoliai tik ir tegalvoja, kaip jums įgelti ir sugadinti nuotaiką.

Liūtų laukia daugeliu atžvilgių produktyvi savaitė. Darbe jūsų perspektyvos neblogos, bet reikia išlaikyti paskutinį išmėginimą. Prisiminkite nepelnytai pamirštus verslo partnerius, pasistenkite atnaujinti ryšius su jais. Nedalyvaukite svetimuose konfliktuose.

Mergelės turėtų filosofiškiau žiūrėti į gyvenimą. Tai - geriausias būdas atremti nedraugų išpuolius ar nepagrįstas giminaičių pretenzijas. Kitą savaitę atmosfera bus kūrybiška ir džiugi. Gera jūsų nuotaika daug ką užkrės teigiama energija ir optimizmu. Bet siekiant užsibrėžtų tikslų prireiks daug jėgų ir laiko.

Svarstyklės kasdieniame gyvenime turi vadovautis tik blaiviu protu. Ateina metas pademonstruoti seniai slepiamus talentus: galbūt aplinkiniai pakeis savo požiūrį į jus. Jums ypač seksis semtis žinių įvairiose srityse. Metas peržiūrėti pozicijas gyvenime: atsisakykite nebeaktualių tikslų ir užsibrėžkite naujus.

Skorpionas turi atkakliai judėti į priekį, nepaisydamas jo kelyje pasitaikančių sunkumų. Tada jūs išvysite naują perspektyvą. Pasistenkite nepamiršti nesutvarkytų reikalų, kitaip jie patys primins apie save netinkamiausiu momentu. Būkite pakantesnis svetimoms klaidoms, siekite kompromiso.

Šauliams kita savaitė ruošia daug mažyčių džiaugsmų, kuriais pasidalykite su bičiuliais. Jūs pasijusite energingesni, todėl ateinančiomis dienomis spręskite aktualias problemas. Pasirinkite teisingą taktiką, ir rezultatas pranoks lūkesčius. Nekreipkite dėmesio į pavyduolių atodūsius, užsitikrinkite artimųjų paramą.

Ožiaragių kitą savaitę laukia kūrybinis polėkis ir sėkmingas uždavinių, kuriuos reikia derinti su aukštesnėmis instancijomis, sprendimas. Teks pamiršti mėgstamą įprotį - pasvajoti tyloje, tam tiesiog nebus laiko. Svarbu neišleisti iniciatyvos iš savo rankų. Jūsų finansiniai reikalai geri, tik tuo nereikėtų girtis.

Vandenis turės galimybę padėti pamatą didelėms teigiamoms permainoms. Viskas bus pagal principą „Ką pasėsi, tą ir pjausi”. Finansinė padėtis stabili, nors gal ir tikėjotės didesnės sumos. Kitą savaitę gali atsirasti naujas pajamų šaltinis. Bet išlaidauti tikrai nereikėtų.

Žuvys turi vyti šalin visas abejones. Ginkite savo teises visose gyvybiškai svarbiose srityse. Tai padės atpažinti nedraugus ir sustiprinti jūsų pozicijas. Jums kita savaitė - anaiptol ne atsipalaidavimo ar poilsio metas. Galimi svarbūs susitikimai, kurie tikriausiai turės įtakos jūsų materialinei padėčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.