Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 20 d.

Vis dar puikus laikas, tačiau diena šiek tiek nervinga, tad būsite įsitempę, įtaresni. Vis dėlto tai tinkamas metas veikti, bendrauti, tik būkite mandagūs, pagarbūs, venkite ginčų bendraudami, ypač su vyresniais, viršesniais žmonėmis. Seksis patyrusiems, drąsiems ir nebijantiems rizikuoti asmenims. Vis dėlto skubėti nepatartina, kaip ir veržtis į priekį ar žadėti, įsipareigoti gerai visko nepasvėrus – už viską, kas bus pasakyta, teks atsakyti. Jūsų pozicija turi būti principinga. Šiandien palankūs ilgalaikiai susitarimai, tiesa, atidžiau tikrinkite tvirtinamus dokumentus. Tiks tvarkyti mokesčių ir draudimo reikalus.

Vis dar puikus laikas, tačiau diena šiek tiek nervinga, tad būsite įsitempę, įtaresni.<br>123rf
Vis dar puikus laikas, tačiau diena šiek tiek nervinga, tad būsite įsitempę, įtaresni.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:42 AM

Palanku atnaujinti senus ryšius ir susitarimus.

Pats nepalankiausias metas tvarkyti reikalus, susitarimams, susitikimams ir kelionėms – tarp 17 val. ir 18 val. 30 min.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namie plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, juoda katė kelią pereitų.

Geras ženklas: jeigu vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį nepatartina tvarkyti svarbių reikalų, pasirašyti reikšmingų dokumentų; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 21). Neskubėkite, nesinervinkite – jums šis metas sudėtingas. Šios dienos sprendimai gali būti neobjektyvūs. Rizikuoti galima, tačiau tik gerai pasirengus.

Jautis (04 21–05 21). Neblogas metas tvarkyti juridinius reikalus, tiesa, turite būti apdairūs ką nors pasirašydami, skaičiuodami pinigus. Būkite pakantesni sutuoktinio kritikai – šiuo metu jūsų trūkumai kris į akis labiau nei privalumai.

Dvyniai (05 21–06 22). Iš esmės palankus metas, tinkamas susitikti su svarbiais žmonėmis. Tik būkite atidesni išgirstoms pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių problemoms.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkamas laikas užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Tik būkite apdairesni su dokumentais. Tai įsimylėjimo metas, kai galite apimti įkvėpimo labai daug pažadėti jums patinkančiam žmogui, deja, už tai gali tekti brangiai mokėti.

Liūtas (07 22–08 23). Dalykinėje veikloje nesiimkite nieko rimta – patirsite nesklandumų, kvailų kliūčių, gauti rezultatai jūsų taip pat netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui, atkreipkite dėmesį į jų sąžiningumą.

Mergelė (08 23–09 23). Skubėkite pamažu. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite imtis jums peršamų dalykų – verta laikytis savo nuomonės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bus svarbu kokybė, tad nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę. Tiks tvarkyti piniginius, turto klausimus, spręsti jūsų reikalo finansavimo klausimą.

Skorpionas (10 23–11 23). Gera diena tvarkyti reikalus, vis dėlto būkite apdairūs, galvokite, ką šnekate ir ką žadate, – galite pervertinti savo sugebėjimus, žinias. Palanku tvarkyti įvairius reikalus su užsieniečiais.

Šaulys (11 23–12 22). Svajingas metas – verta šią dieną praleisti taip, kaip širdis geidžia. Kita vertus, bus palanku tvarkyti svarbius, ypač piniginius ir turto, reikalus. Labiau remkitės partneriais, draugais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasiruoškite greitai persiorientuoti tvarkant reikalus, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte pasikeitus aplinkybėms. Palankus metas bičiuliškiems susitikimams – išklausykite draugų nuomonę, patarimus. Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos.

Vandenis (01 21–02 20). Neskubėkite apsispręsti, net jei gausite labai gerą pasiūlymą – tiek dalykinį, tiek asmeninį. Impulsyvūs sprendimai nebus teisingi.

Žuvys (02 20–03 21). Dvilypis metas, kai iš pradžių viskas atrodo puiku, tinkama, gerai parengta ir sutvarkyta, tačiau lemtingą akimirką ima ir paaiškėja negerų dalykų. Dėl to nereikėtų nerimauti, gana greitai viskas vėl taps stabilu, sugrįš sėkmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.