Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai neturėtų provokuoti konfliktų, dėl jų tik prarasite savo

Avinai neturėtų provokuoti konfliktų, dėl jų tik prarasite savo pozicijas.<br>123rf
Avinai neturėtų provokuoti konfliktų, dėl jų tik prarasite savo pozicijas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 26, 2013, 11:21 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:10 AM

Jaučiams ateinantis laikotarpis žada naujų idėjų ir drąsių projektų. Nenumatytas įdomus susitikimas padės sudaryti naudingą sutartį. Venkite konfliktinių situacijų, o jei jau į jas pakliuvote, tai dėkite visas pastangas joms sušvelninti. Kita savaitė palanki finansiniu požiūriu, įsigysite naudingų pirkinių.

Dvyniai turės spręsti sudėtingus savitarpio santykių su partneriais klausimus. Bet nesidėkite, kad viską žinote. Tik kantrybė ir konstruktyvus dialogas gali ištaisyti situaciją ir duoti naudos. Jūsų pastangos neliks nepastebėtos, už jas bus su kaupu atlyginta. Tai jums suteiks pasitikėjimo savo jėgomis.

Vėžiai kitą savaitę turėtų vengti staigių nuotaikos svyravimų - emocijų protrūkiai jums dabar tikrai nenaudingi. Neverta jaudintis dėl visokiausių smulkmenų, verčiau sutelkite dėmesį į numatytų uždavinių sprendimą. Jeigu jaučiate poreikį pakeisti aplinką, tai dabar tam tinkamiausias metas.

Liūtai sėkmingai sutelks aplinkinius savo užduotims vykdyti. Neskubėkite priimti sprendimų, gerai pasverkite visus pliusus ir minusus. Jus supanti atmosfera bus labai palanki, o įveikti kliūtis, jeigu jų netikėtai atsirastų jūsų kelyje, padės draugai ir aukšti globėjai.

Mergelės ateinančiomis dienomis lengvai atsigriebs už sugaištą laiką, baigs tvarkyti svarbius reikalus. Jūs galite pakeisti santykius su aplinkiniais į gerąją pusę. Atliktas darbas suteiks bent jau moralinį pasitenkinimą. Pagaliau sulauksite pinigų, kurie sustiprins jūsų materialinę padėtį.

Svarstyklės gaus visas priemones užsibrėžtam tikslui pasiekti. Atkaklumas jums padės pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę. Kitą savaitę jūs atskleisite visus savo gabumus ir pasinaudosite savo profesiniais įgūdžiais, kad sėkmingai sutvarkytumėte reikalus.

Skorpionams primygtinai rekomenduojama kitą savaitę nesiaiškinti santykių ir nesikivirčyti su aplinkiniais. Priešingu atveju jums nepavyks įgyvendinti savo idėjų ir sumanymų, taip pat ir susijusių su karjera. Nepamirškite, kad planeta sukasi ne tik aplink jus.

Šauliai bus nusiteikę realizuoti naujus projektus. Jūsų laukia emocinis pakilimas, kai apima noras kuo daugiau nuveikti. Bet tramdykite savo emocijas, kitaip jos jus užlies. Neskubėkite reaguoti į tai, kas vyksta aplinkui. Kad ir ką darytumėte, artimieji labai teigiamai įvertins jūsų veiklos rezultatus.

Ožiaragius kita savaitė gali nudžiuginti daugybe įvykių ir įspūdžių, todėl išnaudokite kiekvieną akimirką. Tinkamas metas naudingiems ryšiams užmegzti. Atsiras daug galimybių realizuoti įdomias idėjas, tik atminkite, kad vėliau nebegalėsite pakeisti priimtų sprendimų.

Vandeniai nudžiugins patys save ir ypač vyresnybę dideliu darbingumu, o gera nuotaika taps sėkmės garantija daugelyje veiklos sferų. Nenutolkite nuo kolegų, nes dažniausiai kolektyvus sprendimas būna geriausias. Punktualumas neleis pavyduoliams užklupti jus netikėtai.

Žuvims kita savaitė suteiks laiko netolimoje praeityje padarytoms klaidoms apmąstyti ir ištaisyti. Prisipažinkite, kad kai kurie jūsų sprendimai buvo pernelyg skuboti ir ne visada apgalvoti. Finansinė padėtis stabili. Jus gali apgauti. Nesistenkite greitai praturtėti, atminkite, kur būna nemokamo sūrio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.