Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 27 d.

Sudėtingas metas, kai pajunti, kad ne viskas tavo valioje, kad reikia išmokti ir kitus girdėti bei matyti. Pasiklysti, susipainioti (ypač jausmuose, sprendžiant finansinius reikalus) bus lengva – aiškių atskaitos taškų nebus. Šiandien vertėtų labiau atsiriboti nuo aplinkinių – kolektyvinei veiklai, įvairiems susibūrimams ne pats geriausias metas.

Sudėtingas metas, kai pajunti, kad ne viskas tavo valioje, kad reikia išmokti ir kitus girdėti bei matyti.<br>123rf
Sudėtingas metas, kai pajunti, kad ne viskas tavo valioje, kad reikia išmokti ir kitus girdėti bei matyti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:10 AM

Bendraujant irgi stigs aiškumo, teisingos informacijos, aplinkinių supratingumo. Siekite kompromisų, būkite lankstesni. Tiesa, aplinkinių nuomonei, kaip ir nuotaikoms, nepasiduokite (šiandien svetima įtaka žalinga).

Netiks skolinti ir skolintis pinigų, nepalanku ir grąžinti. Netinkamas laikas įvairiems finansiniams susitarimams. Būtina didesnė atida dirbant su informacija, atsargumas vairuojant transporto priemones.

20 val. 4 min. Venera įeina į Liūto ženklą ir bus jame iki liepos 22 d. Tai padės aiškiai suvokti ir patirti, kas yra gyvenimo, kūrybos, meilės, vaidybos, pasirodymų bei pramogų, žaidimų džiaugsmas. Palanku ieškoti mecenatų.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti, jei ant jūsų kas nors užsidegtų – jėgų praradimas, visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus tvarkyti finansinius reikalus; patartina vilkėti pilkai žalsvų, žydrų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 21). Sunkokas laikas – aplinkybės gali versti apsispręsti aklai. Pasistenkite atsakingus reikalus atidėti. Šiandien nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite.

Jautis (04 21–05 21). Pavojinga diena, kai išlenda nenumatytos ar senos, pamirštos problemos, kai atrodo, jog viskas gerai, bet įpusėjus reikalą paaiškėja, kad pasiekta aklavietė. Geriau šiandien niekuo nerizikuoti, nesivelti į avantiūras.

Dvyniai (05 21–06 22). Venkite rimtų pokalbių su vadovybe. Būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę ir sveikatą. Nederėtų barti vaikų, būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Vėžys (06 22–07 22). Ne viskas auksas, kas auksu žiba. Galimi netikėti pasiūlymai – dalykiniai, asmeniniai, romantiški – iš užsieniečio ar solidaus asmens, tačiau į juos neverta kreipti daug dėmesio. Būkite nuoširdesni su savo vaikais – gal pravartu rimtai pasikalbėti?

Liūtas (07 22–08 23). Sunkoka diena. Gali tekti paskubomis spręsti mokesčių, draudimo problemas. Išaugs konfliktų su kolegomis ir traumų tikimybė. Bus geriau, jei šiandien reikalus vilkinsite ir atidėsite bent jau rytdienai.

Mergelė (08 23–09 23). Apgaulingas laikas, kai pavojai neįvertinami, o nauda pervertinama, tad geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų. Juridines ir finansines problemas verta atidėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Smulkios kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti nemalonumu. Būkite pasiruošę artimųjų, kolegų, viršininkų pretenzijoms – jei nesiginčysite, tai greitai bus pamiršta.

Skorpionas (10 23–11 23). Svarbu vengti avantiūrų, ypač tvarkant piniginius, turto reikalus, siekti gerai nuteikti aplinkinius. Netikęs laikas užmegzti romantiškas pažintis, aiškintis santykius su mylimu asmeniu. Iš savo vaikų daug nereikalaukite, neduokite daug kišenpinigių.

Šaulys (11 23–12 22). Nekoks laikas veiklai – gal ką nors galima atidėti rytdienai? Jei nenorite darbe sulaukti kritikos, priekaištų, stenkitės neatkreipti kolegų, ypač viršininko, dėmesio.

Ožiaragis (12 22–01 21). Bumerango metas – reikėtų galvoti, ką ir su kuo kalbate. Nenorėkite daug žinoti, nesistenkite daug žadėti – sužinosite ne tai, kaip iš tiesų yra.

Vandenis (01 21–02 20). Piniginius, turto reikalus atidėkite. Tai netikusi diena ir pasirašyti sandorius, ir investuoti pinigus. Jei norisi paišlaidauti, nepamirškite, kad šiandien įsigysite ne tai, ko reikia, ir išleisite ne tiek, kiek jums galima.

Žuvys (02 20–03 21). Nors jausitės stiprūs, savo jėgomis ir išmanymu labai nepasikliaukite: nerizikuokite savo vardu, įtaka, pareigomis, pinigais. Būkite atidesni bendraudami su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais, teisininkais – tikėtini nesusipratimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.