Astrologės S. Liepienės horoskopas rugpjūčio 10-16 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

Rugpjūčio 10—16 d.
Rugpjūčio 10—16 d.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2013, 12:59 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:43 AM

Įtampa. Reikalavimai namuose auga, o papildomų galimybių neatsiranda. Tai šiek tiek išmuša iš vėžių, sukelia įtampą, bet verkšlenti laiko nėra. Todėl arba imkitės veiklos ir sutelkite namiškius, arba bandykite tuos pageidavimus tenkinti. Bėda ta, kad aplinkinių norai pasikeis anksčiau, nei juos išpildysite. Todėl gerai pagalvokite, kur nukreipti energiją, kad jos nešvaistytumėte veltui. Darbo savaitė prasidės kavos gėrimu, o baigsis košmarais.

JAUTIS (04 21—05 21)

Vėjas. Vieniems — gera savaitė ir puikus savaitgalis. Kitiems — nieko džiugaus. Žodžiu, kaip vėjas papūs. Viskas priklausys nuo to, kiek atvirai esate linkę dalytis asmenine erdve. Jei nemėgstate, kai kas nors kėsinasi į jūsų komfortą, tai arba pasistatykite aukštą spygliuotą tvorą ir ginkite teritoriją, arba kraustykitės kitur. Tokios situacijos neišvengiamos ne tik paplūdimyje, bet ir darbe, su giminaičiais. Tik pakantesniems eisis gerokai lengviau.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Nuoskaudos. Tik kvailys nevertina sužeisto žvėries. Jei ką nors įskaudinote, apgavote ar tiesiog nesėkmingai pajuokavote, užglaistykite nemalonumus. Gali būti, kad kiti vis dar nešiojasi nuoskaudą, tad viskas atvira ir skausminga. Jei šią savaitę teks nuolat būti tarp žmonių, jiems vadovauti, iš jų reikalauti, būkite taktiški. Konfliktas gali įsiplieksti bet kurią akimirką. Netvarka namuose ir kylančios dulkės — ne pati didžiausia problema.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Aišku. Bet kurioje situacijoje svarbu vadovautis aiškumo ir darnos principais. Pradedant santykiais su namiškiais, įsipareigojimais tėvams, baigiant padėtimi darbe. Viskas turi būti atskirta, išsiaiškinta, nes bet koks nesusipratimas, abejonės ar nepasitikėjimas kels sąmyšį. O to nereikia niekam. Visus įtarinėjimus nustumkite į šalį. Gali būti, kad kai kurie nesusipratimai ilgainiui tiesiog išgaruos. Pernelyg didelis paslaugumas taip pat nebus vertinamas.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Tingiai. Kartais pernelyg daug šešėlių trukdo matyti tai, kas vyksta ir kodėl. Nesigilinkite į smulkmenas. Darykite tik tai, kas priklauso, kas būtina, o visa kita atidėkite. Dabar svarbu ne tik dirbti, bet ir gerai pailsėti. Todėl leiskite sau pabūti egoistu — pasilepinkite. Ateis metas, kai darbai pasipils kaip iš gausybės rago ir laiko sau neliks. Tegul ši savaitė bus tingi.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Varnalėšos. Norite atitrūkti nuo kasdienybės, pabėgti nuo darbų ir įprastos aplinkos, bet vargu ar galėsite tai padaryti. Darbai prikibs kaip varnalėšos. Negaiškite laiko joms rinkti — eikite, o pakeliui jų atsikratysite. Mėnesio pabaigoje laukiančias atostogas planuokite jau dabar. Tikėtina, kad šią savaitę nebus daug laisvų dienų. Net ir savaitgalį teks pasiraitoti rankoves.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Mokymai. Susitelkite į darbo įgūdžių gerinimą, kvalifikacijos kėlimą. Patikėkite, įvairūs mokymai yra veiksmingiausias laiko taupymo būdas. Jei visas užduotis atliksite greitai, laiku ir užtikrintai, galėsite ne tik imtis naujų sumanymų, bet ir šiek tiek atsipūsti, pabendrauti su namiškiais. O juk laiko sau taip reikia. Savaitė pažers linksmybių, pramogų ir susitikimų. Kvietimų jokiu būdu neatsisakykite ir bent vieną triukšmingą priėmimą surenkite patys.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Kelionės. Nesvarbu, kas dabar užvaldė jūsų širdį — Italija, Ispanija ar Marokas. Tai naujas hobis, ne tik leidžiantis pažinti svetimas kultūras, papročius, bet ir patobulėti. Naujos aistros maistui, kalboms, žmonėms turi įvairių priežasčių, bet rezultatas visiems vienodas — tampame kur kas atviresni, pakantesni. Tai labai geras laikas mokytis būti kitokiam, todėl pasinaudokite proga.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Pripažinimas. Apims noras pasirodyti ir taip palypėti ant kito laiptelio, sulaukti pripažinimo. Vieni tai darys važinėdami su keturkojais po parodas, kiti dalyvaudami įvairiuose konkursuose, o tretiems užteks naujo kurortinio apdaro. Jei jus mato, pastebi, vertina, esate laimingi. Ir jus lydi sėkmė, nes pasitikite savimi, o aplinkiniai lenkiasi jums. Geriausios šios savaitės dienos — trečiadienis ir ketvirtadienis.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Bendravimas. Būkite kantrūs ir pakantūs aplinkiniams. Neužsiminkite apie jų nesėkmes, nekritikuokite, negraužkite nei kitų, nei savęs. Tegul gyvenimas bus gražus. Jei išmoksite džiaugtis, būsite visur laukiami ir mylimi. O to labai reikia. Dabar tiesiog būtina bendrauti, atsipūsti su draugais, ieškoti prielankumo. Ir nesvarbu, kad ne visi pokalbiai ar susitikimai bus nuoširdūs. Tiesiog bendraukite. Ir taip — visą savaitę.

VANDENIS (01 21—02 19)

Šypsena. Jei reikia, meluokite, bet šypsokitės. Niekas neturi pastebėti jūsų niūrios nuotaikos, net jei sunku susivaldyti ir atrodo, kad tuoj prasidės audra. Slogias mintis greičiausiai lems laiku nebaigti ar netinkamai atlikti darbai. Nebijokite paprašyti, kad aplinkiniai leistų ištaisyti klaidas. Savaitgalis bus ramus ir net kiek nuobodus. Jei norite šurmulio, patys sugalvokite pramogų ir į jas įtraukite aplinkinius.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Altruizmas. Galvokite apie kitus, o ne apie save. Tegul svetimų bėdų sprendimas bus pagrindinė šios savaitės veikla. Tokia situacija leis visus nemalonumus nustumti nuo savo durų ir pamiršti graužiantį kirminą. Darbų gal ir nebus daug, bet ateities planai jau rezgami. Nedidelių nesusipratimų gali kilti artėjant šventėms. Kita vertus, jei neprisikviesite svečių, nedalyvausite dideliuose renginiuose iki ryto, nemalonumai aplenks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.