Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinams ateinančią savaitę labai seksis tvarkyti komercinius

Avinams ateinančią savaitę labai seksis tvarkyti komercinius reikalus.<br>123rf nuotr.
Avinams ateinančią savaitę labai seksis tvarkyti komercinius reikalus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-12-05 07:00, atnaujinta 2018-02-19 23:39

Jaučiams prasideda laikotarpis, kai bus galima lengvai ir greitai realizuoti visus sumanymus. Tokį palankų metą reikia išnaudoti, mano astrologas ir pataria jums kaip tik dabar pradėti spręsti tuos klausimus, kurie anksčiau atrodė pernelyg sunkūs. Dangaus šviesulių išsidėstymas yra jums palankus ir padarys vienodai sėkmingą visą savaitę.

O štai Dvyniams Fortūna nebesišypsos, todėl visur kur reikės pasikliauti tik savo jėgomis. Komersantus astrologas įspėja, kad bus sunku sudaryti sandorius ir vesti derybas, todėl reikėtų atidėti jas vėlesniam laikotarpiui arba apskritai atsisakyti savo planų. Sėkminga diena - sekmadienis.

Vėžiai, iš visko sprendžiant, taps vyresnybės ir aplinkinių kritikos objektu. Nesėkmių priežasčių žvaigždės jums pataria ieškoti savyje, apmąstykite savo elgesį ir padarykite teisingas išvadas. Verslo sferoje neblogų pajamų gali duoti projektai, susiję su statyba. Palanki diena - pirmadienis.

Liūtams atsivers naudingos verslo perspektyvos. Surenkite reikiamus susitikimus bei derybas - ir jau netrukus jūs pasieksite realių finansinių rezultatų. Tie, kurie dirba valstybės įstaigose, galės padidinti savo autoritetą, jeigu sąžiningai atliks patikėtas pareigas. Sėkminga diena - ketvirtadienis.

Labai realu, kad Mergelės bus paaukštintos arba pereis į naują, geriau apmokamą darbą. Be to, kaip teigia astrologas, jūs galite sėkmingai išspręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, arba sudaryti prielaidas sėkmingam jų sprendimui netolimoje ateityje. Palankios dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Svarstyklės tikriausiai susidurs su transporto problemomis ir sunkumais informacijos srityje. Tai neigiamai atsilieps jų profesinei veiklai. Kad išvengtumėte komplikacijų, jūs, astrologo nuomone, turite pasirūpinti kompiuteriais ir automobiliais, atlikti jų profilaktinę apžiūrą. Asmeniniame gyvenime būkite pasirengę permainoms. Sėkminga diena - antradienis.

Skorpionai turi tramdyti savo emocijas, kadangi žvaigždės prognozuoja konfliktą su vadovybe. Neatsakykite į šiurkštumą šiurkštumu, ir tada gal pavyks iki minimumo sumažinti nepageidaujamus konfrontacijos su vyresnybe padarinius. Nepakankamas savitarpio supratimas bei skandalai galimi ir bendraujant su artimaisiais. Palanki diena - trečiadienis.

Šauliai sėkmingai spręs visus klausimus, susijusius su išsilavinimu. Ateinančią savaitę mokslo darbuotojai galės pradėti naujus eksperimentus, studentai - laikyti įvairiausius egzaminus ir likviduoti įsiskolinimus. Pasitikėjimo savo jėgomis ir optimizmo jums suteiks mylimo žmogaus parama. Palankios dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Žlugs visi Ožiaragių planai, susiję su karjera arba naujo darbo paieškomis. Verslo projektus bus sunku realizuoti, o derybos su partneriais neduos rezultatų. Tad aktyvumą darbe ir verslo srityje astrologas jums pataria pademonstruoti kiek vėliau. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Vandenis turi visas galimybes sudaryti svarbias ir perspektyvias sutartis. Astrologo nuomone, jų realizavimas vėliau jums duos didelį pelną. Valstybės tarnautojai turi labai rimtai pažiūrėti į vyresnybės įpareigojimą. Nuo to, kaip jūs jį atliksite, gali priklausyti jūsų karjera. Palanki diena - penktadienis.

Žuvys patirs aistrų audrą meilės fronte, todėl apie reikalus neverta net ir galvoti. Šioje sferoje žvaigždės nežada jokios naudos, o štai asmeninis gyvenimas suteiks malonių akimirkų. Jeigu jūs dar nesusituokėte su mylimu žmogumi, tai dabar pats metas eiti į parduotuvę pirkti žiedų. Tam tinkamiausia diena - trečiadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.