Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 10 d.

Nelengvas metas tęsiasi, vis dar bus juntama įtampa, konfrontacija, noras protestuoti, provokuoti. Ir dažniausiai tai kils dėl nenoro paklusti, apriboti savo laisves ar galimybes. Ryškės nepasitenkinimas savo karjera, finansine padėtimi, aplinka, partneriais, bendraminčiais, draugais. Kad ir kaip bus sunku, stenkitės būti kuklesni, paprastesni, mokėkite nusileisti, atsiprašyti – noras priešintis, užsispirti, viską keisti, perdaryti, ko nors atsisakyti, nutraukti santykius viską dar labiau apsunkins. Matydami vien savo principus ir už juos kovodami liksite vieni. Nepamirškite šių dalykų nei viršininko kabinete, nei namie, nei bendraudami su mylimu asmeniu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:01 PM

Aplinkybės vers keistis, ieškoti naujų sprendimų. Dabar galite neįvertinti finansinės perspektyvos ir priimti netinkamą sprendimą. Tad neskubėkite eksperimentuoti ir dėl to su kitais konfliktuoti – dabar reikėtų pakančiau vertinti kritiką, įsiklausyti į priešininkų nuomonę.

Antra dienos pusė kiek ramesnė, tinkama tvarkyti svarbesnius reikalus. Šis laikas bus susijęs su karminiu atpildu, tad gausite, tai, ką per mėnesį užsitarnavote.

Didesnė avarijų, traumų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, ryškūs, įsimenami. Jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nauji finansiniai sunkumai; jeigu ką nors ryte pamestumėte, iš rankų kas nors vis kristų – galite praleisti gerą progą; jei durų užraktas sugestų – jūsų veiklos trūkumai gali atsiskleisti, pamesti raktus, pinigus – prarasite ryšį su artimu žmogumi; jei prakiurtų kišenė – nuostoliai.

Geras ženklas: sutikti ryte žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – materialinės padėties pagerėjimas; rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite patikimą partnerį.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus kelionėms, susitikimams, sekmadienį palanku bendrauti, pirmadienį tinka tvarkyti įvairius reikalus.

Avinas (03 21–04 21). Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio. Nepirkite vertingų daiktų gerai to neapgalvoję.

Jautis (04 21–05 21). Visiems nebūsi geras – teks rinktis ką nors viena. Netikėtas susitikimas ar naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Nepasikliaukite kitų pažadais – reikalus geriausia tvarkyti vieniems.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepalanki diena. Nesiimkite nieko svarbaus, nepasiduokite liūdnoms mintims. Dėl nuovargio ar blogos nuotaikos galite pridaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami.

Vėžys (06 22–07 22). Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai jums nesugadins nuotaikos. Ne laikas kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, jei jums kas nors bus pažadėta antrą dienos pusę, tai bus įvykdyta, gal tik ne taip greit, kaip norėsite.

Liūtas (07 22–08 23). Sunkus, įtemptas laikas. Iš jūsų bus nemažai darbe pareikalauta, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Venkite daug reikalauti iš artimųjų – griežtumas neduos rezultatų.

Mergelė (08 23–09 23). Jauniems ir nepatyrusiems šiandien reikėtų būti atsargesniems – nedėkite daug vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų asmenų. Nors ir vyresnio amžiaus žmonių laukia netikėtumai – ko gero, svarbus reikalas bus atidėtas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas – nukentėsite ir nieko nepakeisite. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – didesnė profesinių klaidų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Slegianti diena, nors vakarop kai kas gali pasisukti į gera. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Nepanikuokite, jei ką nors negera sužinosite apie artimą žmogų ar sutuoktinį – visada yra kokia nors priimtina išeitis.

Šaulys (11 23–12 22). Nepervertinkite savo galimybių tvarkydami reikalus ir aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Venkite atsakingų darbų ir savo viršininko. Vakarą geriausia praleisti namuose.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ypač ryte gauta naujiena, naujas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį - galite suprasti tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis.

Vandenis (01 21–02 20). Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Vakare nesiaiškinkite santykių su sutuoktiniu.

Žuvys (02 20–03 21). Jokių avantiūrų, rizikos ir atsakingų sprendimų – galite suklysti, pralaimėti. Net jei ką ir išlošite, tai laikina. Nemenka traumų, autoavarijų tikimybė. Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, – ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei dabar pasirodys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu