Ką žada žvaigždės sausio 14–20 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė Astrologė

Jan 14, 2014, 11:35 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:57 PM

Jei jus visur kviečia, visur esate laukiami ir mylimi, dar nereiškia, kad viskas taip ir yra. Vertinate tai kaip pripažinimą, o gal jus tiesiog kviečia kaip egzotišką padarą, į kurį smalsu pažiūrėti?

Turite puikią progą susivokti, kaip jus vertina kiti ir ko vertas viešumas.

Šeiminis gyvenimas? Meilė? Ar tai gali ką nors pakeisti?

Jautis (04 20–05 20)

Įvertinimas, pripažinimas gali ir neateiti. Gali būti, kad tai, ką nuveikėte, tiesiog sugulė į jūsų patirties, profesionalumo krepšį. O jo juk niekas nemato, niekam nerūpi. Bet tai gali būti naudinga ateityje, gali būti rimtas, argumentas ieškant naujų darbų.

Kam nesiseka darbe, tam visada sekasi meilėje. Ne nuotykiuose – tikroje meilėje.

Dvyniai (05 21–06 20)

Galima užlipti ant to paties grėblio ne tik kartą ar du. Tai jums dabar puikiai pavyks. O ir antroji pusė, vis primins: aš tau sakiau. Ir nepaneigsi – juk sakė.

Gerai apgalvokite, neskubėkite, būkite, tolerantiškesni ir mandagesni. Nebūtina visą laiką vaikščioti išsišiepus, bet pagalvoti, kaip kiti jausis po jūsų išsišokimų, būtina.

Vėžys (06 21–07 22)

Atsikvėpti neleis darbai. Jei manote, kad dabar nieko negalite padaryti, kad reikia apsvarstyti, pastarųjų savaičių įvykius ir tik tada ko nors imtis, klystate. Reikia veikti impulsyviai, pasiduodant emocijoms ir nuojautoms.

Gal ne visada tai bus priimtina aplinkiniams, gal kitiems kils klausimų, jie reikalaus atsakymų, tačiau viską sprendžiate jūs.

Liūtas (07 23–08 22)

Tušti pašnekesiai kedenant plunksnas pažįstamiems, bičiuliams, draugams. Nieko nauja, nieko naudinga. Tiesiog laiko praleidimas. Ir visai nesvarbu, ar aptarinėjate šių, ar praėjusių metų naujienas. Laikas tiesiog eina pro šalį. O galėtumėte nemažai nuveikti.

Jums atsiveria nemenkos galimybės ir jomis reikia pasinaudoti. Tačiau tik plepėdami nieko doro nenuveiksite.

Mergelė (08 23–09 22)

Norėjote iššūkių? Gavote. Ar kas nors iš to išėjo, parodys laikas. Tačiau nusivylimas liko. Ne todėl, kad tai, apie ką svajojote, pasirodė visai kitaip, o todėl, jog nepagalvojote ir nebuvote pasiruošę netikėtiems iššūkiams.

Tiesiog neįvertinote žmogiškojo faktoriaus. Kitą kartą bus kitaip? Deja, ne. Įgytą patirtį reikia apsvarstyti, padaryti išvadas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ieškodami išeities galite nueiti visai ne ten, kur reikia. Jus tiesiog pasigrobs nauji klystkeliai ir jau nebežinosite, kaip rasti pradinį tašką, o gal net ir pamiršite, nuo ko viskas prasidėjo.

Jei galite, problemas spręskite iš karto, nebandydami ieškoti aplinkkelių ar teisingų kelių. Teisingų kelių nėra. Yra tik kryžkelės, kuriose reikia pasirinkti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jei atėjote su reikalais, tai ir kalbėkite apie reikalus. Nesistenkite pasirodyti, sužibėti ar sužavėti. Būkite dalykiški, lakoniški. Tai stilius, kuris šią savaitę jums padės surasti rėmėjų, leis pelnyti pagarbą ir padės sprendžiant daugybę problemų.

Siekiantiems įvesti tvarką darbe ši savaitė taip pat bus viena sėkmingesnių. Yra tikimybė, kad atsilaisvins jus dominantis postas, vieta. Nepamirškite pateikti paraiškos jai užimti.

Šaulys (11 22–12 21)

Gerumas išauga ne visai ten, kur pasėjome savo gerumo sėklas, ir daigai ne visada prasikala tų gėlių, kurias sodinome. Nesitikėkite gėrio ten, kur jo nebuvo.

Būkite atsargūs priimdami sprendimus, pasitikėdami žmonėmis, kurie vieną kartą jus jau apgavo. Ir nesvarbu, kas čia kaltas: aplinkybės, visuomenė, gyvenimas. Svarbu apsidrausti, išvengti nesėkmių.

Vandenis (01 20–02 18)

Daug energijos, kurią kur nors reikia išlieti. Vieniems tai trumpalaikės kelionės, kitiems – nauji sumanymai, susiję su mokslais, ekstremaliu sportu ar net meile. Įdomiausia, kad pasakojate apie tai visiems. Sulaukiate draugiško susižavėjimo, o kai kada ir pavydo.

Tačiau kalbėdami apie savo sumanymus atveriate kelius jiems realizuoti. Visą energiją panaudokite tikslams siekti.

žuvys (02 19–03 20)

Patenkinti savimi ir savo darbais. Viskas laiku ir savo vietose. Dabar puikus metas įvesti tvarką ne tik namuose, bet ir mintyse. Atsisakyti to, kas nebeįdomu, kam reikia pernelyg daug laiko ar virto pareiga. Pakeisti įpročius nėra lengva, bet įmanoma.

Sunkiau sekasi spręsti finansinius reikalus, o gal tiesiog nebesinori rizikuoti, improvizuoti. Kad ir kaip būtų, rimti sandoriai ir susitarimai galios tik tuo atveju, jei jie pasirašyti darbo savaitės pabaigoje.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Naujos pažintys, nauji sumanymai, o kai kam – ir nauji darbai. Viskas labai gražu ir tobula. Bent iš pirmo žvilgsnio. Kol neįsigilinsite į situaciją ar nepažinsite šių žmonių, ir nežinosite, ar šiame obuoliuke yra kirminas, ar ne.

Gali būti, jog jis šiek tiek pagraužtas ir jūs reikalingi tik tam, kad tai padėtumėte paslėpti. Viskas priklausys nuo jūsų moralės principų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.