Rytų horoskopas kitai savaitei

Ožiaragiai ateinančią savaitę lengvai spręs sunkiausius

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 15, 2014, 3:50 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:21 PM

Vandeniams žvaigždės pataria ramiai, neskubant tvarkyti tarnybinius ir buitinius reikalus. Šis laikotarpis tikriausiai bus tinkamiausias metas visoms atidėtoms problemoms spręsti. Visi komersantų susitikimai su partneriais bus naudingi ir daug žadantys. Palankios savaitės dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Žuvų emocinis lankstumas ir geranoriškumas padės pakloti jų finansinės gerovės pamatus. Astrologo nuomone, jūs turite ne tik atkakliai siekti užsibrėžto tikslo, bet ir domėtis naujomis bei perspektyviomis veiklos sritimis. Savaitės pabaigoje pavyks išsiaiškinti asmeninius santykius. Sėkmingos dienos - antradienis ir trečiadienis.

Avinai visur kur turėtų elgtis išmintingai ir neskubėti. Kaip tik tai, mano astrologas, jums padės rasti naujus senų problemų sprendimus. Darbe venkite nereikalingų pokalbių su vyresnybe, verčiau atsižvelkite į partnerių ir kolegų nuomonę. Tai jums leis blaiviai įvertinti padėtį ir išvengti nuostolių. Palankios dienos - pirmadienis ir antradienis.

Jaučiai naujos savaitės pradžioje tvarkys einamuosius reikalus ir analizuos jau atliktų darbų rezultatus. Bet jokių naujų projektų kol kas nesiimkite. Savaitės viduryje gali iškilti nemalonių problemų tarnyboje - pažiūrėkite į jas filosofiškai ir paklausykite bičiulių patarimo, kaip jas išspręsti. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Dvyniai neturėtų būti pernelyg aktyvūs. Visuose darbuose pravers atsargumas ir apdairumas. Tarnyboje ir versle mažiau klausykite patarimų, o daugiau pasikliaukite savo intuicija. Astrologo nuomone, nuojauta jums padės rasti garbingą išeitį iš keblių situacijų. Palanki diena - antradienis.

Vėžiams astrologas pataria kitą savaitę neparodyti savo silpnumo, kitaip galite patirti didelių finansinių nuostolių. Šis laikotarpis palankus bylinėtis ir visiems juridiniams klausimams spręsti. Savaitės pabaigoje būtų pravartu apsilankyti teatre, parodoje ar tiesiog pasivaikščioti gryname ore. Sėkmingos dienos - antradienis ir šeštadienis.

Liūtams žvaigždės vėl bus palankios. Kasdieniu sąžiningu darbu pelnysite netikėtą materialinį atlygį. Gali atsitikti taip, kad jūs atsidursite dėmesio centre, o aplinkiniai žmonės stengsis susitikti su jumis, domėsis jūsų nuomone visais be išimties klausimais. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir penktadienis.

Mergelės kitą savaitę galės kelti savo profesinį lygį. Svarbiausia - neskubėkite, apribokite kontaktus su partneriais ir kolegomis, o spręsdami visus reikšmingus klausimus pasikliaukite tik savo intuicija. Vadovaukitės gyvenimo išmintimi, ji padės pakreipti situaciją tarnyboje jums naudinga linkme. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Svarstyklės norės išplėsti savo profesinę ir komercinę veiklą. Bet šis ketinimas nesirems realiu padėties vertinimu, mano astrologas. Jūsų veiksmai tikriausiai bus impulsyvūs, o įvykiai ne kartą pastatys jus į keblią padėtį. Palanki savaitės diena - sekmadienis.

Skorpionams planetos pataria nebūti pernelyg aktyviems darbe ir versle. Šiuo metu žvaigždės nėra palankios rimtiems kontaktams ir deryboms, todėl, jeigu yra tokia galimybė, verčiau atidėkite juos vėlesniam laikotarpiui. Pagalvokite apie pirkinius savo namams - tai bus ir naudinga, ir malonu. Sėkminga diena - pirmadienis.

Šauliams astrologas rekomenduoja kitą savaitę susilaikyti nuo tolimų kelionių. Apčiuopiamos naudos duos konkreti veikla, jums puikiai seksis dirbti nuobodų ir neįdomų darbą. Visą laisvalaikį ateinančią savaitę skirkite buitiniams reikalams, šeimai arba mylimam žmogui. Palankios dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.