Astrologės S.Liepienės horoskopas sausio 18–24 d.

AVINAS (03 21–04 20)

S.Liepienė
S.Liepienė
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Jan 21, 2014, 8:44 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:24 AM

Ne visada. Viskas vis dar sukasi. Dar yra jėgų, norų, yra parama ir daug tikslų. Vis dėlto kartais neužtenka sėkmės. Sėkmė ne visada šalia jūsų. Ypač tada, kai užgriūva namų rūpesčiai, kai reikia padėti, patarti ar tiesiog ką nors nuvežti. Vienintelis teisingas sprendimas dabar – tai, ką galite, darykite patys, o kitiems patikėtus darbus tikrinkite du kartus. Ir dar. Garantinius talonus, maisto galiojimo laiką taip pat reikia tikrinti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Permainos. Viskas sukasi apie permainas. Norisi pokyčių. Ir pirmiausia – darbe. Aišku, niekada santykiai darbo kolektyve nebūna tobuli, visada atsiranda kliūčių, tačiau tai, kad jūsų nepastebi ar nevertina, žeidžia labiausiai. Tai tiesiog užgauna savigarbą. Artimiausiomis dienomis viskas gali pasikeisti arba į vieną, arba į kitą pusę – arba jūs surasite naują darbą, arba jus pradės vertinti kitaip.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Nuošaly. Mėnuo jau įsibėgėjo, tačiau jūs vis dar jaučiatės taip, lyg būtumėte nuošalyje, lyg niekas dar nepastebėjo, kad jūsų trūksta gyvenimo kelyje. Gali būti, kad patys suarėte kelią į savo namus. Todėl gerai pagalvokite, sulyginkite tą kelią ir pasikvieskite į svečius draugų. Vienas vakaras gali labai daug. Atnaujinti ryšiai, atgaivinti santykiai – ryškios vėžės į ateitį.

VANDENIS (01 21–02 19)

Galvosūkis. Jūsų gyvenimo galvosūkis tapo labai sudėtingas. Reikia išnarplioti vieną kitą mįslę, susijusią su finansais, įsipareigojimais kitiems žmonėms. Jūs negalite pasakyti „ne”, negalite ir pasakyti „taip”. Esate tiesiog įkliuvę. Nedarykite to patys, ypač jei keblūs klausimai susiję su artimiausia aplinka. Patikėkite tai išspręsti kitiems. Darbe nesiimkite daugiau, nei galite padaryti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šou. Tyliai sėdėdami nieko nenuveiksite. Jums reikia veiklos, bendravimo, galimybės išsipasakoti. Kartais peržengsite mandagumo ribas, kartais už tai būsite nubausti, tačiau iš klaidų pasimokysite ir galėsite toliau savo pasirodymų planus regzti. Svarbu, kad asmeniniai šou turėtų tikslą, o ne būtų tik pasirodymas dėl pasirodymo. Vis dar turite atsargiai vairuoti, laikytis saugaus greičio.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pinigai. Šventės pasibaigė, baigėsi ir svarstymai apie geresnį gyvenimą, galimybes mokytis, keliones į užsienį. Tai, ką nusprendėte, vykdykite, bet nedalykite tuščių pažadų nei sau, nei kitiems. Pinigų, kaip ir visada, trūks. Ir visai ne dėl to, kad netaupote. Tiesiog nėra naujų pajamų šaltinių, negalite rasti papildomo darbo, kurio šiuo metu labai reikėtų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nepasiteisino. Didieji lūkesčiai nepasiteisino. Tai, kas atrodė suprantama, pažįstama ir negalėjo sukelti jokių sunkumų, virto nepasitenkinimo šaltiniu. Atsiranda visai kitas požiūris į tuos, su kuriais gyvenate. Jiems jūs kaip tik ir neturite pretenzijų. Tai jūsų saugumo, stabilumo ir patikimumo garantas. Tačiau nauji planai ir tikslai po truputį ryškėja, nors ir nežinote tiesaus kelio jų link.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Išsišokimai. Atrodo, kad prisidirbote. Gal ne visi mato, gal ne visi supranta, bet patys jaučiatės nekaip. Taip ir turėtų būti. Viskas grįžta bumerangu. Gali būti, kad jūsų išsišokimai dabar matomi labiau nei anksčiau. Su šiuo blogu jausmu teks gyventi dar visą savaitę. Namuose – kaip namuose: kažkas sudužo, kažkas pasakė riebesnį žodį, bet šiaip viskas savo lentynose.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nesklandumai. Jei jus kas nors spaudžia, reguliuoja gyvenimą ir niekur nespėjate, tai nereiškia, kad esate silpnavaliai ar nesugebate spręsti savo problemų. Greičiausiai taip susiklostė aplinkybės, o jums sudėtinga priešintis. Gal negražu, gal nepatogu, bet kartais tokia situacija. Tai netruks ilgai. Visi nesklandumai artimiausiomis dienomis išgaruos, tad vėl galėsite būti tokie, kokie norite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Kontrolė. Kartais jūs padedate, o kartais padeda jums. Deja, dabar ne tas laikas. Dabar kiekvienas galvoja tik apie save ir apie tai, kaip kontroliuoti kitus. Kontroliuoti dėl naujo tikslo, dėl to, kad ateityje viskas būtų paprasčiau. Taip mąstote jūs. Kitiems atrodo kitaip. Tačiau dabar niekas nesiginčija, nes laimi stipresnis, tas, kurio argumentai labiau pagrįsti, tas, kas mato ateitį, o ne gyvena praeitimi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Įtampa. Išsireikalauti dėmesio, supratimo ar palaikymo namuose ne visada lengva. Atrodo, kad dabar tai jaučiama labiau nei kada nors anksčiau. Jei jums nepatinka nuotaikos namuose, jei manote, kad negaunate atsako į meilę, peržvelkite savo elgesį per pastarąjį mėnesį. Gal patys sukūrėte šią įtampą. Galima tik guostis, kad tai labai greitai baigsis, nors ir atneš didelių išlaidų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Bus ar nebus? Jei ko nors labai norite, tai nereiškia, kad taip ir bus. Gali būti, kad jūsų noras tiesiog neįgavo formos, nebuvo tiksliai suformuluotas ar šiek tiek pasikeitė. Taip atsitinka visiems. Kartais viskas išsprendžiama greitai, o kartais reikia laiko. Ir dabar jums reikia laiko, nors norite skubėti, metus pradėti produktyviai ir nedaryti klaidų. Norite vidinės tvarkos, bet susitvarkyti kol kas neįmanoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.