Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 22 d.

Būsite itin priklausomi nuo žalingų praeities sprendimų, blogų poelgių. Tai teks išvysti, įsisąmoninti ir rasti būdų, kaip ateityje išvengti panašių klaidų. Šiandien itin svarbu bus likti atidiems.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:31 AM

Gali stigti iniciatyvos, jėgų ar pasitikėjimo, ir tai nebus blogai. Priešingai – net naudinga, nes pasyvi pozicija neleis suklysti. Aktyviems žmonėms, ryškioms, savitoms asmenybėms nepalankus metas – gali tekti nukentėti per savo energingumą arba kuklumo stygių, tad pasistenkite mažiau kristi į akis, girtis ir reikalauti dėmesio. Labiau paisykite kitų interesų, venkite ginčų – tenkinkitės ta situacija, kuri susiklostys.

Veiklai neblogas laikas – gali kilti šaunių sumanymų. Tiesa, prieš ko nors imdamiesi viską ramiai apmąstykite – šiandien netinka skubėti. Palanku ieškoti bendraminčių, veiklai reikalingų žmonių, tad užmegzkite pažintis, atgaivinkite nutrūkusias. Tarkitės, derėkitės, nesibaiminkite neįprastų ar sudėtingų sprendimų – būtent jie vėliau pasirodys esą geriausi.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Itin palanku buvo sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus – tai laimė. Jei ligonis sapnavo žiedus – greitai pasveiks. Vaisiai – turtas, skalsa namuose. Blogai matyti žiemą, nudžiūvusius, nuvytusius augalus – liūdesys, išsiskyrimas, vienatvė. Gyvūnai – apkalbos, vagystės, nuostoliai, konfliktai.

Blogas ženklas: jei parkristumėte – galite praleisti gerą progą gyvenime; jei atsirastų daug smulkių kliūčių, imtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs; jei namie nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės, nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti ryškų blyksnį, elektros kibirkštį.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus aktyviai bendrauti, keistis informacija, mokytis; patartina vilkėti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Šiuo metu jums itin reikia draugų, artimųjų paramos, nuoširdaus sutuoktinio dėmesio – pasistenkite nepagrįstomis pretenzijomis ar dejavimais, skundais neatbaidyti bičiulių, antrosios pusės.

Jautis (04 21–05 21). Sugalvosite puikių būdų, kaip organizuoti savo darbus, naudingiau pertvarkyti savo darbotvarkę ir išspręsti nesutarimus su kolegomis ar vadovybe. Palanku pertvarkyti savo darbo vietą, remontuoti įvairią techniką.

Dvyniai (05 21–06 22). Tai metas, kai viskas džiugina ir net nesėkmė, stresas tampa naudingi. Atsiveria geriausi jūsų būdo bruožai, išryškėja užslėptas kūrybinis talentas. Gera proga aiškintis nesklandumus su mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Nurimkite ir atsakymo paieškokite savo viduje, tolimoje praeityje, gal net vaikystėje. Praregėjimas ateis – mokėkite laukti ir nepriimkite svarbių sprendimų, jei nepajusite vidinio tvirtumo. Palankus metas spręsti gyvenamosios vietos gerinimo problemas.

Liūtas (07 22–08 23). Išgirsite tikrai vertingų patarimų ir net viliojančių pasiūlymų – jais verta pasinaudoti. Ir patys kalbėsite ne mažiau įdomius dalykus – tik pasistenkite nepamiršti to, ką pasakysite.

Mergelė (08 23–09 23). Gera proga ieškoti naujų galimybių užsidirbti, gauti pelno. Palanku skolintis pinigų ar imti paskolą. Neatsisakykite gautų pasiūlymų bendradarbiauti ar užsiimti laikina veikla.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės iniciatyvos, prisiimkite lyderio atsakomybę – be jūsų sužlugs bendras reikalas. Vakaras palankus ramiai aptarti šeiminio bendravimo nesklandumus – bus svarbu mokėti pripažinti ir savo klaidas.

Skorpionas (10 23–11 23). Greitai pavargsite, tad atsakingus, sunkius darbus planuokite rytmečiui. Deja, draugų dėmesys, neplanuoti susitikimai gali išmušti iš įprasto darbo ir poilsio ritmo, o tai šiomis dienomis nepageidautina.

Šaulys (11 23–12 22). Esate itin stiprūs ir sumanūs – gali pavykti kai ką svarbaus pakeisti savo naudai. Verta užsiimti dalykais, kuriems reikia išradingumo. Ieškokite bendraminčių – šiandien užsimezgęs ryšys bus svarbus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Užsispyrimas naudingas tol, kol neprarandama lankstumo – būkite atidūs, kad nepražiopsotumėte geros idėjos ir dėl principingumo neatsisakytumėte pagalbos.

Vandenis (01 21–02 20). Sėkminga diena piniginiams, verslo reikalams tvarkyti. Tinka ieškoti rėmėjų, užtarėjų ir patarėjų. Jūsų pačių nuomonę aplinkiniai irgi vertins, tad gali tekti patarti – pasistenkite nenuvilti draugų lūkesčių.

Žuvys (02 20–03 21). Labiau pasikliaukite aplinkinių nuoširdumu, negalvokite apie kitus blogai – taip galite išprovokuoti išties negerą atoveiksmį. Gera diena rizikuoti – esamas problemas lengviau išspręsite pasikliaudami intuicija. Tinka spręsti problemas, susijusias su skolomis. Galima imti nedidelę paskolą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.