Astrologės S. Liepienės horoskopas sausio 25–31 dienomis

VANDENIS (01 21–02 19)

Ką žada žvaigždės sausio 25-31 dienomis?<br>123 rf. com nuotr.
Ką žada žvaigždės sausio 25-31 dienomis?<br>123 rf. com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Jan 23, 2014, 2:00 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:47 AM

Apgalvoti. Ne visada reikia kovoti, draskytis ar ieškoti tiesos. Kartais būtina žengti žingsnį atgal ir viską gerai apgalvoti. Nebijokite pasirodyti atlaidūs ar minkštaširdžiai, tačiau gerai apsvarstykite tai, kas buvo, kas galėjo būti ir ką galite nuveikti ateityje. Tegul svarstymai, planai ir išvados nebus skuboti. O kai viskas taps aišku, pradėkite naują gyvenimo etapą.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Pasirinkimas. Viskas atrodo paprasta ir stabilu, tačiau negali būti amžina. Jūs tai suprantate, bet permainų laikotarpį stumiate tolyn. Vis dėlto gali būti, kad dar šį savaitgalį gyvenimas pasuks kitu keliu, kuris stebins naujais pasiūlymais, galimybėmis tobulėti ir šokiruos jūsų pažįstamus. Jei esate drąsūs, eisite nauju keliu, jei tingūs – liksite ten, kur esate.

AVINAS (03 21–04 20)

Bendravimas. Vėl kuičiatės praeities skrynioje. Vieni – iš nevilties, kiti – iš neturėjimo ką veikti. Senos pažintys, nauji jausmai, tačiau akcentas turėtų būti visai kitas – reikia daugiau bendrauti. Todėl dalyvaukite renginiuose, susitikimuose, juokaukite, flirtuokite ir nebijokite būti tokie, kokie norite. Netelpate į visuomenei įprastus rėmus, negalite susitaikyti su ribojimais? Tiesiog nekreipkite į tai dėmesio. Būkite laisvesni.

JAUTIS (04 21–05 21)

Apribojimai. Gali kilti pagunda visiems sakyti, kad antroji pusė jums neleidžia su niekuo bendrauti, tačiau niekas tuo nepatikės. Dabar toks metas, kai norisi savos erdvės, saugios aplinkos ir niekur neskubėti. Būkite atviri, pripažinkite, kad tingus poilsis dabar yra smagesnis nei siautulys didelėje kompanijoje. Smulkūs nesutarimai su partneriais – tarsi kasdieniai darbai. Nemalonūs, bet būtini.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Klaida. Atrodytų, kad viskas gerai, beveik idealu. Ir galimybių yra, ir kryptis aiški, ir noras skatina judėti. Bet kažkas vis tiek ne taip. Gali būti, kad esate nustumti į antrą planą. Blogai ne tai, kad kažkas nustūmė, o tai, kad su tuo sutikote ir nesipriešinote. Ar galite ką nors pakeisti? Greičiausiai ne, bet pabandykite bent suvokti, kada ir kur padaryta klaida.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kasdieniškai. Nereikia nieko įrodinėti, pakanka tiesiog atlikti savo darbą. Būkite tokie, kokie esate, nebandydami atrodyti gražesni, tobulesni ar protingesni už aplinkinius. Jus vertina už tai, kas esate, o ne už tai, kuo norite tapti. Meilės fronte, kaip ir lošiant, pernelyg daug rizikos ir per mažai sėkmės. Todėl loterijos bilietus palikite tiems, kam jų labiau reikia, o mylinčią širdį bandykite pavergti netikėtomis dovanomis, dėmesiu.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Siekiai. Iš tikrųjų tikite, kad dar išmuš pergalės valanda? Jei tikite, tai siekite jos, tačiau neperlenkite lazdos. Dabar toks laikas, kai geriau pailsėti, ramiai mėgautis tuo, ką turite, nei siekti to, kas padėta aukštai ir net su kopėčiomis sunkiai pasiekiama. Bus pasiekiama, bet dar ne dabar. Šiuo metu reikia iš apačios apžiūrėti kas ir kaip. Kai ateis laikas, žinosite, iš kur tai pasiimti. Įsipareigojimai draugams, verslo partneriams – rimtas ir protingas žingsnis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ramiai. Kad ir ką darytumėte, darykite su meile. Tik teigiamas, ramus požiūris gali padėti laimėti laiko naujiems sumanymams. O ramūs pašnekesiai nuteiks partnerius naujiems darbams. Aišku, labai didelis klausimas, ar jūs norite dirbti, ar jums apskritai reikia palaikymo. Dabar galima gyventi ir be naujovių ar iššūkių. Tegul savaitės tėkmė bus rami, o darbai neskubėdami keis vienas kitą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Patys. Norisi viską padaryti patiems ir staiga. Nors energijos labai daug, kantrybės mažai, tad konfliktai įsiplieskia tarsi iš nieko. Nepavyksta susitarti dėl visai paprastų ir suprantamų dalykų. Atrodytų, ir namuose turite apie ką pakalbėti, bet visi pašnekesiai prasiskiedžia kasdieniais plepalais, o prie esminių dalykų taip ir neprieinama. Gali būti, kad artėjant savaitgaliui rasite laiko ir vietos pabūti dviese.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Kantriai. Kliūvate ir saviems, ir svetimiems. Atsiduriate dėmesio centre, kai visai to nenorite ir nesitikite. Jokių naujų žaidimų nebus, o ir senieji jau gerokai nusibodę. Naujų darbų niekas nepasiūlys, senieji nespaus, bet atrodo, kad finansinė sėkmė lanko ne jus, o jūsų antrąją pusę. Todėl būkite geri, pakantūs ir paslaugūs. Viskas, ką gaunate, turi būti dalijama per pusę – jums ir sutuoktiniui. Bandantiems pasireikšti politikoje nesiseka.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Be krypties. Norai, svajonės ir planai keičiasi kaip oras. Tai saulė šviečia ir šildo, tai staiga prampliumpa viską permerkiantis lietus, tai užšąla. Apie stabilumą sunku kalbėti. Todėl ši savaitė pareikalaus sugebėjimo greitai persiorientuoti, prisitaikyti prie aplinkybių ir tęsti tai, kas pradėta. Gali būti, kad namiškių norai bus didesni, nei jūs galite įvykdyti. Nedidelis konfliktas – ir visi žinos, kas, kam ir kiek skolingas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Nuotykiai. Nesvarbu, kas kuo nubarstė jūsų kelią. Svarbu, kad vaizdas pakelėje būtų įdomus, spalvingas, o už artimiausio posūkio lauktų nuotykis. Pastaruoju metu tie nuotykiai būna trumpi, spalvingi ir sulaukia atgarsio namuose. Ne išimtis ir ši savaitė. Nedidelis spaudimas darbe, nepasitenkinimas namuose ir draugų palaikymas ištrūkus į laisvę. Lieka palinkėti, kad šią savaitę laisvės būtų itin daug.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.