Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 23 d.

Šiandien, kaip ir ankstesnėmis dienomis, svarbu vertinti savo praeitį, mėginti suvokti klaidas ir ieškoti būdų jas taisyti, stengtis, kad jos nesikartotų. Kitaip kalbant, tai laikas, kai svarbiausias dalykas – mokytis iš praeities klaidų. Tad neskubinkite įvykių, nesigriebkite nieko nauja, į viską gilinkitės, analizuokite.

123 rf.com nuotr.
123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:27 AM

Diena gera keistis informacija, mokytis, palanki kelionėms, susitikimams ir pažintims užmegzti. Daugiau dėmesio skirkite santykiams darbo kolektyve gerinti – šiomis dienomis gali atsirasti nemenka įtampa. Palankios viešnagės, taip pat gerai ir patiems svečius priimti (ypač iš toli) – būkite dosnūs ir nuoširdūs.

Beje, kritiškiau vertinkite šiandien atsiradusius poreikius, atsivėrusias perspektyvas, užsimezgusius jausmus – ne viskas bus taip sklandu, kaip manote.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga; ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai; kirpti plaukus – nuostoliai; kraujas, mėsa – nelaimės, liga; koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti, jei ant jūsų kas nors užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis sudėtingas, nepalankus svarbiems reikalams, kelionėms; patartina vilkėti pilkai žalsvų, žydrų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 21). Stiprinkite partneriškus santykius – jie artimiausiu metu dėl netikėtų priežasčių gali iširti. Tad nereikalaukite nei iš savęs, nei iš sutuoktinio daugiau, nei galima. Šiandien nederėtų pažeidinėti įstatymų, taisyklių.

Jautis (04 21–05 21). Gali atsirasti daug darbų ir rūpesčių, nors tikriausiai tai bus tik atidėti darbai. Gali tekti atidirbti už skolas, įvykdyti pamirštus pažadus. Kad ir kuo užsiimsite, būkite itin atidūs – nepastebėsite, kaip suklysite arba susižeisite.

Dvyniai (05 21–06 22). Labiau seksis ryte. Antrą dienos pusę nepriimkite svarbių sprendimų – tai gali būti kvaila avantiūra. Raskite laiko ir meilės pasimatymui. Būkite atlaidesni vaikams, nors per juos galimos ir nenumatytos išlaidos.

Vėžys (06 22–07 22). Nepiktnaudžiaukite nei kolegų, nei šefo kantrybe. Niekur neskubėkite – net iki trečiadienio galima atidėti svarbius reikalus ir reikšmingų sprendimų priėmimą. Gali prislėgti šeimos bendravimo problemos – likite nuoširdesni antrajai pusei.

Liūtas (07 22–08 23). Turite puikią galimybę ištaisyti ankstesnes klaidas – ne tik veiklos, bet ir bendravimo su artimaisiais. Venkite paviršutiniškumo vertindami situaciją, išgirstas naujienas – galite įsivelti į intrigą, patikėti apkalbomis, susijusiomis su šeima, mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 23). Nepervertinkite savo galimybių – mažiau kalbėkite, venkite įsipareigoti. Jei būsite sudirgę, geriau nieko nedarykite. Nerizikuokite tvarkydami turto reikalus – nereikėtų tikėti šios dienos pažadais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Viską bent kelis kartus tikrinkite – gresia nesėkmės dėl skubėjimo. Geras laikas susitikti su seniai matytais žmonėmis, aptarti kažkada nepavykusį bendrą projektą ir ieškoti būdų, kaip tai atnaujinti.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasistenkite ne tik girdėti kitų nuomonę, bet ir savosios nepamiršti. Reikėtų būti atsargesniems tvarkant piniginius reikalus – galite patikėti apgaviku. Mažiau klausykitės draugų, aplinkinių įkalbinėjimų – vadovaukitės tik savo vidiniu balsu.

Šaulys (11 23–12 22). Gali tekti daug bendrauti. Pasiruoškite netikėtumams tvarkydami juridinius, finansinius reikalus, o vakare – aiškindamiesi meilės santykius su sutuoktiniu. Nepriimkite staigių sprendimų, net jei šią akimirką jie pasirodys teisingi.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ryžto bus per akis, tačiau reikalingos informacijos stigs. Jei jūsų intuicija nėra išlavinta, galite padaryti lemtingų klaidų. Labiau pasikliaukite jus mylinčio žmogaus, tėvų, šefo nuomone, net jei dabar ji atrodys kvaila, nepriimtina.

Vandenis (01 21–02 20). Gera diena – turite galimybių įgyti persvarą konfliktinėje situacijoje darbe: buvę priešai taps jūsų draugais, jei nebūsite labai ambicingi. Gauti pasiūlymai gali padėti pakreipti įvykius jums reikalinga linkme.

Žuvys (02 20–03 21). Nerami diena – nepasiduokite blogoms nuotaikoms, likite saikingi, ypač keldami reikalavimus sau ir aplinkiniams. Nebus lengva spręsti susikaupusias problemas – pakaks nenumatytų kliūčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.