Palmiros horoskopas savaitgaliui

Nusiteikite šį savaitgalį atsisakyti skubos – tiek bendraudami, tiek ką nors dirbdami ar pramogaudami, pirkdami, keliaudami. Šeštadienis itin sudėtingas, ypač senyvo amžiaus asmenims: būkite šiltesni bendraudami su artimaisiais, atidesni tėvams. Galimi konfliktai dėl per didelio principingumo – būkite pakantesni kitų įsitikinimams, nereaguokite į viską impulsyviai. Nederėtų planuoti nieko rizikinga, nesiimti nieko nauja. Bendraujant svarbu siekti aiškumo – netikėtai gali atsiverti teisybė, galbūt ir ne visai maloni. Dėl šios priežasties nuotaikos gali itin greitai kisti.

123 rf.com nuotr.
123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-25 00:01, atnaujinta 2018-02-17 03:12

Sekmadienį įtampa atslūgs, tačiau tai vis dar sudėtingas laikas, kai gali tekti keisti planus. Ši diena palankesnė susitikimams, švęsti.

Savaitgalį išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė dirbant, sportuojant, einant gatve.

Pirmadienis geras imtis atidėtų darbų. Ieškokite būdų seniems sumanymams įgyvendinti, tiesa, dėl to nereikėtų veltis į ginčus. Tinkamas metas dirbti su dokumentais, informacija. Palankūs ilgalaikiai susitarimai. Ši diena visiškai netinkama aiškintis santykius, juolab juos nutraukti – atidėkite tai vėlesnėms dienoms.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – išsiskyrimas su artimu žmogumi, jei užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė, ryte išėjus iš namų išgirsti vaikišką juoką ar išvysti žaidžiančius vaikus – būsimas turtas, nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Iš šeštadienio į sekmadienį reikšmingi sapnai, kuriuose matėte draugus, giminaičius. Juos derėtų suprasti tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo užpultų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, jei plaukai labai veltųsi, rasti lėlę be galvos ar nutrauktą lėlės galvą – nužiūrėjimo, neigiamos aplinkinių įtakos požymis.

Geras ženklas: netyčia būti sulytam, sušlapti – laimė, sėkmė, rasti monetą, ypač herbu į viršų – sėkmingas problemos sprendimas, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata, jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę, jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeimos santykių pagerėjimas. Blogai save regėti nuogą – liga, nesėkmės, veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas, ugnį – jėgų netekimas, kančia.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – mėnesį nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus, druską išberti – konfliktai, chaosas, indus sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis, jei purvu aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus.

Geras ženklas: rytą burnoje pajusti saldumą ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė, rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos, jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Avinas (03 21–04 21). Tinkamas laikas šeštadienį atsikratyti to, kas atsibodo. Tai pavojinga diena – būsite linkę be reikalo pyktis. Sekmadienis geras viešnagei pas tuos, su kuriais puikiai sutariate, tiesa, ginčai išves iš pusiausvyros ir gali tapti nelaimės priežastimi. Pirmadienis palankus vykti į keliones, susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį verta susimąstyti, ar pusiausvyros siekiate tinkamu būdu. Neplanuokite sunkių darbų, tolimų kelionių. Sekmadienį galite sulaukti netikėtos dovanos – tai gerojo karminio atpildo metas. Pirmadienis palankus tvarkyti mokesčių reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Gali tekti išklausyti sutuoktinio kritiką, tik nemėginkite atsilyginti tuo pačiu. Šeštadienį labiau saugokite sveikatą: galimos traumos. Patirti stresai gali ne tik susargdinti, bet ir išgydyti nuo iliuzijų. Matyt, pirmadienį teks imtis konkrečių veiksmų, kad atskirtumėte pelus nuo grūdų.

Vėžys (06 22–07 22). Vaikai, mylimas žmogus šeštadienį gali apkaltinti savanaudiškumu ar atsilikimu nuo gyvenimo. Vargu ar pavyks pasiteisinti, tiesiog pasistenkite būti atidesni tiems, kuriuos mylite. Sekmadienį siekite būti itin sąžiningi. Verta pamąstyti apie atgailą. Pirmadienis tinkamas vizitui pas gydytoją.

Liūtas (07 22–08 23). Romantiškos dienos, kai verta atitrūkti nuo pasaulio savo namuose. Šeštadienį atsisakykite nebūtino bendravimo. Sekmadienį gerai į namus pasikviesti tuos, kuriuos mylite, gerbiate. Pirmadienis geras tvarkyti keblius reikalus, tartis – jums seksis.

Mergelė (08 23–09 23). Likite nuoširdūs ir dosnūs – gali tekti pakeisti planus, pulti į pagalbą bičiuliui. Deja, šeštadienis nesmagus, reikės pademonstruoti kantrumą. Kad savaitgalis būtų ramesnis, patartina likti namie – kelionėms nepalankus metas. Pirmadienis irgi netinkamas kur nors vykti, kuo nors rimtu užsiimti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite sulaukti malonaus dėmesio, net dovanos iš žmogaus, kurį pamiršote. Šeštadienį galimi nenumatyti rūpesčiai: aplinkiniai prieš jūsų valią gali įtraukti į svetimas problemas – padėkite kitiems, tai išeis į naudą. Pirmadienis palankus įvairiems susitikimams, kelionėms – gali užsimegzti naudingų pažinčių.

Skorpionas (10 23–11 23). Būsite itin emocingi, tad dažniau įsivelsite į ginčus, konfliktus ir gadinsite nuotaiką ne tik sau, bet ir artimiesiems. Kai tik kils noras priekaištauti artimam žmogui, prisiminkite savo klaidas. Sekmadienis tinkamas įteikti susitaikymo dovanėlę. Pirmadienį gerai tvarkyti finansinius reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienį geriausia atsiriboti nuo bendravimo su svetimais žmonėmis. Būtinai atsipalaiduokite. Sekmadienį labiau kontroliuokite savo žodžius – dėl tiesmukumo galite užgauti kitą. Pirmadienis geras aktyviai tvarkyti reikalus, susitikti su sunkiai bendraujančiais ar užsispyrusiais piliečiais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būkite kantresni – šiuo metu tikrai nepavyks ką nors padaryti greitai. Labiau paisykite artimųjų, ypač tėvų ar sutuoktinio, pageidavimų, nusiskundimų. Savaitgalį kelionių geriau atsisakyti. Labiau pasaugokite sveikatą – nemenka traumų, persišaldymo ligų tikimybė. Pirmadienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus.

Vandenis (01 21–02 20). Būkite atidūs ir pagarbūs artimųjų nuomonei, nepykite išgirdę pastabų. Šeštadienį būkite atidesni tėvams. Sekmadienį įtampa greičiau išsisklaidys, jei susitiksite su senais draugais. Pirmadienį verta į pagalbą pasikviesti draugų – jie tikrai padės išspręsti jums svarbų klausimą.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalio įvykiai privers viską įvertinti iš naujo. Tik neskubėkite imtis ko nors nauja – tai galėsite daryti po savaitės. Dabar gerai ko nors atsisakyti: žalingo įpročio, netikusių draugų. Venkite konfliktų su tėvais. Pirmadienis geras pokalbiui su vadovybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.