Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 28 d.

Tai gana pasyvus metas, kai viskas savaime susidėlioja į vietas, kai nurimstama. Dieną laukia susitikimai su gerais draugais ir įdomiais žmonėmis. Bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų patarimų, pamokymų, pasiūlymų, tačiau šiandien nedera priimti atsakingų ar ilgalaikių sprendimų – atidėkite tai rytdienai. Taip pat netiks pradėti naujų darbų, bus gerai ką nors užbaigti. Nederėtų imtis skubių reikalų ar apskritai skubėti. Tai intriguojantis metas, kai gali atsiskleisti paslaptys, paaiškėti ilgai slėpta teisybė.

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2014, 8:29 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:49 AM

Iš pirmadienio į antradienį reikšmingi tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus sudėtingoms, įsisenėjusioms problemoms spręsti; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 21). Pasiseks sprendžiant sudėtingas, užsitęsusias dalykines, finansines problemas, ypač jei remsitės nuojauta. Tiesa, svarbiems susitarimams, karjeros sprendimams diena nėra tinkama, atidėkite tai rytdienai.

Jautis (04 21–05 21). Aplinkinių įtaka bus naudinga – neužsisklęskite, galite gauti vertingos dalykinės informacijos, rasti žmogų, kuris naudingai patarpininkaus jums svarbiu klausimu. Palanku vykti į keliones, bendrauti su užsieniečiais, svečiuotis pas senus draugus.

Dvyniai (05 21–06 22). Jeigu ne itin gerai jaučiatės, nesiimkite atsakingų darbų ar ko nors, dėl ko nesate tikri, abejojate. Beje, šiandien bus sunku rasti vienareikšmišką sprendimą, tad venkite ginčų - gali būti visi teisūs (arba neteisūs). Palanku tvarkyti mokesčių, paveldėjimo reikalus. Vakare verta pasikviesti bičiulių į svečius ar patiems pas draugus išsiruošti.

Vėžys (06 22–07 22). Aplinkiniai jus palaikys, padės. Tai geras laikas kreiptis pagalbos ar su partneriais aptarti svarbius reikalus. Aiškinkitės teisybę – jums pavyks rasti siūlo galą, vedantį prie išdaviko. Būkite kantresni, paslaugesni savo sutuoktiniui – juk viskas sugrįžta.

Liūtas (07 22–08 23). Esate itin kūrybingi ir išradingi – imkitės to, kas nepavyko anksčiau. Tiktų ieškoti pagalbininkų, rėmėjų, investuotojų.

Mergelė (08 23–09 23). Tai puikus laikas – aiškinkitės slaptas problemas, kliūtis darbe, ieškokite būdų pagerinti darbų kokybę. Beje, jei esate nusprendę pasitraukti iš dabartinės darbovietės, ši diena gera atsisveikinti. Vakarą būtinai praleiskite su vaikais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neužsibūkite darbe, venkite ginčų su viršininkais. Daugiau laiko skirkite sau asmeniškai ir šeimai – namai nuramins, suteiks tvirtumo, padės atgauti aiškumą. Apskritai šiandien svarbius reikalus palankiau tvarkyti iš namų (telefonu, internetu ir t.t.). Tai mažų džiaugsmų, linksmų netikėtumų metas, tinkamas šeimos susibūrimams, – būtinai pasikvieskite senus šeimos draugus.

Skorpionas (10 23–11 23). Būtina kantrybė – skubėti nepalanku, galite praleisti pro ausis naudingą pastabą, patarimą, užuominą ar ko nors reikalinga nesuprasti. Nors diena palanki, galite susidurti su tam tikru spaudimu – tokiu atveju tiesiog reikalus atidėkite rytdienai, kai viskas išsispręs.

Šaulys (11 23–12 22). Jūs kupini pasitikėjimo ir ryžto, ir tai iš tiesų jums geras laikas, žadantis naudą, sėkmę. Vis dėlto šiandien netinka priimti atsakingų sprendimų – palaukite iki rytdienos. Tiesa, tai tinkamas laikas tvarkyti piniginius, turto reikalus, spręsti buities problemas. Tinka ką nors naudinga įsigyti savo namams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Puikus laikas tęsiasi, jūs – padėties šeimininkai. Tad nesnauskite! Tiesa, diena netinkama ką nors nauja pradėti.

Vandenis (01 21–02 20). Šiandien jums labiausiai reikia ramaus poilsio namuose, tad nesiimkite jokių svarbių dalykinių reikalų. Galite sulaukti netikėtos, galbūt konfidencialios pagalbos. Būkite tikri, dėl atsakingo reikalo kai kas jus tikrai užtars be jūsų prašymo, tiesiog iš simpatijos jums.

Žuvys (02 20–03 21). Neblogas laikas apmąstyti nueitą kelią, jį apibendrinti. Jei gausite naujų dalykinių pasiūlymų, neatsisakykite, tiesiog atidėkite rytdienai sprendimo priėmimą. Būkite atidūs draugų abejonėms, patarimams – per juos kai kas svarbaus gali nutikti, pasikeisti jūsų gyvenime. Palanku kreiptis pagalbos į įtakingus bičiulius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?