Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 30 d.

Tai paskutinė Mėnulio mėnesio ir Gyvatės metų diena, skirta ką nors užbaigti, apibendrinti, atsiteisti su skolininkais, atsiprašyti, susitaikyti – tam itin palankus metas prasidės nuo 17 val. 30 min. Tiktų spręsti ir finansines problemas – galite rasti išeitį (ypač jeigu aptarinėsite savo reikalus po 17 val. 30 min.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:47 PM

Beje, nederėtų veikti vieniems – tarkitės su draugais, kolegomis, siekite bendradarbiavimo, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos – vėlgi tam palankiausias metas nuo 17 val. 30 min. Iki to laiko itin pavojingas metas – būkite atsargūs: situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų.

Prasminga imtis sunkių darbų, kuriems reikia ne tik ištvermės, bet ir kūrybingumo, išradingumo, sumanumo. Verta kreiptis pagalbos į įtakingus asmenis. Tinka gilintis į sudėtingą informaciją, ieškoti slaptų informacijos šaltinių. Mėginkite suvokti slaptą įvykių, žodžių prasmę ir nepasitikėkite išgirstais dalykais, kol jų nepatikrinsite.

Palanku ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, pinigų.

Patartina iškrovos dieta, venkite svaigalų.

Pasistenkite iki prasidedant Mėnulio jaunačiai ir naujiesiems Mėlynojo Arklio metams visiems atleisti, su visais susitaikyti – savęs tame sąraše irgi nepamirškite.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei buvo tylu, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jeigu dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti arba gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis iki 16 val. 30 min. itin palankus svarbiems susitikimams ir susitarimams; palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 21). Būsite stiprūs, ir tai puiki proga įvertinti praeitį (kad pakeistumėte į gerą ateitį). Tad nesėdėkite rankų sudėję – šiandien reikia veikti. Jus palaikys dauguma, tad pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas, tiesa, venkite neapgalvotų įsipareigojimų.

Jautis (04 21–05 21). Nesiimkite jokių ryžtingų ar pavojingų veiksmų, niekam negrasinkite – gražiuoju laimėsite kur kas daugiau. Gera proga aiškintis paslaptis ir tvarkyti konfidencialius reikalus. Gauti dalykiniai pasiūlymai duos naudos per mėnesį, tik priimti juos reikėtų ryt.

Dvyniai (05 21–06 22). Pakreipsite įvykius palankesne linkme. Tiesa, veikite per neoficialius kanalus – ruoškite dirvą rytdienos susitikimams ir svarbiems reikalams. Kreipkitės pagalbos, patarimo į įtakingus asmenis.

Vėžys (06 22–07 22). Slegiantis metas. Jums gali būti priminti neįvykdyti įsipareigojimai, negrąžintos skolos, klaidos. Gali apimti noras užmegzti slaptą meilės romaną.

Liūtas (07 22–08 23). Visko nesupraskite tiesmukai, siekite būti kuo geriau informuoti – ieškokite povandeninių uolų. Aplinkiniams likite paslaptingi, ypač savo konkurentams, priešams, – tai stiprins jūsų pozicijas.

Mergelė (08 23–09 23). Aiškinkitės savo veiklos trūkumus, mėginkite suvokti, dėl ko gali atsirasti problemų. Tai sėkminga diena veiklai – imkitės atsakingų nebaigtų darbų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mėginkite keisti įvykių raidą į juos nesikišdami tiesiogiai. Svarbius reikalus tvarkykite konfidencialiais kanalais arba per draugus, tarpininkus. Verta įsiklausyti į mylimo žmogaus nuojautas, paisyti jo nuomonės.

Skorpionas (10 23–11 23). Šiandien nieko daug neplanuokite – svarbius darbus patartina atidėti kitai savaitei. Daugiau dėmesio skirkite namų reikalams. Likite nuoširdūs mylimam žmogui, artimiesiems, net jeigu tam stigs ūpo.

Šaulys (11 23–12 22). Būsite apsukrūs, sumanūs – spręskite painius reikalus. Tik svarbu neskubėti, kritiškiau vertinti avantiūristiškus pasiūlymus. Tinka iš giminaičių ar draugų prašyti pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Stenkitės taikytis prie jums keliamų sąlygų darbe, labiau paisykite partnerių, kolegų ar klientų nuomonės, kitaip jūsų elgesys bus įvertintas kaip pretenzingas. Palanku spręsti finansines problemas.

Vandenis (01 21–02 20). Galite patirti, kad nuo jūsų iniciatyvos daug kas priklausys, – nugalėsite nepalankias aplinkybes. Palanku ieškoti tinkamo darbo, taip pat dingusių daiktų ar dokumentų. Šiandien netiks pradėti nieko nauja – atidėkite tai rytdienai.

Žuvys (02 20–03 21). Neskubėkite viltis, juolab girtis sėkme, per daug nesižavėkite gautais pasiūlymais ar žmonėmis, su kuriais šiuo metu susipažįstate. Ne laikas svarbioms finansinėms operacijoms. Geriau atidėti piniginių ir turto reikalų tvarkymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.