Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 31 d.

Reikšmingas jaunaties ir Arklio metų pradžios laikas – sutvirtės pasitikėjimas savo jėgomis, pavyks įsitikinti, ar teisingu keliu einate. Galima priimti atsakingus sprendimus, bet svarbu viską gerai apmąstyti. Nepavyks tiems, kurie veiks paskubomis – ekspromto sėkme nederėtų pasikliauti. Ypač skubotumas pakenks tvarkant finansinius reikalus. Pradėti ką nors nauja verta tik tuo atveju, jeigu nelaukiate greitų rezultatų.

123rf.nuotr
123rf.nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:25 PM

16 val. 30 min. Merkurijus pereina į Žuvų ženklą ir bus jame iki kovo 18 d. Ims vyrauti intuityvus mąstymas, užgožiantis logiką, racionalumą. Nyks riba tarp įsivaizduojamo ir realaus, tarp „mano“ ir „kitų“, dėl to daugės tuščių vilčių, melo, apgaulių. Taps sunkiau reikšti mintis, mažės poreikis bendrauti, bet labiau bus pasiduodama aplinkinių įtakai – labiau bus vadovaujamasi tradicijomis, vyraujančiomis nuostatomis nei savo galva.

22 val. 48 min. Venera nustos judėti atatupsta Žemės stebėtojo atžvilgiu. Ji sustos, apsisuks ir ims judėti tiesiai. Šis vadinamasis direktinis judėjimas truks ilgai – iki 2015 m. liepos 25 d. Tai bus palankus metas spręsti finansines problemas, investuoti pinigus, pradėti naują verslą. Šis laikas palankus ir jausmams – jie suintensyvės, meilė taps rimtu stimulu ko nors siekti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik spalvoti, aiškūs, konkretūs sapnai. Arkliai, šunys – pagalba, apsauga. Paukščiai, kiti gyvūnai – nelaimės, negera žinia, artimieji – liūdesys, įspėjimas, kad ruošiatės padaryti klaidą. Būti nuogam – gali atsiskleisti jūsų paslaptys.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, aliejumi, jei paukštis jus išteptų – vidinės nešvaros požymis, gėda, jeigu viskas kristų iš rankų, ypač raktai, spyna sugestų, išberti kruopas, grūdus – gresia liga, jei stiprus vėjas pūstų į nugarą – nusigręžiate nuo sėkmės, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant piniginius reikalus, jei stiprus vėjas pūstų į veidą – sulauksite pagalbos, jei į jus atkreiptų dėmesį gaidys.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, pirmadienis – tvarkyti bet kokius reikalus.

Avinas (03 21–04 21). Rimti dalykai greitai nedaromi. Remkitės draugų autoritetu, pasinaudokite siūloma pagalba, patarimais. Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių – galite patirti nuostolių.

Jautis (04 21–05 21). Rasti kompromisą – menas, ypač bendraujant su šefu ar artimaisiais. Neieškokite kitų kelių, neužsispirkite – ilgam įstrigsite vienoje vietoje. Geras laikas atsisakyti įkyrėjusių pareigų, jei turite į ką iškeisti dabartinę veiklą.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite išmintingi. Šiuo metu jums pavyks atsirinkti, kas svarbiausia, ir gana neskausmingai atsiriboti nuo to, kas nereikalinga gyvenime. Venkite tuščių pokalbių.

Vėžys (06 22–07 22). Susitelkite tik į tai, kas šiandien svarbiausia. Neleiskite sau nervintis, jei ne iš karto viskas išeis taip, kaip norisi. Gali tekti grąžinti užmirštą skolą, sumokėti baudą ar užsiimti neatidėliotinais giminaičių reikalais.

Liūtas (07 22–08 23). Nebijokite kritikos, nereaguokite į ją skausmingai. Nereikėtų ko nors tikėtis iš aplinkinių, spausti partnerių. Nieko sunkaus, nemalonaus nereikalaukite iš sutuoktinio – tai tik paskatins santykių atšalimą.

Mergelė (08 23–09 23). Rūpesčių daugės, ypač darbe. Neskubėkite pasikliauti partneriais. Jums siūlomas bendradarbiavimas, nauja veikla bus naudingi labai negreitai. Neskubėkite apsispręsti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kūrybingas laikas – pavyks rasti išeitį iš sunkios padėties. Nukentėti galite, jei naudositės nepatikrinta informacija. Nepriekabiaukite prie tų, kuriuos mylite – jūsų įtarimai ar pretenzijos tikriausiai be pagrindo.

Skorpionas (10 23–11 23). Senos problemos, namų rūpesčiai gali atsinaujinti ir sutrukdyti sėkmingai veiklai. Dalykinių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai.

Šaulys (11 23–12 22). Susitelkite tiktai į svarbiausius reikalus – šiandien tikrai viskam neužteks nei laiko, nei jėgų. Nesiblaškykite, atsirinkite, su kuo bendrauti. Būkite kantresni, pakantesni.

Ožiaragis (12 22–01 21). Vargu ar dabartiniai jūsų prašymai bus patenkinti. Nepatartina skolinti ir skolintis, aptarinėti su sutuoktiniu šeimos išlaidų. Būkite taupesni.

Vandenis (01 21–02 20). Pirmas įspūdis dažniausiai bus klaidingas – nieko nedarykite, nespręskite nuosekliai nesusipažinę su realia situacija. Būkite atsargūs, kad kiti jumis nepasinaudotų, venkite provokatorių.

Žuvys (02 20–03 21). Nenuliūskite, jeigu šiandien reikalai strigs, jei būsite neišgirsti arba klaidingai suprasti. Nenorėkite daugiau, nei savaime išeina – tai apribojimų, vienatvės metas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.