Ką žada žvaigždės kovo 1–7 dienomis?

AVINAS (03 21–04 20)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Mar 1, 2014, 8:14 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:00 PM

Švariau. Tik nereikia vaidinti susirūpinusių ir atgailaujančių. Atgaila jau nieko nepakeis, todėl net neverta vartyti akių, daryti grimasų. Geriau imkitės veiklos, kuri jūsų ir jūsų bičiulių gyvenimą gali padaryti gražesnį. Tai nereiškia, kad dabar jau būsite geri, rinksite šiukšles ir stengsitės dėl kitų. Tiesiog gyvenkite gražiau ir tvarkingiau. Situacija pagerės ir darbe – atsiras vietos šviesesnėms mintims.

JAUTIS (04 21–05 21)

Riba. Sėkmė priklauso nuo to, ar mokate atskirti namus nuo darbo, o socialinius poreikius nuo emocinių. Gerai pagalvokite, kas svarbiau: kad jus mylėtų, gerbtų, norėtų su jumis draugauti ar kad uždirbtumėte daugiau pinigų. Viskas priklauso nuo to, kaip sugebate atskirti vieną sferą nuo kitos. Sėkmė – jūsų rankose. Tik nepamirškite, kad nepavyks visko suderinti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Netikėtai. Spontaniškumas suteikia gyvenimui aštrumo, gaivos, naujumo pojūtį. Todėl nebijokite neperspėję kurti stebuklų namiškiams. Pasikvieskite į lauką kepti blynų, varyti žiemos iš kiemo ar kartu paieškoti gražios verbos. Šito iš jūsų jie mažiausiai tikisi. Situacija visai kitokia darbe – čia tegul viskas liks taip, kaip buvę, be emocijų, nuotykių ar stulbinamai gerų pasiūlymų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Laikas. Jums pritrūksta drąsos, kai kalbama apie naujas išlaidas, pertvarkas namuose. Vis dar tikitės, kad tai nieko nepakeis, niekas nepastebės jūsų abejonių. Klystate. Tai sukelia nepasitenkinimą, bet dar ne maištą. Turite šiek tiek laiko paieškoti išeities. Tiems, kas ketina vykti į Kaziuko mugę ar namuose sveikinti Kazimierą, savaitė bus dar ir darbinga. Visi kiti ieškos pavasario ženklų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Melodija. Prabangi, turtinga, su gražiomis trelėmis. Įmantru ir labai laiku. Tada, kai norisi ko nors neįprasta. Gali būti, kad vėl imsitės senų darbų, grįšite prie tų pačių pokalbių. Šįkart viskas vyks subtiliau, gražiau, labiau atitiks jūsų poreikius. Teisingai manote, kad atėjo laikas naujiems pirkiniams. Jei nesuskubsite, jais džiaugsis namiškiai.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Poilsis. Jums nepatinka nei tai, ką darote, nei tai, kas vyksta aplink, nei tai, kas galėtų būti ateityje. Jūs tiesiog išsikrovėte ir nematote tikslo darbuotis toliau. Žūtbūt reikia vienos ar dviejų poilsio dienų. Pailsėję vėl imsitės darbų, vėl turėsite jėgų versti kalnus be kitų pagalbos ar paramos. Žodžiu – raskite laiko atokvėpiui.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kliūtys. Norėdami būti tobuli turite įveikti visas kliūtis, atsirandančias kelyje. Pirmiausia bandote sustyguoti santykius su aplinkiniais. Kai kas pavyksta geriau, kai kas – prasčiau, bet šią savaitę pakaks būti atidiems, dėmesingiems. Todėl ir laisvo laiko, ir švenčių netrūks. Svarbu nesušalti ir nesušaldyti kitų. Dėmesys, dovanos, gėlės irgi šildo.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Srautas. Pagaliau aplinkui viskas taip, kaip ir turėtų būti: vadovaujate jūs, reikalaujate jūs, už viską taip pat mokate jūs. Visko labai daug – tiesiog srautas įvykių, kalbų, pinigų. Jums reikia arba pasinerti į šį srautą ir leistis nešamam, arba pasitraukti į šalį ir laukti, kol viskas nurims. Trumpam įbristi nepasiseks. Jei negalite to padaryti savaitgalį, pabandykite bent savaitės pradžioje. Vėliau nieko nebekontroliuosite.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Legendos. Tenka pasikliauti tais, kurie geriau pažįsta gyvenimą, turi didesnę patirtį. Tik gali būti, kad jums jie pasakoja legendas, o jūs pradedate abejoti savimi. Todėl būtų gerai, kad jūsų vedlys būtų žmogus, kuriuo visiškai pasitikite. Ko nepavyks padaryti per savaitgalį, ir vėliau nepadarysite. Todėl arba suskubkite dabar, arba atidėkite neribotam laikui. Ypač jei kalbama apie didelius pirkinius.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Lopas. Grauš nerimas, bet ne dėl savęs ar savo darbų. Greičiau dėl to, kas vyksta namuose ar šalia jų. Laukia ne tik nedideli praradimai, bet ir jūsų adresu laidomi kartūs žodžiai, priekaištai. Tačiau jei galite išvaryti žiemą, tai galite išstumti ir šias nemalonias akimirkas. Tiesiog ištverkite, užlopykite tai, ką reikia, ir gyvenkite toliau. Eikite ten, kur turite eiti. Gyvenimo prasmė dėl vieno lopo nesikeičia.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pokalbiai. Viskas, apie ką dabar kalbate, persmelkta netikrumo gaida. Jūsų norai nerealūs ir nepasverti. Gal ir svajojate siuvinėti, rašyti laiškus rašalu, susitikti su žmonėmis, kuriuos pažįstate tik iš nuogirdų, bet greičiausiai to nepadarysite. Žengsite žingsnį pirmyn ir numosite ranka. Todėl užsiimkite tuo, ką tikrai išmanote.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Kūrybingai. Tegul visi mano, kad viską pamiršote ir gyvenate šia diena. Tegul tikisi, kad tai, kas buvo ne itin teisinga, malonu ar gražu, jau praėjo. Dabar ne laikas kerštauti. Dabar reikia dirbti, kurti ar tiesiog kepti blynus. Tai metas, kai darbštus laimi du kartus – užsimiršta ir pasineria į kūrybą, o per tai susiranda gerbėjų, talento vertintojų. Todėl gyvenkite ateitimi ir tuo, kas sklaido blogas mintis. Laikas atsiteisti dar ateis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.