Palmiros horoskopas savaitgaliui

Šis savaitgalis – takoskyra. Baigėsi per mėnesį susikaupę rūpesčiai, problemos ir prasideda naujas itin palankus bei perspektyvus etapas!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:00 PM

Šeštadienis – jaunaties metas: ji stos 10 val., tad nuo ryto gerai kurti didžiąsias savo ateities vizijas.

Verta daug užsibrėžti, daug norėti. Tai puiki diena susitikimams su ypatingais asmenimis, viešnagėms, priimti garbingus svečius.

Tai metas, kai galite išgirsti ir suprasti itin svarbius dalykus, kurie leis pajusti pilnatvę, tapti laimingiems (t.y. išmintingiems). Ir, žinoma, rasti kelią į didžiąją gyvenimo sėkmę, pripažinimą. Gyvenimas bus dosnus, likite dosnūs ir jūs.

Sekmadienis taip pat puikus bendrauti, švęsti, keliauti, tiesa, bus didesnė pagunda ginčytis. Šiai dienai itin tiks posakis – protingesnis nusileidžia pirmas. Sekmadienį išaugs traumų tikimybė krintant arba susidūrus. Venkite skubėti.

Sekmadienį Saturnas sustos Žemės stebėtojo atžvilgiu ir pradės judėti atatupstas.

Šis retrogradinis judėjimas truks iki liepos 20 d.

Kol Saturnas retrogradinis, sunkiau pakeliama askezė, izoliacija, stinga nuoseklumo, sistemingumo. Palanku koreguoti asmeninius įsitikinimus, kad jie taptų tikra vidine atspara, neleidžiančia palūžti.

Pirmadienį būsite energingi ir sumanūs, todėl galite imtis sudėtingų užduočių. Gera proga ieškoti pagalbininkų, bendraminčių.

Tiesa, nepatartina kovoti už savo interesus darbe ar ko nors reikalauti.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – pinigai, turtas; maistą – gera žinia; dangų, žvaigždes – sveikata; drabužius – kelionė, kraustymasis. Blogai sapnuoti gyvūnus, paukščius, šunį glostyti – draugo išdavystė; katė – apgaulė, vagystė; paukščiai – bloga žinia. Regėti kraują, ką nors laužyti – atsisakyti ko nors blogo savo gyvenime.

Blogas ženklas: jeigu veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sudužtų, kas nors langą išdaužtų, akmuo iš žiedo iškristų, laikrodis sustotų, daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač užmegztą, – išvengsite pavojaus; rasti žiedą su akmeniu – draugų pagalba, apsauga, užtarimas; rasti pasagą, kokį nors indą (nesuskilusį) – pinigai, pelnytas apdovanojimas.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti arklius, šunis – tai pagalba, apsauga. Blogai regėti savo artimuosius, pačiam nuogam būti, gyvūnus matyti – jūsų laukia atpildas už negerus dalykus.

Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, išberti kruopas, jei raktai iš rankų kristų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei nukristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant reikalus, pinigai, rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus.

Iš sekmadienio į pirmadienį geriausia nieko nesapnuoti – bet kokie sapnai, netgi geri, reiškia įspėjimą apie nesėkmes, ligas, katastrofas. Geri sapnai labiau susiję su apgaulėmis, o blogi – su agresija.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, nusiplikyti – materialinės problemos, jei namuose kas nors sulūžtų, jei imtų tinkas byrėti ir pan., automobilio gedimai, ypač susiję su ratais, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – nesėkmės tvarkant finansinius reikalus.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų, monetų herbu į viršų – laimė, sėkmė jausmų srityje; išvysti lietų saulei šviečiant – taika, teisingumas, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; gerai vilkėti žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Romantiškos dienos – slaptos svajonės pradės pildytis. Savaitgalį galite sulaukti netikėtų (galbūt slaptų) dovanų, taip pat malonių svečių iš užmirštos praeities. Pirmadienis geras skubiems reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 21). Tiesiog būtina išeiti iš namų, susitikti su senais gerais draugais, papramogauti. Tai puikios dienos spręsti tėvų ir vaikų problemas. Netikėtai gali atsinaujinti senas meilės ryšys. Pirmadieniui nieko sunkaus neplanuokite.

Dvyniai (05 21–06 22). Jeigu pavyktų savaitgalį su savo šefu arba įtakingu asmeniu pasikalbėti, nemažai laimėtumėte – stabilumą užsitikrintumėte ilgam. Pasistenkite surasti laiko pasikviesti į savo namus senų tikrų draugų. Pirmadienis geras svarbiems susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Tai bus geros dienos kelionėms, įvairiems susitikimams, bendrauti su tais žmonėmis, kuriuos laikote savo mokytojais. Pirmadienis tinkamas svarbiam pokalbiui dėl karjeros.

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalį puikiai tiktų įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Verta analizuoti nesutarimų priežastis. Pirmadienis geras kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis.

Mergelė (08 23–09 23). Švęsti, pramogauti labiau tinkamas šeštadienis. Sekmadienį galite jausti norą daugiau pabendrauti su žmonėmis, galinčiais jums patarti, paremti. Pirmadienis palankus spręsti draudimo, mokesčių problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbios dienos – jausitės ramūs, stiprūs ir reikalingi. Jums nestigs įkvėpimo ir dirbant, ir pramogaujant. O labiausiai norėsis laiką leisti su žmonėmis, artimais jūsų profesijai. Gali užsimegzti ir romantiškas ryšys. Pirmadienis geras deryboms, teisiniams reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Džiugus šeštadienis – svarbi problema gali išsispręsti palankiai, nors ir netikėtu būdu. Pasistenkite sekmadienį būti atidesni vaikams, atlaidesni sutuoktiniui. Gali užsimegzti ilgalaikis romantiškas ryšys. Pirmadienis tinkamas darbo paieškai, svarbiam pokalbiui su darbdaviu, sveikatai tikrinti.

Šaulys (11 23–12 22). Savaitgalį geriausia praleisti namie su artimaisiais ir šeimos draugais. Tai puikios dienos susitikimams neoficialioje aplinkoje su žmonėmis, galinčiais padėti rasti darbą ar siekti karjeros. Pirmadienis sėkmingas bet kokiems reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Smagus laikas: daug žadančios naujienos, susitikimai jus gerai nuteiks. Pavyks įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti įtakingo asmens paramą. Pirmadieniui nieko sudėtinga neplanuokite.

Vandenis (01 21–02 20). Palankus metas įteikti dovaną artimam, mylimam žmogui, paišlaidauti bei papramogauti su draugais. Tiesa, nepraraskite saiko pirkdami, puotaudami ar užmegzdami romantiškas pažintis. Pirmadienis palankus kelionės, įvairiems susitikimams, susitarimams.

Žuvys (02 20–03 21). Pats laikas ieškoti protingos išeities iš keblios šeiminės situacijos, galvoti apie būsimą veiklą. Bus palanku susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais padėti siekti karjeros. Pirmadienis geras finansinėms problemoms spręsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.