Ilgitės meilės? Keičiate darbą? Ką jums patartų astrologė?

Šį mėnesį gimusius po Avino ženklu užgrius nelaukti svečiai. Dvynių laukia meilė iš pirmo žvilgsnio. Jaučiams patariama nešvaistyti pinigų, nes po beverčių pirkinių juos išgąsdins banko sąskaitos. O ko pagal Ramunės horoskopą kovo mėnesį tikėtis jums?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2014, 8:42 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:25 PM

AVINAS (03 21–04 19)

Šį mėnesį į jūsų duris gali pasibelsti nelaukti svečiai. Galbūt tai seniai matytas giminaitis ar bičiulis. Bet kokiu atveju ši viešnagė jums nebus pati maloniausia.

Pastarieji keli mėnesiai buvo labai intensyvūs, tad jausitės pavargę nuo visko ir visų. Ypač sunki bus mėnesio pabaiga. Nebesinorės nieko – nei darbo, nei pramogų.

Jei tik galite, pasiimkite kelias laisvas dienas ir praleiskite jas savo malonumui. Pamirškite visus įsipareigojimus. Skaitykite, žaiskite krepšinį, žiūrėkite pamėgtus serialus, apsilankykite grožio salone.

Pavasariški permainingi orai jums ne į naudą, tad pasisaugokite peršalimo ligų, valgykite daugiau vaisių ir daržovių.

JAUTIS (04 20–05 20)

Pasiruoškite. Jūsų laukia intensyvus pavasaris. Venkite nereikalingos rizikos, ypač tvarkydami finansinius reikalus. Pirmoje mėnesio pusėje turėsite puikių progų pasireikšti karjeros srityje.

Svarbiausia sulaukti savo momento ir nepasiduoti pirma laiko. Šį mėnesį bus nenumatytų išlaidų. Jei mėnesio pabaigoje nenorite išsigąsti pamatę savo banko sąskaitą, verčiau nešvaistykite pinigų beverčiams pirkiniams.

Kovas – palankus metas atostogauti. Jei negalite išvykti kur nors toli ilgesniam laikui, bent kelioms dienoms pakeiskite aplinką. Įsikrausite energijos, pailsinsite kūną ir protą.

Gyvenimas bus daug gražesnis, šviesesnis ir įdomesnis. Tikėtina, kad per atostogas į galvą šovusi mintis išsiplėtos iki didelio verslo projekto.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Pavasarinės nuotaikos jūsų gyvenime ir širdyje. Jausitės pakylėti, mylintys ir mylimi. Šį mėnesį galėsite džiaugtis darniais santykiais su artimaisiais ir kolegomis. Jums tai be galo svarbu.

Nesantaika, intrigos, kivirčai nualina ir jūs jaučiatės labai nelaimingi. Jei šiuo metu esate vieniši ir neturite antrosios pusės, tikėtina, kad šį mėnesį situacija pasikeis.

Netikite meile iš pirmo žvilgsnio? Palaukite. Jūsų nuomonė gali pasikeisti.

Jūsų elegancija, gebėjimas bendrauti ir originalios idėjos neliks nepastebėti svarbių ir įtakingų asmenų. Antroje mėnesio pusėje galite sulaukti be galo įdomaus pasiūlymo – jį priėmę ne tik praturtėsite, bet ir sustiprinsite savo įtaką.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Pats laikas liautis skraidžius padebesiais ir pažvelgti realybei į akis. Galbūt tai nebus labai lengva ir malonu, bet būtina. Juolab kad jūsų laukia neįtikėtinos galimybės ir progos.

Dabar ypač geras laikas pradėti savo verslą, tad pasinaudokite kiekviena likimo padovanota proga. Jei sunku apsispręsti, paklausykite savo nuojautos. Jūsų intuicija šiuo laikotarpiu itin stipri ir jūs geriau nei kas kitas žinote, ar sprendimas teisingas, ar ne.

Kovo mėnesį būkite itin atidūs kelyje. Laikykitės taisyklių ir pasistenkite joms nenusižengti. Susidūrimai su policija šiuo laikotarpiu nebus malonūs. Mėnesio pabaigoje padovanokite sau tai, apie ką seniai svajojote. Gal naują knygą, gal drabužį ar kvepalus. Jūs to nusipelnėte.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Niekam nežadėkite to, ko negalėsite ištesėti. Jūsų pečius užgulė didžiulė atsakomybės našta, tad neapsunkinkite jos dar labiau.

Šis mėnuo nepalankus naujiems verslo projektams pradėti. Sulaukę darbo ar bendradarbiavimo pasiūlymų neskubėkite sakyti „taip“.

Šį laikotarpį verčiau skirkite malonesniems dalykams. Daugiau pramogaukite, ilsėkitės, susitikite su draugais ir seniai matytais giminaičiais.

Meilės srityje viskas klosis taip puikiai, kad kiti galės tik pavydėti. Jausitės be galo laimingi. Tačiau būkite atsargūs. Šalia jūsų yra keletas pavyduolių, kurie gali bandyti sugriauti jūsų laimę skleisdami paskalas.

Tas kalbas ir pavyduolius ignoruokite. Nesivelkite į jokias intrigas ir tiesiog mėgaukitės gražiu gyvenimu.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Kovas – metas, kai turite atkakliai siekti savo užsibrėžtų tikslų. Tai vienas produktyviausių ir efektyviausių mėnesių 2014-aisiais.

Tinkamai išnaudokite šį laiką. Visą šį laikotarpį jums nestigs pasitikėjimo savimi. Jaustis saugiai ir tvirtai jums padės ir tai, kad turite stiprų užnugarį. Įtakingo asmens parama siekiant tiek profesinių, tiek asmeninių tikslų bus neįkainojama. Tinkamai ją įvertinkite ir nepamirškite dėkingumo.

Mėnesio pabaigoje gali kilti poreikis keisti savo gyvenimo būdą. Ar dabar tam tinkamas metas? Atsakymą į šį klausimą geriausiai žinote jūs patys. Vis dėlto prisiminkite patarimą – priimkite sprendimą ir nebesidairykite atgal. Visoms dvejonėms ir abejonėms sakykite griežtą „ne“.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Jei norite ką nors sužavėti, dabar tam tinkamiausias metas. Jums pavyks bet ką patraukti į savo pusę. Tik būkite savimi – lengvai ir paprastai bendraukite, mokėkite išklausyti ir atjausti. Šį mėnesį jūsų dienotvarkėje numatoma daug įvairių susitikimų, susibūrimų. Jų metu užmegzti nauji asmeniniai ryšiai padės užsitikrinti finansinį stabilumą.

Jau šį mėnesį padidės jūsų įplaukos ir galėsite pradėti planuoti, kur geriausia tuos pinigus investuoti.

Santykiai su antrąja puse išties džiugins. Pavasario pradžia palanki sužadėtuvėms, tuoktuvėms ir kitiems svarbiems asmeniniams įsipareigojimams. Tačiau verslo ar profesinėje srityje neskubėkite sakyti „taip“. Palaukite. Apsvarstykite visus „už“ ir „prieš“.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Pirma tris kartus pamatuokite, o tik tada kirpkite. Jei norite išvengti nesusipratimų ir nemalonių situacijų, kasdien vadovaukitės šia patarle.

Šiuo laikotarpiu jūsų bendravimo įgūdžiai nebus patys geriausi, tad apgalvokite kiekvieną žodį ir repliką. Dabar ne laikas būti spontaniškiems ir šmaikštiems. Jūsų juokeliai kažin ar privers ką nors nuoširdžiai juoktis.

Antroje mėnesio pusėje galite sulaukti įdomaus pasiūlymo. Pasitikėkite savimi ir drąsiai imkitės naujų iššūkių. Tačiau prieš tai nepamirškite atlikti namų darbų – ištyrinėkite viską, kas susiję su naujuoju projektu, nepalikite jokių klaustukų ar daugtaškių.

Pavasario pradžia – puikus laikas pasirūpinti geresne fizine būkle. Daugiau sportuokite, atidžiau rinkitės maistą, venkite alkoholio.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Idealių žmonių nebūna. Tad jei vis dar ieškote idealaus partnerio ar partnerės, liaukitės švaistę laiką. Išmokite priimti kitus tokius, kokie jie yra, ir nebijokite atverti širdies.

Patikėkite, pavasaris bus daug šviesesnis ir spalvingesnis, jei juo galėsite džiaugtis su mylimu žmogumi. Šis mėnuo iš tiesų gali būti fantastiškas. Viskas priklauso tik nuo jūsų norų ir pageidavimų.

Šiomis dienomis galite sulaukti žinių iš žmogaus, apie kurį ilgą laiką nieko negirdėjote.

Tikėtina, kad būtent jūs inicijuosite judviejų susitikimą. Antroje mėnesio pusėje daugiau ilsėkitės ir labiau pasaugokite sveikatą. Jei pastaruoju metu labai daug dirbote, gali išryškėti nuovargio pasekmės – jos tikrai nebus malonios.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Gali būti, kad šį mėnesį bus apribota jūsų laisvė. Nesijausite tokie galingi ir neįveikiami kaip iki šiol. Tai nebus labai malonu. Jums nepatinka jaustis suvaržytiems.

Vis dėlto kovas – netinkamas metas ką nors keisti iš pagrindų, ypač jei trokštate didelių pokyčių.

Būkite kantrūs. Dabar laikas, kai turėtumėte pasimokyti iš savo patirties bei klaidų ir pradėti iš lėto kurti ką nors nauja. Apgalvotai, nesidairydami į praeitį.

Jūsų galvoje suksis daug naujų idėjų – jas įgyvendinę galėsite džiaugtis laimingu ir turtingu gyvenimu. Savo idėjų ir planų kol kas niekam neatskleiskite. Dabar palankus metas pradėti studijuoti. Naujos žinios pravers įgyvendinant didelius užmojus.

VANDENIS (01 20–02 18)

Jūsų laukia puikus laikotarpis. Ypač sėkminga bus pirma pavasario savaitė. Tai – pokyčių metas ir visi jie suteiks daug teigiamų emocijų. Mėgausitės kiekviena akimirka, kiekviena galimybe.

Tikėtina, kad šį mėnesį pakeisite gyvenamąją vietą. Naujoje vietoje jausitės taip gerai, lyg gyventumėte ten visą gyvenimą.

Šis laikotarpis palankus pradėti savo verslą. Verslo partneriu pasirinkite žmogų, kurį gerai pažįstate, tačiau ne giminaitį.

Taip išvengsite nereikalingų nesusipratimų ir lengviau išlaikysite verslo santykius.

Mėnesio pabaigoje stenkitės daugiau laiko praleisti namie. Daugiau ilsėkitės ir daugiau laiko praleiskite su artimiausiais žmonėmis.

ŽUVIS (02 19–03 20)

Šį mėnesį priimdami svarbius sprendimus galite kliautis intuicija, vidiniu balsu. Tikrai nesigailėsite. Pavasarinės nuotaikos privers jus susimąstyti apie ateitį, gyvenimo prasmę ir esmę. Ko norite iš gyvenimo? Kaip galite padėti sau ir kitiems tapti laimingesniems?

Atsakymų į šiuos klausimus ieškokite visur – knygose, filmuose, gal net bažnyčioje.

Jei kyla noras paaukoti sunkiau gyvenantiems, prisidėti prie labdaros organizacijų, remiančių gyvenimo nuskriaustus žmones, taip ir padarykite. Nors nauja veikla atims iš jūsų daug laiko ir energijos, tuo pat metu suteiks ir didžiulį džiaugsmą.

Nauja labdaringa veikla padės labiau vertinti tai, ką turite. O juk iš tiesų turite labai daug.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.