Palmiros pranašystė: sapnai reikš agresiją, saulė lyjant - taiką

Iš sekmadienio į pirmadienį geriau buvo nieko nesapnuoti – bet kokie sapnai, net geri, reiškė įspėjimą apie nesėkmes, ligas, katastrofas. Geri sapnai labiau susiję su apgaulėmis, o blogi – su agresija. Rusijos karo šmėklos akivaizdoje geriausia šiandien - lietus šviečiant saulei. Tai reikštų taiką.

Šiandien išvysti lietų saulei šviečiant reikštų taiką.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šiandien išvysti lietų saulei šviečiant reikštų taiką.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:01 PM

Pirmadienios - drąsių sumanymų diena. Į galvą šaus nepaprastų idėjų, pasieks vertinga, įdomi, nepaprasta informacija, galinti nušviesti ateitį ir padėti apsispręsti. Dabar užsimegs ryšiai su žmonėmis, kurie išties jus supras, palaikys. Šiandien bus svarbūs ne oficialūs, o asmeniški, draugiški susitikimai ir susitarimai.

Tiks imtis sunkių darbų, sudėtingų užduočių – būsite energingi, sumanūs, be to, sulauksite pagalbos – tai bendradarbiavimo, kolektyvinės pagalbos metas. Gera proga ieškoti talkininkų. Darbe nederėtų kovoti už savo interesus ar ko nors reikalauti – galimas dalykas, kad taip pradėsite pjauti šaką, ant kurios sėdite.

Šiandien svarbu būti aktyviems, daug judėti, sportuoti. Verta užsirašyti į sporto ar Rytų kovos menų klubą. Šiandien nederėtų skubėti – bus didesnė traumų tikimybė (ypač galvos). Labiau pasisaugoti turėtų asmenys, kurių širdis silpna. Galimi galvos skausmai be priežasties.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, nusiplikyti – materialinės problemos, jei namuose kas nors sulūžtų, tinkas imtų byrėti ir pan., automobilio gedimai, ypač susiję su ratais, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – nesėkmė tvarkant finansinius reikalus.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų, monetų, herbu į viršų – laimė, meilė, išvysti lietų saulei šviečiant – taika, teisingumas, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: antradienis geras įvairiems susitikimams, susitarimams; tinka vilkėti žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Pasikliaukite savo jėgomis bei išmanymu, nebijokite rizikuoti. Tiesa, būkite atidesni pasirašydami svarbius dokumentus ir vairuodami automobilį. Beje, dabar nelaimė gali virsti sėkme.

Jautis (04 21–05 21). Atsitiktinai galite išgirsti naudingą informaciją, slėptą teisybę, gauti reikalingą įspėjimą. Tinkama diena svarbiam konfidencialiam reikalui sutvarkyti, kreiptis neoficialios pagalbos į įtakingą draugą.

Dvyniai (05 21–06 22). Sužinosite, ar daug puikių draugų turite. Neblogas laikas svarbiam apsisprendimui, permainai, kuriai stigo ryžto. Dažniau tarkitės su artimaisiais ir bičiuliais. Siekite geresnio supratimo su kolegomis.

Vėžys (06 22–07 22). Darbo tempai, kaip ir įtampa bei šefo reikalavimai, didėja. Bet tai į naudą, nes privers jus sugalvoti ką nors nepaprasto, išskirtinio.

Liūtas (07 22–08 23). Atsargiai vertinkite gautus pasiūlymus. Visur siekite aiškumo, konkretumo. Gali paaiškėti jūsų užsienio partnerių problemos, kurios neišvengiamai apribos ir jūsų galimybes.

Mergelė (08 23–09 23). Gresia problemos dėl mokesčių, draudimo. Būkite atsargesni vairuodami ir su darbo technika. Ne laikas įrodinėti savo teisybę aplinkiniams, ypač sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galimi geri, nors ir netikėti pokyčiai santykiuose su partneriais: žalingi gali net iširti, o išties naudingi, geri – sustiprėti.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors jūsų idėjos bus pripažintos, tam tikra kritika ir pretenzijos tiek iš artimųjų, tiek iš kolegų ar šefo neišvengiamos.

Šaulys (11 23–12 22). Labiau pasirūpinkite savo vaikų reikalais. Ši diena bus sėkminga, jei sieksite su visais paprasto nuoširdaus bendravimo. Mėginimai ką nors pamokyti, moralizuoti žlugdys reikalą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasistenkite į save neatkreipti kitų dėmesio – būkite kuklesni, taip pat taupesni. Ne laikas rizikuoti pinigais, sveikata.

Vandenis (01 21–02 20). Tai aktyvios veiklos, svarbių pokalbių metas. Ir jums pasiseks, jei nebūsite kategoriški, vengsite ginčų. Atsargiau kelyje.

Žuvys (02 20–03 21). Įdomi diena – kai nieko gera nesitikėsite, viskas pasikeis į gera. Tai naudingų susitikimų ir pažinčių metas. Būkite atsargesni su partneriais. Neskubėkite pasirašinėti dokumentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.