Astrologės S.Liepienės prognozės kovo 4–17 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Sužinokite, ką žvaigždės žada jūsų ženklo atstovams.
Sužinokite, ką žvaigždės žada jūsų ženklo atstovams.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2014, 9:11 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:07 PM

Darydami įspūdį, žibėdami ir žavėdami turite jausti saiką. Juk žvaigždės ne tik žiba, bet ir krinta žemyn. Todėl atsargumas, atsargumas ir dar kartą atsargumas.

Sunku išlaviruoti pačiame artimiausiame rate, kai aplinkiniai ne tik nepalaiko jūsų sumanymų, bet dar ir pagalius į ratus kaišioja.

Aišku, kova už lygias teises, raudonos tulpės ir tostai gali šiek tiek sušvelninti situaciją, bet iš esmės nieko nepakeis.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų niekas negailės ir neglostys. Todėl nedejuokite ir nesiskųskite, niekam tai neįdomu. Gal tai net ir ne bėdos, tik šiaip dėmesio stoka.

Pabandykite savimi pasirūpinti patys, nesvarbu, kad tai nėra labai romantiška. Pirtis, užliūliuojantys kvapai ar tiesiog plaukiojimas baseine gali atpalaiduoti. Darbai? Kokie darbai, kai lauke pavasaris pradeda krebždenti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jei jums nepatinka dangaus atspalvis, vis tiek jo nepakeisite, net jei ir kopėčiomis palypėsite. Nesistenkite pakeisti to, kas nuo jūsų nepriklauso, nesistenkite daryti įtakos ten, kur neturite galių.

Anksčiau nurimusios aistros vėl pradeda įsisiūbuoti, vėl norisi valdžios ir posto. Ir gali būti, kad dabar tai bus labai arti. Ir tai bus nusipelnyta, o ne išprašyta. Tačiau viską lems aplinkybės.

Vėžys (06 21–07 22)

Esate įsprausti į gyvenimo kampą. Ne todėl, kad to norėjote, kad jums patinka ar tai jūsų pašaukimas.

Atrodo, kad gyvenimas tiesiog nori jus išbandyti. Tai nėra praradimai, atradimai ar kalimas prie kryžiaus.

Tačiau esate tokioje situacijoje, kuriai jau reikalingas skubus sprendimas. Gal ne galutinis, tačiau būtina svarstyti atsitraukimo planą. Tai skausminga patirtis, bet labai naudinga.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei manėte, kad viskas bus, kaip norėjote jūs, suklydote. Gyvenimas dar kartą nušluostė smalsiai ir pasipūtusiai katei nosį. Bet tai nestebina. Svarbu, ką nuveiksite, kad tai nepasikartotų.

Yra puiki proga bandyti sušildyti seniai pašlijusius santykius, atgaivinti užmirštas draugystes ir nusileidus iš aukštybių basomis eiti pas draugus. Kodėl basomis? Kad atgaila būtų tikresnė.

Mergelė (08 23–09 22)

Pavasariniai vėjai ir namie išsprogusios kvepiančios serbentų šakos rodo, kad jūsų gyvenime naujas periodas. Gal ne nauja meilė (nors gėlių norėtųsi), gal ne nauja mašina, bet kažkas prasideda.

Gali būti, kad tai susiję su švaros fėjos nurodymais ar tiesiog noru atlaisvinti spintas.

Laikas, kai reikia laisvos vietos naujiems daiktams, naujiems jausmams, naujiems žmonėms.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Net jei jūsų nėra socialiniame tinkle, tai nereiškia, kad jūsų nėra.

Yra daugybė žmonių, gyvenančių visavertį gyvenimą ir nepasakojančių visiems, ką pietums valgė. Nenuostabu, kad ateina laikas ir jums, kai norisi gyventi uždariau, ramiau, nematomai.

Neilgam, bet norisi išsaugoti privačią erdvę – ir pavyks. Bet energingi proveržiai vis tiek išliks darbuose.

Skorpionas (10 23–11 21)

Neaišku, kaip jūs, bet nuotykiai jūsų jau pasiilgo. Ir nesvarbu, kad planai ramūs, kad jums nerūpi medžioklė ar pramogos. Nuotykiai jūsų tyko už kiekvieno kampo.

Jei norite ramaus gyvenimo, jei jums nereikia romantikos, flirto, jei nesinori meilės ir šlovės, bandykite miegoti pavasariniu miegu.

Bet tai labai mažai tikėtina. Ne vien saulės zuikučiai jums trukdys.

Šaulys (11 22–12 21)

Nieko paprastai ir lengvai nebūna, viskam reikia laiko. Reikia daug pastangų, įdirbio, kad gyvenimas dalytų dovanas. Namuose viskas gerai, malonu, tvarkinga ir be jokių nesusipratimų.

Galite pasikalbėti, aptarti, apsispręsti kartu dėl pačių svarbiausių dalykų. Remonto klausimas nepriartina skyrybų. Ir tai nuostabu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jaučiatės kaip sraigė: namas ant pečių sunkus, tačiau jis yra jūsų ir negalite nuo to niekur pabėgti. Kol turite užuovėją, jaučiatės saugūs – esate laimingi. Kai tik jūsų našta palengvėja, kyla įtarimų, kad kažkas ne taip.

Nesijauskite keistai, džiaukitės tuo, kad jūsų namas pilnas gyventojų, kad galva užimta svarbiais reikalais, ir tuo, kad esate reikalingi ir mylimi.

Vandenis (01 20–02 18)

Nors velykų zuikio niekas nematė, o jis mūsų krašte ir nėra pratęs kiaušinių slapstyti, paslapčių bus. Tos paslaptys spalvotos, trapios ir greitai gendančios. Todėl arba greitai jas išlukštenkite ir sužinokite, arba tiesiog išmeskite lauk. Nepalikite ilgam, gali prasmirsti.

Tie, kurie gyvena paprasčiau ir savo paslaptimis dalijasi su visais, bus kritikuojami, apkalbami, nagrinėjami.

žuvys (02 19–03 20)

Ledas nuo visų balų nutirpo ir jau galite laisvai kvėpuoti. Turite daugiau laisvės, daugiau švenčių ir progų. Gali būti, kad atsiras tokių mielų ir gerų žvejų, kurie prieš Kovo 8-ąją bandys naujus masalus, naujas meškeres.

Būkite atidesni ir nesusigundykite naujovėmis. Tegul bus tai, kas gerai pažįstama. Darbo savaitės ne visiems bus darbingos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.