Astrologė įspėja: ateina pagundų, iliuzijų ir išbandymų metas

Šiandien, kovo 5-ąją, astrologė Palmira pataria nepradėti naujų darbų – siekite juos užbaigti, apibendrinti. Bus svarbu likti ramiems ir kantriems, bet tai nereiškia, kad galima atsipalaiduoti, ištižti: svarbi atida. Nesiimkite šiandien nieko keisti, ką nors skubotai spręsti ar veikti – nepalankūs impulsyvūs, emocingi sprendimai, ypač jei jie bus padiktuoti šeimos narių emocijų. Nepatartina priimti svarbių finansinių sprendimų, tvarkyti pinginių, turto reikalų, dėl to pradėti bylinėjimąsi. Būkite atidūs ir atsargūs įsipareigodami ir pasirašydami dokumentus.

Ką žvaigždės žada jums šiandien?<br>123rf nuotr.
Ką žvaigždės žada jums šiandien?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-05 00:01, atnaujinta 2018-02-15 17:27

Šį vakarą 23 val. 4 min. Venera įeis į Vandenio ženklą, kuriuo judės iki balandžio 5 d. Tvarkant finansinius, turto reikalus bus daugiau rizikuojama, eksperimentuojama ir kitokiais būdais mėginama laimė. Bendraujant su mylimu žmogumi – permainų laikas: meilė netikėtai virsta draugyste, o draugystė – meile. Tie, kurių nebeįmanoma išlaikyti, pabėga, išyra varžantys asmeninę laisvę santykiai, vietoj jų atsiranda nauji. Venera Vandenyje kviečia ne tik pamilti laisvę, bet ir ją suteikti sau bei artimiesiems.

Vakar kovo 4 d. 20 val. 3 min. Juodasis Mėnulis(Lilit) įėjo į Liūto ženklą, kuriuo judės iki lapkričio 28 d. Tai pagundų ir išbandymų metas – meilėje, kūryboje. Apims iliuzijos įsimylint. Šis laikas skatins puikybę, savo asmens, laimėjimų, ypač kūrybinių, sureikšminimą. Tai blogas laikas menininkams, ypač teatralams. Išbandymai laukia karališkų asmenybių, šalies vadovų. Taip pat vaikų – jiems gali pristigti suaugusiųjų rūpesčio, meilės.

Kol Lilit Liūte – bus jautresnė širdis. Širdininkai turėtų labiau save pasaugoti.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Gerai buvo regėti mirusiuosius – apsauga; medžius, gėles – laimė, meilė; žvaigždes – sėkmė, skalsa. Blogai ką nors valgyti ar maistą gaminti, gerti svaigalus, matyti save nuogą.

Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų ar namuose kas nors sulūžtų, imtų tinkas byrėti, parketlentė iškristų – nesantaika namuose, gresia šeimos iširimas; jei nagas nulūžtų – liga; jei drabužis ar batas suplyštų – apsaugos praradimas; jei dantis nuskiltų – nuostoliai; jei durys neatsirakintų, raktas sulūžtų ar jį pamesti.

Geras ženklas: rasti aštrius metalinius daiktus – išspręsite sudėtingą problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, tačiau reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus bet kokiai veiklai: patartina vilkėti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami – kitaip patirsite nenumatytų išlaidų. Būkite apdairesni su pinigais. Vakaras geras įteikti dovaną.

Jautis (04 21–05 21). Venkite karštakošiškų sprendimų – būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Būsite linkę į kraštutinumus, kurie brangiai kainuos. Didesnė traumų, konfliktų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 22). Pasyvus metas. Svarbius reikalus atidėkite, o šiandien pasikliaukite savieiga. Jus nuramins pasimatymas su senais bičiuliais vakare.

Vėžys (06 22–07 22). Galite pagaliau atsipūsti – Lilit išėjo iš jūsų ženklo. Prasidės sėkmės etapas jūsų gyvenime! Neblogas metas įvairiems susitikimams, užmegzti pažintis. Tai laikas, kai pavyks susitarti ginčytinais klausimais.

Liūtas (07 22–08 23). Juodasis Mėnulis jau Liūte, ir slegianti rūpesčių našta gali pasirodyti nepakeliama... (Tiesa, velnias ne toks baisus, kaip jį piešia, tad ištversite!) Jei turite skubių darbų, svarbių dalykinių reikalų, verta jais užsiimti pirmą dienos pusę. Vakaras palankus taikytis su artimaisiais, tėvais, seneliais. Pasistenkite visiems atleisti. Būkite dosnesni.

Mergelė (08 23–09 23). Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, tiesa, skolintis venkite. Vakaras geras meilės pasimatymams ar pokalbiams su tais, kuriuos laikote savo mokytojais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsivers įvykių prasmė, tai padės atsikratyti iliuzijų tvarkant reikalus, pinigus bei bendraujant su mylimu žmogumi. Diena įtempta ir gana nepalanki: ne laikas svarbiems įsipareigojimams.

Skorpionas (10 23–11 23). Ne laikas skubėti, demonstruoti savarankiškumą bei savo galią, įtaką – verčiau pagerbkite tuos, kurie jus palaiko, padeda. Bus svarbu stiprinti bendradarbiavimo ryšius (palanku pasirašyti įvairius susitarimus). Atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, nerimą.

Šaulys (11 23–12 22). Dirbkite neskubėdami, susikaupę, tiesa, ne per daug – pervargti nereikia. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto, svaigalų, vaistų kokybei.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ne viskas bus taip, kaip norėsite, – planai gali suirti. Gali tekti spręsti vaikų problemas, aiškintis meilės santykius. Galimos įdomios pažintys, netikėtas susitikimas su asmeniu, kažkada buvusiu artimu.

Vandenis (01 21–02 20). Dar kartą atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas (savo, tėvų, ypač draugų). Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti kitai savaitei. Šią dieną skirkite artimiesiems.

Žuvys (02 20– 03 21). Labiau apgalvokite savo žodžius – ar įvertinate jų veiksmingumą? Venkite ginčų su artimaisiais bei vyresniaisiais, viršesniais bendradarbiais – galite nė nepastebėti, jog patys klystate. Vakarą skirkite šeimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.