Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 6 d.

Rimtų pastangų metas: negalima tinginiauti, būti silpnam, pavargusiam, nuo kitų atsiskyrusiam – tai kolektyvinių pastangų metas. Dabar reikia sutelkti visas jėgas, sugebėjimus ir draugų, kolegų, partnerių energiją. Pats laikas stiprinti sąjungas – balandį jos gali subyrėti.

Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123 rf.com
Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:29 PM

Šiandien vieni nieko rimta nesiimkite, ypač nederėtų kovoti prieš bendrą sprendimą, kolektyvo ar partnerių valią. Asmeninius interesus reikėtų paaukoti dėl bendro reikalo tiek sprendžiant šeimos, tiek profesines problemas.

Beje, ši diena gera tiems, kuriuos vargina pasirinkimo klausimas – gerai mesti burtus. Tarkim, išėjus į lauką galima mesti monetą atgal per slenkstį – kas iškris, toks ir bus atsakymas į jūsų pasirinkimą (aišku, iš anksto turite nuspręsti, ką reikš herbas, o ką – moneta).

Diena palanki atnaujinti senus, nutrūkusius ryšius (ypač giminiškus ar meilės).

12 val. 17 min. Jupiteris Žemės stebėtojo atžvilgiu nustoja judėti atatupstas, apsisuka ir ima judėti tiesiai. Šis direktinis Jupiterio judėjimas truks iki gruodžio 8 d. Tai tas laikas, kai asmeniui tampa aktualus visuomenės gyvenimas, imama aktyviau domėtis politika.

Palanku plėsti veiklą, įtaką, plėtoti ryšius su užsieniu. Geras metas ilgalaikėms kelionėms į užsienį. Dera užsiimti savo vietos ieškojimu ir įtvirtinimu visuomenėje.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus – jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas tvarkyti svarbius reikalus; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 21). Šiandien palanku tvarkyti užvilkintus finansinius reikalus norint juos paskubinti. Taip pat pamėginkite imtis to, ką kažkada darėte, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių atidėjote.

Jautis (04 21–05 21). Jeigu kovoti – tik iki galo. Verta imtis užvilkintos kovos – užbaikite ją šiandien, nes būtent dabar turite galimybių laimėti. Ir jokių kompromisų su priešais – balandį pasigailėsite.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepalanku imtis energingos veiklos, netinka veltis į kovą – jums derėtų pasitraukti į šalį iki rytdienos. Venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis.

Vėžys (06 22–07 22). Net be jūsų prašymo kas nors gali paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti – įtakingi asmenys jums bus palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Beje, vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, tad galite tikėtis gauti įdomių pasiūlymų. Nepraleiskite progos pasikalbėti su šefu.

Liūtas (07 22–08 23). Mėginkite atsigriebti ten, kur anksčiau tik tūnojote – veikloje, konkurencinėje kovoje. Jei negimėte pirmomis ženklo dienomis, verta tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus, susitikti su darbdaviu, pasirašyti darbo sutartį.

Mergelė (08 23–09 23). Nepraleiskite progos įgyti persvarą veikloje – atkaklaus, metodiško triūso rezultatai bus akivaizdūs net asmeniniuose santykiuose. Priimkite dalykinius pasiūlymus iš užsieniečių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galima rizikuoti, jei partneriai, sutuoktinis, draugai jums pritaria. Nebijokite prarasti – kaip kitaip atsiras vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime? O jie tikrai jūsų laukia.

Skorpionas (10 23–11 23). Įsiklausykite į senų draugų nuomonę, patarimus. Nesiginčykite su antrąja puse, neskubėkite pyktis su dalykiniais partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Aktyviai tvarkykite sudėtingus juridinius reikalus. Būkite taupesni – artimiausiu metu galite pajusti visa ko stygių.

Šaulys (11 23–12 22). Gali erzinti, pykdyti padarytos klaidos, tačiau ši diena puiki atitaisyti seną klaidą, ką nors iš esmės perdaryti. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad galėsite dar kartą pasinaudoti praleista gera proga.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šiandien net sunkiausioje situacijoje pasiseks. Tai gerų permainų metas – verta pakovoti dėl profesinio pripažinimo, savo vaikų, šeimos interesų.

Vandenis (01 21–02 20). Savo tikslą pasieksite tik geruoju – ne laikas veltis į ginčus, konfliktuoti su vadovybe ar policijos pareigūnais, šeimos nariais, vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami. Tai palankus metas užsiimti artimųjų reikalais, buitimi. Gerai įsigyti planuotą pirkinį namams.

Žuvys (02 20–03 21). Tinka imtis skubių reikalų tvarkymo. Pasistenkite atlikti kuo daugiau darbų, kad rytdienai nieko svarbaus nereikėtų atidėti. Palankus metas konfidencialiems susitikimams, finansiniams susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.