Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 3 d.

Nepalankus metas tęsiasi – stiprėja maišto, protesto, griovimo dvasia. O naikinti bus lengva: jei išties norite ko nors atsisakyti visiems laikams (žalingo įpročio, netikusio draugo, žmogaus, kurio nebemylite), reikėtų pasakyti „ne“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-03 01:01, atnaujinta 2018-02-14 22:22

Kad ir kuo šiandien užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite savo pavaldinių, viršininkų ar šeimos narių klaidas, trūkumus, stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai. Tai sunaikins ir gerą intenciją, ir jus pačius. Beje, savo interesus, nuomonę reikėtų atskirti nuo kolektyvo – kolektyviškumas nieko gero neduos.

Netiks ką nors nauja pradėti, rizikuoti ar imtis avantiūrų. Svarbu didesnis atidumas su darbo technika, degiomis, sprogiomis medžiagomis, elektra ir elektros prietaisais. Didesnė technikos gedimo, įvairių avarijų, ypač gamyboje, tikimybė.

Ši diena gali būti sudėtinga vyrams, taip pat širdininkams.

Sapnuose iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti arba ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandeniu plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis – palankus metas moterims; tinkamos spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Dėl skubėjimo, neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai netinkamas laikas investuoti ar skolinti pinigus. Galimi konfliktai darbe – vadovas ar klientai gali pareikšti pretenzijų dėl jūsų darbų kokybės.

Jautis (04 21–05 21). Gali stigti savikontrolės, objektyvumo. Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais, su jais nesivelkite į konfliktus. Neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai.

Dvyniai (05 21–06 22). Nesiimkite rizikingų darbų – nukentėsite. Nepatartina imtis ir atsakingų reikalų – padarytos klaidos pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau tikėkite šios dienos pažadais jums padėti. Darbe galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo priklausys, ar neužkirsite kelio į karjeros aukštumas. Nesivelkite į intrigas.

Liūtas (07 22–08 23). Nesklandumų gali padaugėti, ypač darbe. Šefas bus linkęs priekaištauti – jo verta vengti, o svarbų pokalbį atidėkite bent jau rytdienai. Jei gausite įdomių pasiūlymų, apsisprendimą atidėkite šeštadieniui.

Mergelė (08 23–09 23). Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Taip pat nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, velsitės į avantiūras. Blogas laikas romantiškiems nuotykiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams ir susitarimams nepalankus metas. Neskubinkite finansinių problemų sprendimo. Nebūkite agresyvūs.

Skorpionas (10 23–11 23). Itin nepalanki diena. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės nuomonei, net jei ji bus nepriimtina. Blogas laikas tvarkyti juridinius reikalus, tvirtinti sandorius. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Smulkūs nesklandumai, neesminiai kliuviniai, netikėtai užgriuvusių darbų gausa gali erzinti. Bet dabar esate stiprūs, tad įveiksite įvairius nesklandumus, adekvačiai reaguosite į jums reiškiamas pretenzijas. Jau rytoj viskas atrodys kitaip ir rasite išeitį.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sunkus, pavojingas metas, ypač vyrams ir vadovams. Neskubinkite įvykių eigos, dar ne laikas įsibėgėti. Ne laikas ir įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus užsiminti jums patinkančiam asmeniui.

Vandenis (01 21–02 20). Tikrinkite gaunamą informaciją, su niekuo nesiginčykite nei darbe, nei namie, niekur nesiveržkite, neskubėkite. Ieškokite klaidų ir jas taisykite.

Žuvys (02 20–03 21). Neaiškių nuostolių, keistų pokyčių metas. Tai netinkamas laikas spręsti finansines, buitines problemas, rašyti svarbius raštus, prašymus, pasirašyti atsakingus dokumentus. Būsite pernelyg patiklūs – neskubėkite tikėti nuogirdomis, paskalomis. Ir nebūkite atviri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.