Juodas laikotarpis baigės ne visiems. Gegužės mėnesio horoskopas

Juodas laikotarpis baigėsi. Taip prognozuoja astrologė Ramunė gimusiems po Jaučio ženklu. Daug malonių akimirkų žvaigždės žada ir Liūtams. Tačiau ką tik prasidėjusi gegužė bus dosni ne visiems ženklams. Pavyzdžiui, Svarstyklėms šis mėnuo nebus pats geriausias laikotarpis. O ką dangaus ženklai pranaušauja jums?

Astrologė žada, kad liūtų laukia puikus mėnuo.<br>123rf nuotr.
Astrologė žada, kad liūtų laukia puikus mėnuo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2014, 5:35 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:26 AM

Avinas (03 21–04 19)

Gegužę jūsų laukia ne viena staigmena. Tikėtina, kad mėnesio pradžioje jums teks pakeisti gyvenamąją ar darbo vietą. Gali būti, kad pakeisite ne tik miestą, bet ir šalį.

Visos šio mėnesio dienos bus įtemptos. Tačiau sunkumai jums padės labiau susitelkti ir išspręsti seniai susikaupusius finansinius ar su dokumentais susijusius reikalus. Šiuo laikotarpiu būsite linkę daugiau kalbėti nei klausyti. Vis dėlto vertėtų pasistengti daryti atvirkščiai. Nustebsite, kiek daug įdomių dalykų sužinosite.

Su antrąja puse tikėtini nesusipratimai. Jausitės neužtikrinti ir sutrikę. Čia vėlgi paklausykite patarimo – išklausykite savo mylimąjį ar mylimąją ir labiau atsižvelkite į jo ar jos poreikius.

Jautis (04 20–05 20)

Jei pastarieji keli mėnesiai buvo sudėtingi, turime jums gerų žinių. Juodas laikotarpis baigėsi ir jūsų laukia kur kas šviesesnės dienos. Tiesą sakant, visas ateinančias dienas jausitės kur kas geriau, pasitikėsite savimi ir aplinkiniais.

Jums itin šypsosis sėkmė. Todėl visus pokyčius, kurių šį mėnesį bus tikrai nemažai, priimkite kaip galimybę patobulinti save ir pagerinti gyvenimo kokybę.

Jums nestigs kūrybiškumo ir užsispyrimo, tad pasistenkite įgyvendinti pačias keisčiausias savo idėjas. Jūsų pastangos tikrai atsipirks.

Šis laikotarpis palankus pradėti savo verslą, taip pat geras sužadėtuvėms, santuokai. Mylimieji, įsipareigoję vienas kitam gegužę, gyvens ilgai ir laimingai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Gegužę tikėtini gyvenimo pokyčiai. Greičiausiai jie laukia profesinėje srityje. Jums pavyks palikti įspūdį visiems, su kuo teks bendrauti ir bendradarbiauti. Kolegos ir vadovybė mielai atsižvelgs į jūsų pasiūlymas ir jumis visapusiškai pasitikės.

Šis metas palankus investuoti į nekilnojamąjį turtą, akcijas. Svarbiausia, kad nekartotumėte praeities klaidų, kai jūsų investicijos buvo spontaniškos ir iki galo neapgalvotos. Jei laikysitės šių nurodymų, priimsite teisingus sprendimus ir tai jums garantuos aprūpintą ateitį.

Jei esate vieniši, nepulkite į glėbį pirmam ar pirmai, kurie išties į jus rankas. Šiuo laikotarpiu geriau neužmegzti jokių naujų santykių. Daugiau ilsėkitės ir labiau rūpinkitės savo sveikata.

Vėžys (06 21–07 22)

Gegužę galite tikėtis pokyčių. Kai kurie bus labai netikėti.

Laimė, šį mėnesį jums netrūks pasitikėjimo savimi, tad net ir netikėčiausias užduotis ar atsiradusias problemas išspręsite labai greitai ir be didelio streso.

Visą mėnesį jausitės energingi. Panaudokite tą energiją protingai, nes vasarą entuziazmo ir paskatų gali šiek tiek pritrūkti.

Finansinė situacija šiuo laikotarpiu nebus pati geriausia, tad gegužę apribokite pirkinius.

Dabar tikrai ne metas išlaidauti. Taip pat susilaikykite nuo rizikingų investicijų.

Priimdami sprendimus galite kliautis intuicija – ji bus tikrai stipri ir neturėtų apgauti.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūsų laukia puikus mėnuo. Žvaigždės jums žada labai daug malonių akimirkų. Jums norėsis daugiau bendrauti, todėl pavyks gerokai padidinti savo pažinčių ratą.

Vieniši Liūtai šį mėnesį gali tikėtis sutikti savo antrąją pusę.

Trokšite išdėstyti savo nuomonę visam pasauliui ir aplinkinių padedami įgyvendinti kai kurias idėjas. Dabar tam tikrai tinkamas metas.

Visą šį mėnesį jausitės saugūs ir laimingi. Vis dėlto jūsų pasitikėjimas savimi darbe gali peržengti ribas. Būsite linkę su visais konkuruoti. Jei norite išvengti konfliktų su kolegomis, verčiau pažabokite savo norą dominuoti.

Patikėkite, jums nereikia niekam įrodinėti savo galios. Antra mėnesio pusė palanki kelionėms.

Mergelė (08 23–09 22)

Pastarasis laikotarpis buvo gana įtemptas, todėl viskas, ko dabar trokštate, yra poilsis.

Tokių dienų, kai galėsite atsikvėpti, gegužę bus. Tačiau apie visišką atsipalaidavimą ir atostogas dar anksti galvoti.

Gegužę jūsų laukia ne vienas išbandymas.

Šį mėnesį vis dar iškils sunkumų, bus neatidėliotinų darbų ir užduočių tiek namie, tiek darbe, tad gegužę išvengti bemiegių naktų nepavyks.

Atidžiai klausykitės aplinkinių patarimų ir užuominų. Jos atvers jums akis ir tikrai pasinaudosite tuo ateityje priimdami labai svarbius sprendimus.

Gegužę palanku priimti naujus karjeros pasiūlymus, tvarkyti teisinius ir finansinius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jums norėsis, kad gegužė prabėgtų kuo greičiau. Gaila, bet šis mėnuo nebus pats geriausias jūsų gyvenimo laikotarpis.

Santykiai su artimaisiais bus gana komplikuoti. Įvairūs nesusipratimai, į paviršių iškilusios paslaptys bus ne vieno nemenko barnio priežastis. Būsite irzlūs, jus bus lengva išvesti iš pusiausvyros.

Pasistenkite mažiau galvoti apie tai, kas erzina, ir nemėginkite kitų keisti. Patys keiskite gyvenimo būdą, atraskite naujų pomėgių, daugiau laiko praleiskite malonioje aplinkoje.

Darbe būsite apatiški. Jums trūks motyvacijos ir energijos. Dėl to kaltas nuovargis ir prasta savijauta. Būtų puiku, jei rastumėte laiko apsilankyti pas medikus ir pasitikrinti sveikatą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pastaruoju metu jaučiatės įstrigę uždarame rate be galimybės iš jo ištrūkti? Turbūt taip jaučiatės ne be priežasties.

Tačiau atsakykite sau į klausimą, ar ėmėtės konkrečių veiksmų, kad pakeistumėte esamą situaciją ir dabartinę savo būseną.

Mažiau skųskitės ir dejuokite. Išmokite pasidžiaugti savo ir kitų laimėjimais. Labiau vertinkite tai, ką turite, ir nieko nepriimkite kaip savaime suprantamo dalyko.

Šį mėnesį verčiau nepradėti naujų profesinių projektų. Nepalankus metas ir investicijoms. Šis mėnuo palankus tiems, kurie nori pagerinti savo išvaizdą. Jums pakaks užsispyrimo ir valios sureguliuoti mitybą, o neigiamas emocijas geriausiai išliesite sportuodami.

Šaulys (11 22–12 21)

Gegužė jums turėtų būti įdomi ir maloni. Džiugins santykiai su šeimos nariais. Pasitikėjimo suteiks vyresnių šeimos narių pademonstruota pagarba jums. Jausitės įvertinti. Antroje mėnesio pusėje galite sutikti seniai matytą jums brangų žmogų. Susitikimas bus malonus ir greičiausiai jis bus ne vienas.

Darbe laukia dideli pokyčiai. Jūsų pastangos ir atsidavimas bus įvertinti. Labai tikėtina, kad jums bus pasiūlyta nauja darbo vieta ir didesnis atlyginimas.

Atrodysite puikiai ir tai neliks nepastebėta. Vis dėlto jums reikėtų labiau pasirūpinti savo savijauta. Daugiau miegokite, dažniau sportuokite ir pasistenkite visiems laikams atsisakyti žalingų įpročių. Dabar tam labai tinkamas metas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Paskutinį pavasario mėnesį jausite jėgų ir energijos antplūdį. Darbe būsite nepakeičiami. Mielai imsitės naujų iššūkių ir su viskuo puikiai susidorosite.

Vis dėlto šį mėnesį verčiau nepriimti svarbių sprendimų. Jūsų pasirinkimas gali būti klaidingas, tad atidėkite tai ateičiai.

Šeimos nariai gali jaustis šiek tiek primiršti.

Juos erzins ir jūsų noras viskam vadovauti.

Dėl to gali kilti ne vienas barnis. Jei norite to išvengti, pasistenkite savo artimiesiems skirti daugiau dėmesio. Nors vieną savaitgalį papramogaukite su šeima.

Gegužė palanki tolimoms kelionėms ar joms planuoti.

Vandenis (01 20–02 18)

Pastaruoju metu jūsų gyvenime buvo nemažai didelių pokyčių. Prie kai kurių jų iki šiol neprisitaikėte.

Gegužę situacija pasikeis. Jūs pagaliau jausitės tvirtai ir nebesidairysite atgal.

Patikėkite, šio mėnesio nepamiršite ilgai. Jūsų laukia tikrai sėkmingos dienos. Karjeros srityje sulauksite didelės paramos.

Tai jums padės pasiekti užsibrėžtų profesinių aukštumų. Jei svajojate pradėti savo verslą, nebedelskite. Dabar tam ypač palankus metas. Nepraleiskite savo progos.

Šis laikotarpis taip pat palankus kelionėms. Jų metu užmegsite daug įdomių pažinčių. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės nauja draugija, nauja patirtimi ir naujomis galimybėmis. Dabar jūsų laikas.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūsų laukia įdomus mėnuo. Visą laisvą laiką ir energiją skirkite sau.

Dabar palankus metas tobulinti profesinius ir asmeninius įgūdžius, ypač komunikacinius.

Darbe nežiūrėkite į savo kolegas kaip į priešus.

Jie – jūsų komandos nariai, tad būkite jiems malonesni ir sulaukę prašymo padėti niekada neskubėkite sakyti „ne“.

Į visus pokyčius, kurių šį mėnesį bus nemažai, žiūrėkite kaip į malonų nuotykį ir galimybę pasimokyti ko nors nauja.

Jeigu turėjote finansinių sunkumų, gegužę jie turėtų išsispręsti.

Tikėtina, kad jums bus pasiūlytas didesnis atlygis arba netikėtai sulauksite kitų pasiūlymų papildomai užsidirbti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.