Ramunės horoskopas birželio mėnesiui

Avinas (03 21–04 19)

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 1, 2014, 2:32 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:31 AM

Jei pastaruoju metu vis dažniau pagaunate save galvojančius apie karjeros pokyčius, vertėtų imtis veiksmų. Nesitikėkite, kad darbo pasiūlymų lavina jus užgrius savaime.

Ieškokite, domėkitės. Nauji iššūkiai bus į naudą, tačiau galutinio sprendimo neskubėkite priimti. Pirmiausia gerai apsvarstykite visas sąlygas ir tik įsitikinę, kad jūsų pasirinkimas teisingas, ženkite kitą žingsnį.

Jus užklups pavydo priepuoliai – dažniausiai be priežasties. Jei norite išvengti konfliktų su artimaisiais, pasistenkite savo pavydą pažaboti.

Birželis – palankus metas atostogoms prie jūros su šeima ir draugais. Pakeista aplinka ir nauji potyriai padės išspręsti kai kurias asmenines problemas.

Jautis (04 20–05 20)

Šį mėnesį dažnai jausitės sutrikę ir nesuprasti. Kai tik pasijusite savo vėžėse, jūsų kelyje pasitaikys kokia nors kliūtis ar vingis, kuris vėl privers dairytis į šonus – ieškoti tiesiausio ir saugiausio kelio.

Geriau jausitės, jei susitaikysite su mintimi, kad pokyčiai neišvengiami, ir jiems pasiruošite. Nuo iškilusių problemų nebėkite ir nesitikėkite, kad jas išspręs kiti.

Ieškoti išeičių ir geriausių sprendimo būdų reikės jums. Stručio taktika nepadės, tai tik pablogins padėtį.

Po kiek laiko nustebsite supratę, kad turite puikių savybių, padedančių spręsti problemas ir malšinti konfliktus. Praėjus šiam ne pačiam sėkmingiausiam laikotarpiui labiau pasitikėsite savimi. Jumis labiau tikės ir pasitikės ir jūsų namiškiai bei kolegos.

Dvyniai (05 21–06 20)

Birželio mėnesį verčiau neprovokuokite konfliktų su brangiausiais žmonėmis.

Galbūt jūs ir teisūs, tačiau nebūtina kitiems piršti savo nuomonės.

Geriau kartais patylėti nei bandyti brukti savo nuomonę, kuri gali tik įžeisti ir sukelti pyktį.

Suteikite artimiesiems laisvę priimti sprendimus patiems, net jei tai reiškia, kad jie suklys.

Prisiminkite, kad mokomės iš savų, o ne svetimų klaidų.

Šiuo laikotarpiu gali pasitaikyti ne viena bemiegė naktis. Pasistenkite tinkamai subalansuoti profesinį ir asmeninį gyvenimą. Dėl viršvalandžių ir poilsio stokos gali atsirasti sveikatos problemų. Stiprinkite imuninę sistemą sveikai maitindamiesi ir sportuodami.

Vėžys (06 21–07 22)

Šį mėnesį tam tikri įvykiai ir aplinkybės gali paskatinti keisti gyvenimo būdą ir stilių. Pokyčiai jums suteiks emocinę ir asmeninę laisvę, būsite mažiau priklausomi nuo kitų.

Šiuo laikotarpiu jums pavyks peržengti kai kuriuos iki šiol stabdžiusius barjerus, nebebijosite išsiskirti iš minios. Naujos idėjos gali suteikti ne tik moralinį pasitenkinimą, bet ir garantuoti materialinę gerovę.

Birželį gali pasitaikyti puiki proga pradėti savo verslą. Nauja pradžia gali bauginti, tačiau pabandyti tikrai verta.

Nepamirškite – gera sveikata ir savijauta galėsite džiaugtis, jei nestokosite geros nuotaikos, o jūsų mintys bus teigiamos. Daugiau laiko leiskite gamtoje, aktyviai ilsėkitės, sportuokite.

Liūtas (07 23–08 22)

Karštos birželio dienos prabėgs nepastebimai. Netrūks veiklos nei namuose, nei darbe. Vis dėlto tai laikas, kai suprasite, kad ne darbas, ne profesinė sėkmė ir ne visuomeninis statusas gyvenime svarbiausia.

Šį mėnesį jūsų artimiesiems gali prireikti pagalbos. Nemanykite, kad pakaks pasiūlyti piniginę paramą. Kur kas svarbiau parodyti, kad jums iš tiesų rūpi kitų žmonių gerovė, kad nuoširdžiai norite padėti.

Jūsų moralinė parama, patarimai bus labai svarbūs ir vertingi. Nenuvilkite savo artimųjų.

Pirmoje mėnesio pusėje gali tekti priimti svarbius sprendimus, susijusius su jūsų pačių asmenine laime. Po jų jūsų gyvenimas gali stipriai pasikeisti. Ar jūs pasiruošę naujam gyvenimo etapui?

Mergelė (08 23–09 22)

Šį mėnesį gerokai prasiplės jūsų pažinčių ratas.

Naujus pažįstamus sutiksite visiškai kitoje aplinkoje nei įprastai leidžiate laiką. Kitokios naujų bičiulių pažiūros ar pomėgiai įkvėps originalių idėjų.

Gali būti, kad pažintis su kitaip mąstančiais, veikiančiais žmonėmis paskatins imtis naujos veiklos, apmąstyti savo siekius.

Birželis – itin palankus metas investuoti.

Jei šį mėnesį dalyvausite varžybose, labai didelė tikimybė, kad laimėsite. Taip pat tikėtinas paaukštinimas darbe.

Šiomis dienomis atidžiai rinkitės, ką valgote.

Netinkama mityba ar persivalgymas gali pakirsti jūsų sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų laukia ramus mėnuo, tačiau tai ir svajonių išsipildymo metas.

Birželį skirkite apmąstymams apie ateitį, tikslus ir siekius. Ar tikrai einate teisingu keliu? Ar turite didelę svajonę?

Šiomis dienomis galbūt jausitės vieniši, tačiau dėl to labai neišgyvensite. O jei norisi draugijos, pasistenkite užmegzti naujų pažinčių ir susirasti daugiau draugų. Galbūt verta atnaujinti kai kurias senas draugystes?

Birželį jums gali pasitaikyti proga pradėti naują verslą ir įgyvendinti seną svajonę. Labai tikėtina, kad prie to prisidės jūsų naujieji ar atrasti seni draugai.

Šiuo laikotarpiu jūsų intuicija bus itin stipri, tad būtinai ja kliaukitės priimdami sprendimus.

Skorpionas (10 23–11 21)

Birželis – kelionių metas. Keliauti teks ir darbo, ir asmeniniais reikalais. Komandiruočių metu pasistenkite nelikti nepastebėti.

Visada drąsiai reikškite savo nuomonę, priimkite visus kvietimus į oficialius ir neoficialius susitikimus – jūsų pastangos netrukus duos puikių rezultatų.

Šį mėnesį būsite linkę itin išlaidauti. Taip, keliaujant lengva išleisti daugiau pinigų, nei planuota, tačiau būkite atidūs.

Su pinigais elkitės atsargiai ir apgalvotai, juolab kad šią vasarą turėtų būti daugiau kelionių ir nuotykių. Pinigų jums dar tikrai prireiks.

Jei birželį planuojate svarbų įvykį, gerai atlikite namų darbus. Juk šventės metu norėsite linksmintis, o ne panikuoti ir kamuotis.

Šaulys (11 22–12 21)

Birželis – naujų galimybių metas. Jums prieš akis puikios progos pasiekti tai, apie ką svajojate nuo karjeros pradžios. Tačiau nieko nesitikėkite be pastangų. Šį mėnesį teks sunkiai padirbėti.

Pramogas, linksmybes ir atostogas kuriam laikui teks pamiršti. Šiuo laikotarpiu jums gali būti paskirtas naujas projektas.

Nesistenkite jo įvykdyti vieni. Pasirinkite tinkamą komandą ir sutartinai dirbkite siekdami bendro tikslo. Šis projektas jums padės atskleisti puikias lyderio savybes. Tai įvertins įtakingi asmenys ir tai jums garantuos sėkmę įgyvendinant profesinius tikslus.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – išlikite profesionalūs bet kurioje situacijoje.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jums šiuo laikotarpiu svarbu išlikti emociškai stipriems ir stabiliems. Neleiskite piktiems žmonėms, jų neigiamoms emocijoms ir nemalonioms situacijoms išmušti jūsų iš vėžių.

Darbe galite išgirsti netikėtų naujienų, jos nebus labai geros, tačiau prieš praverdami burną ir išsakydami savo nuomonę gerai pagalvokite. Išlikite ramūs, neskubėkite priimti neapgalvotų sprendimų ir nesiimkite skubotų veiksmų.

Pirmiausia viską labai gerai apgalvokite. Galbūt vertėtų pasitarti su patikimais ir autoritetingais bičiuliais, artimaisiais.

Venkite konfliktų tiek darbe su kolegomis, tiek namie su šeimos nariais. Birželio pabaiga palanki atostogoms ir kelionėms.

Vandenis (01 20–02 18)

Šį mėnesį saulėtas dienas temdys nesutarimai namuose. Šeimoje iškilusias problemas spręskite vadovaudamiesi šaltu protu, o ne emocijomis, antraip situaciją tik pabloginsite. Pasistenkite į visus iškilusius konfliktus ar nemalonias situacijas pažvelgti iš šalies, tarsi kito žmogaus akimis.

Darbe teks praleisti daugiau laiko nei įprastai. Tikėtina, kad šį mėnesį bus nemažai situacijų, kurios kels stresą, tad labai svarbu pakankamai ilsėtis, laikytis dienos režimo.

Laikykitės atokiau nuo sergančių infekcinėmis ligomis. Jūsų imuninė sistema nusilpusi, tad būsite linkę užsikrėsti nuo kitų.

Daugiau laiko praleiskite su artimiausiais draugais – jie jums padės atsipalaiduoti ir į gyvenimą žvelgti optimistiškiau.

Žuvys (02 19–03 20)

Saulėtos dienos jus nuteiks teigiamai, o ir aplinkybės šį mėnesį dėliosis itin palankiai.

Jūsų sunkus darbas galiausiai atsipirks. Birželio mėnesį pagaliau pradėsite matyti teigiamus savo pastangų rezultatus.

Darbe sulauksite palankių įvertinimų ir galbūt galimybės pakilti karjeros laiptais. Didesnis atlygis taip pat tikėtinas.

Asmeniniai santykiai klostysis sėkmingai.

Jausitės laimingi ir mylimi. O kasdienybę paįvairins romantiškos staigmenos ir žavūs netikėtumai.

Šį mėnesį sulauksite kvietimų į daugybę renginių – pasistenkite juose dalyvauti. Jų metu ne tik maloniai leisite laiką, bet ir užmegsite naudingų pažinčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.