Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 3 d.

Kritinis metas, labiausiai nepalankus laikas iki 19 val. Tai viena sudėtingiausių birželio mėnesio dienų, kai stinga optimizmo, jėgų, tad nesiimkite nieko sunkaus, atsakingo.

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:19 AM

Ir mažiau skubėkite, mažiau kalbėkite bei likite skeptiški išgirdę naujienas, gavę pasiūlymų. Netiks pradėti naujų darbų, pasirašinėti svarbių dokumentų, investuoti pinigų. Tai netinkamas laikas priimti svarbius sprendimus, vertinti savo laimėjimus, aplinkinių elgesį, charakterį ar dalykinius gebėjimus.

Itin saugokitės apgaulių, intrigų, apkalbų, vagysčių. Nebūkite patiklūs bendraudami, pirkdami, tardamiesi, netarpininkaukite, neužmegzkite naujų pažinčių – jos nieko gero neduos. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų kelyje tikimybė. Tai blogas laikas besimokantiems, taip pat informacijos, transporto tarnyboms.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik ryškūs, įsimenami – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną ir jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus (pelnas).

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti tamsiai mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Pavojinga pervertinti savo galimybes – lengvai tapsite optimizmo (per didelio pasitikėjimo savimi) auka. Šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Jautis (04 21–05 21). Geriausia šiandieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems, neverta kur nors skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 22). Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, nepriiminėkite atsakingų sprendimų – galite rimtai pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Didesnė autoavarijų, taip pat rankų traumų tikimybė. Saugokitės vagių ir kontrolierių.

Vėžys (06 22–07 22). Nesitikėkite, kad dabartines problemas jums pavyks išspręsti lengvai. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Ne laikas pinigus skolinti, juos investuoti.

Liūtas (07 22–08 23). Fatališkas metas: kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais, šefu.

Mergelė (08 23–09 23). Nepasiduokite liūdesiui, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti – nebrandinkite šiandien jokių vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. Visus reikalus atidėkite rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Apgaulingas metas – jums pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti, ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių.

Skorpionas (10 23–11 23). Geriausia šiuo metu ilsėtis, mat gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų ir dėkingumo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite atidūs palaikydami partneriškus santykius (tiek dalykinius, tiek asmeninius) – ne laikas pyktis, aiškintis santykius. Patartina šiandien netvarkyti svarbių reikalų su užsieniečiais, nevykti į keliones. Ne laikas pasirašinėti reikšmingus dokumentus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tiktai nepersistenkite – už iniciatyvą šiandien galite skaudžiai nukentėti. Venkite patarinėti, mokyti, jeigu nenorite vėliau likti apkaltinti, kad suklaidinote žmogų.

Vandenis (01 21–02 20). Tai sunki diena, kai neverta laukti teisybės. Tad nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti. Šiandien svarbu labiau derintis prie aplinkybių – ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Žuvys (02 20–03 21). Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Beje, ši diena tinkamiausia tvarkytis: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.