Astrologė Palmira: šiandien karminio atpildo laikas

Nebloga diena, tiesa, laikas iki 13 val. 45 min. ne itin palankus – būsite linkę klysti, neteisingai įsivaizduoti savo ar partnerių, pavaldinių, kolegų galimybes. Nesiduokite įtraukiami į avantiūras. Antra dienos pusė netikėtai sėkminga, ypač vakaras nuo 17 iki 19 val. Tai karminio atpildo laikas, kai nutinka tai, ko per mėnesį nusipelnėte. Būkite atidūs tam, ką išgirsite, pamatysite (itin svarbu nuo 17 iki 19 val.) – tai gali būti vertingi veiklos pasiūlymai ar naudingi patarimai sveikatai, gyvūnų priežiūrai. Beje, tuo metu gali atsiskleisti ir asmenys, kurie prieš jus darbe rezga intrigas.

Daugiau nuotraukų (0)

lrytas.lt

2014-06-05 18:52, atnaujinta 2018-02-13 03:41

Antrą dienos pusę patartina tvarkyti svarbesnius reikalus. Na, o jei reikės pasirašyti kokį nors susitarimą dėl veiklos, geriausia tai padaryti tarp 17 ir 19 val. Dar geriau visa tai atidėti kitai savaitei, trečiadieniui.

Vakaras palankus susitikimams su bičiuliais, draugiškoms pažintims užmegzti. Gali atsinaujinti ir senas romantiškas ryšys.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų. Geri sapnai reiškia gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daiktų, monetų prie savo namų – sėkmė tvarkant reikalus ir meilės srityje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį tikėtini tam tikri kliuviniai kelionėse, tad būkite pasirengę netikėtumams ir skirkite viskam daugiau laiko. Tai geras metas susitikti su bendraminčiais, senais draugais.

Avinas (03 21–04 21). Pirma dienos pusė gera ieškoti ir taisyti senas klaidas. Pasistenkite atitaisyti kažkada padarytą žalą. Po 14 val. palanku imtis svarbesnių reikalų tvarkymo, pasirašyti darbo sutartis.

Jautis (04 21–05 21). Būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų, neapgautų tvarkant piniginius, turto reikalus. Vakare bus puiki proga taikytis su sutuoktiniu ar labiau atskleisti savo jausmus antrajai pusei.

Dvyniai (05 21–06 22). Skubių reikalų tvarkymo nederėtų atidėti – nuo kitos savaitės kuriam laikui jie ims strigti. Pirmą dienos pusę nedaug pavyks nuveikti: stigs jėgų, sveikatos, geranoriškumo, palaikymo. Vis dėlto po 14 val. – geras laikas. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite daug kalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje. Pirmą dienos pusę didesnė tikimybė būti apvogtam transporte ar prekyvietėje. Savo automobilį nuo vagių taip pat reikėtų labiau pasaugoti.

Liūtas (07 22–08 23). Būkite atsargūs, kad niekas nepradėtų piktnaudžiauti jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į žalingą finansinę ar emocinę priklausomybę. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Mergelė (08 23–09 23). Nesileiskite išprovokuojami ginčui, konfliktui – jūsų reakcija gali būti neadekvati. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite dėl kritikos ant artimųjų – galite kiek per jautriai į viską reaguoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti kitai savaitei. Labiau pasisaugokite vagių ir pataikūnų. Vakaras palankus viešnagėms.

Skorpionas (10 23–11 23). Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti, nes per jį dar bus nemažai problemų.

Šaulys (11 23–12 22). Jei išgirsite šefo priekaištų, kaltinimų – nesiginčykite, nes patirsite nuostolių. Pasikalbėti apie jūsų karjeros ateitį laukite palankesnės progos. Būkite apdairūs su pinigais ir dokumentais – galite ką nors supainioti, pamesti ar tapti apgaviko, šantažuotojo, vagies auka.

Ožiaragis (12 22–01 21). Itin atsargiai priimkite svarbų finansinį sprendimą, net jei jis iš pirmo žvilgsnio atrodys nepriekaištingai. Nors kelionėms, reikalams su užsieniečiais tvarkyti neblogas laikas, kelyje nebūkite patiklūs.

Vandenis (01 21–02 20). Komplikuotas metas tęsiasi – galite be pagrindo nusivilti artimu, mylimu žmogumi, savo šeima, darbu. Paaštrės problemos dėl senos skolos – tai reikia spręsti gražiuoju ir kuo greičiau grąžinti bent dalį skolos. Antrą dienos pusę laukia ir netikėtas džiaugsmas.

Žuvys (02 20–03 21). Remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukdami galvą, ką kiti pasakys. Būkite itin atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namui statyti ar butui įrengti – jus gali apgauti. Kai kas gali pranešti jūsų sutuoktiniui apie flirtą komandiruotės ar poilsio metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.