Palmira įspėja neatstumti svetimo šuns - jis pranašauja laimę

Savaitgalis geras šeiminiam poilsiui, bus lengva ir malonu rūpintis savais, savo pora. Šios dienos geros ir susibūrimams su senais draugais – sulauksite bičiuliško palaikymo. Kad ir kuo užsiimsite, maksimalistais būti nepatartina – daug nenorėkite ir griežtai neplanuokite susitikimų, kelionių – pakutinę akimirką kai kas gali pasikeisti ar pasirodyti nebereikalinga.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:38 AM

Šiomis dienomis stigs atidos, ypač šeštadienį būsime išsiblaškę, tad vėluosite, ką nors užmiršite. Būkite atidesni ką nors veikdami rankomis ar eidami per gatvę, vairuodami – didesnė traumų, avarijų tikimybė. Nežiopsokite transporte, prekyvietėse – galite pamesti dokumentus ar kokį vagį sužavėti.

Sekmadienį būkite diplomatiški, ypač bendraudami su artimaisiais, labiau pasaugokite sveikatą ir ramybę šeimoje.

Pirmadienį būkite atidesni dirbdami su dokumentais bei pinigais. Tiks kreiptis į vadovybę su prašymais. Geras proga spręsti bendravimo su kolegomis problemas.

Ypač šeštadienį tinka nudirbti susikaupusius darbus namuose – tai tas metas, kurį reikia skirti savo šeimai.

Panašus ir sekmadienis, tačiau antra sekmadienio pusė po 13val. 26 min. nepalanki – tai kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas šventėms, pobūviams – tam sėkmingesnis šeštadienis. Antrą sekmadienio pusę vertėtų būti atidesniems renkantis maisto produktus, geriant svaigalus (geriau apskritai jų vengti) – išaugs įvairių apsinuodijimų tikimybė.

Šeštadienį 14 val. 52 min. Merkurijus sustoja ir ima judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki liepos 1 d. Kai Merkurijus retrogradinis, lėtėja mąstymas, reakcija, ypač judant, vairuojant, vertinant naują informaciją. Mažėja pastabumas, silpnėja atmintis, tačiau stiprėja analitiniai gebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus, nes greičiau pavargstama, pristinga atidumo. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – geriausia būtų grįžti prie senų dalykų, atnaujinti pamirštą veiklą, taip pat atgaivinti senus, nutrūkusius ryšius.

Pirmadienį 12 val. 4 min. Neptūnas sustos ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis judėjimas, truks iki lapkričio 16 d. Kai Neptūnas taip juda, labiau nugrimztama į vidinį pasaulį, stiprėja introvertiškumas. Dabar verta atidžiau analizuoti savo nuojautas, baimes, kompleksus. Palanku susitikti su psichologu, ypač psichoanalitiku. Tinka gydyti alkoholizmą, narkomaniją, depresiją.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, nagą nusilaužti, jei dantis nuskiltų, jei akmuo iš žiedo iškristų; juoda, oranžinė, geltona.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų svetimas šuo, pašerti benamį šunį, jei šalia jūsų paukščiai tūptų; žalia.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Buvo galima išvysti net kai ką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga; būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas; matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa; žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus, – apgaulės; buvo nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – įveiksite painią situaciją; susižeisti – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama, bet pergalinga kova.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos; susižeisti – apsaugos praradimas; jei tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje; įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigų, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis gana painus – neplanuokite skubių reikalų ir avantiūrų; palankios šviesios, neryškios spalvos – ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį galite sulaukti netikėtos dovanos, malonaus dėmesio, tačiau sekmadieniui geriau nieko rimto neplanuoti ir ramiai ilsėtis su šeima. Negaiškite sekmadienį laiko ginčams (ypač su sutuoktiniu) bei priekaištams, kad ir kokie jaustumėtės teisūs. Pirmadienis įtemptas – netinkamas svarbiems susitikimams.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite ką nors gero nuveikti namuose šeštadienį. Sekmadienį neklausykite piktų kalbų apie sutuoktinį ir blogai negalvokite, taip pat venkite santykių aiškinimosi. Pirmadienis geras į ką nors kreiptis su prašymu.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienį bus puiki nuotaika, šauni savijauta, jei leisite laiką su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Sekmadienio nesivelkite į flirtą – nusivilsite. Pirmadienis geras sveikatai tikrinti.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalį nereikėtų savęs varginti kelionėmis ar bendravimu su svetimais žmonėmis – būkite su artimaisiais, daugiau dėmesio skirkite tėvams. Pirmadienis sėkmingas užvilkintiems reikalams tvarkyti. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Liūtas (07 22–08 23). Kelionėms, pasirodymui visuomenėje, pažintims užmegzti ne pačios geriausios dienos, ypač jei gimėte pirmomis rugpjūčio dienomis, nebent tai būtų senų, nutrūkusių ryšių atnaujinimas. Stenkitės likti tolerantiški, draugiški – dominuoti nesistenkite. Pirmadienis netinkamas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23 - 09 23). Būkite dosnesni šeštadienį – ir jums bus užmokėta dvigubai. Sekmadienis – subtilių provokacijų metas, kai bus svarbu neskubėti, nepykti. Pirmadienis tinkamas aiškintis senai painiavai darbe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums dar kartą paliudys artimieji, mylimas žmogus, kokie jiems esate svarbūs, reikalingi. Tiesa, sekmadienį ne viskas klostysis taip, kaip norisi, – pasistenkite neužsigauti dėl šiurkštesnio žodžio ar neteisingų įtarimų, kaltinimų. Pirmadienį būkite atidesni tvarkydami finansinius reikalus.

Skorpionas (10 23–11 23). Skirkite savaitgalį ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite, tuomet neteks siekti dėmesio jėga, būti įkyriems. Stiprinkite sveikatą, gerai išsimiegokite. Pirmadienį tinka tvarkyti svarbius reikalus, tiesa, kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite atidūs.

Šaulys (11 23–12 22). Pasistenkite savaitgalį praleisti netradiciškai, sugalvokite ką nors neįprasto sau ir draugams pradžiuginti. Pirmadienis apgaulingas – nesiimkite nieko rimto.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasistenkite daugiau laiko skirti artimiesiems, nors jums ir rūpės įvairūs reikalai. Kritiškai vertinkite išgirstus dalykus, gautus pasiūlymus – tai tikrai neduos naudos ir nesuteiks moralinio pasitenkinimo. Venkite ginčų su tėvais sekmadienį. Pirmadienį pasistenkite daugiau spėti – kitomis dienomis reikalai ims strigti.

Vandenis (01 21–02 20). Jei teks išvykti pas draugus, paviešėti pas giminaičius, būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams. Pasistenkite mažiau žadėti ir neaptarinėti bendrų pažįstamų sekmadienį. Pirmadienis geras aktyviai veiklai.

Žuvys (02 20–03 21). Juk viskas iš tiesų gerai? Ar tik ne per mažai džiaugiatės savais laimėjimais, nepakankamai vertinate įgytą patirtį ir per daug dėmesio skiriate neišsipildžiusioms svajonėms? Būtinai susigalvokite mažą šventę, malonią pramogą. Pirmadienį pasijusite smagiau – ateis pagalba, paguoda iš senų laikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.