Astrologės S.Liepienės prognozės birželio 10–16 dienoms

Ką žada žvaigždės dvylikai Zodiako ženklų birželio 10-16 dienomis? Atsakymus rasite, susipažinę su astrologės Skirmos Liepienės prognozėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 10:28 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:33 AM

Avinas (03 21–04 19)

Nemalonumai tolygūs cunamiui: čia tylu, ramu, čia kyla viską šluojančios bangos. Nieko keista ar nauja – viskas dėl emocijų, bendravimo ir nenoro pažaboti savo ambicijas. Viskas priklausys nuo to, kiek esate pasiruošę šiems bangavimams. Iškilus konfliktui slėptis nepatartina – atsiras plyšys ir pro jį ne tik pykčio bangos, bet ir apkalbų purvas pasieks, todėl būkite drąsūs ir išradingi.

Jautis (04 20–05 20)

Jei norite pasiekti daugiau nei turite dabar, privalote stengtis dvigubai. Daugiau dirbti, dėti pastangų. Kitiems gal ir sekasi lengvai, bet jums – ne. Laikas, kai taupomi ne tik pinigai, bet ir jausmai. Lengvai nedalinamos nei šypsenos, nei pažadai pakviesti į pasimatymą. Gal ne visai teisinga. Reikia žmonėms bent viltį palikti, neuždaryti vartų, jei jau atėjo prašyti. O patiems ši savaitė be didelių pažadų, bet su ateities planais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Neskubėkite, nedarykite neapgalvotų sprendimų, neikite lengviausiu keliu. Net jei jums sakoma, kad neturite laiko svarstymams. Visada yra pasirinkimas, juo labiau kad dabar didelė tikimybė, jog priimtus sprendimus, ypač susijusius su finansais, teks keisti, tvarkyti, svarstyti iš naujo. Savo vertės, išskirtinumo suvokimas tampa svarbiausiu koziriu ne tik ieškant naujo darbo, bet ir padeda visai naujoje aplinkoje, į kurią dabar pakliūvate.

Vėžys (06 21–07 22)

Ankstesni jūsų sprendimai, pasirinkimai duoda vaisių: jūs jau galite asmeninį laiką planuoti taip, kaip jums patinka, kaip norisi. Aišku, sparnų niekas neužaugina ir ta laisvė laikina, bet bent dabar jūs jaučiatės gerai. Smagu ir tai, kad kartu įgyvendinote ir mylimų žmonių norus. Kas pajūryje kiurkso, kas išvažiuoja į dykumas, o kas ramiausiai golfą žaidžia. Kiekvienam savi malonumai. Daugiau dėmesio skirkite savo aprangai.

Liūtas (07 23–08 22)

Įvairi mankšta, sveika gyvensena ir kūno formų tobulinimas – vienas svarbiausių tikslų. Tai gali būti laikina, bet gali tapti ir kasdienybe. Gerai ar blogai, priklauso nuo to, kiek fanatiškai į tai pažiūrėsite. Kol nepamokslaujate ir visų aplinkinių neverčiate keisti gyvenimo, viskas gerai. O savaitės pabaigoje išryškės naujos tendencijos: verkiant reikės kompanijos, kurioje galėsite pasirodyti. Taigi triukšmingas vakarėlis tiesiog būtinas.

Mergelė (08 23–09 22)

Iniciatyvos netrūksta, kaip ir išlaidų. Dauguma pirkinių spontaniški, tačiau labai tikėtina, kad praktiški, nors ir ne itin dabar reikalingi. Tačiau viskas ateičiai, viskas dėl to, kad būtų patogiau virtuvėje, namuose. Savaitės pradžia sujaukta, tačiau artėjant savaitgaliui kils genialių planų, kaip priimti svečius, surengti vakarėlį. Noras patobulinti maisto ruošimo įgūdžius atveda iki gurmaniškos virtuvės.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Daugiau galite nebeapsimetinėti, kad esate švelnūs, geri ir mieli, – jums nebepavyks. Dabar toks periodas, kai viskas viduje virte verda ir negalite nustygti vietoje. Todėl neslopinkite iniciatyvos, nesvarstykite, kas ką apie jus pagalvos, tiesiog veikite impulsyviai. Priimkite sprendimus, kurie galbūt ir netenkins aplinkinių, tačiau jums atrodo teisingi. Tai laikas, kai norite ir galite būti savimi. Aplinkinius tai šiek tiek šokiruos, tačiau jums nuo to turėtų būti tik linksmiau.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nebegalite sau leisti kalbėti atvirai, reikšti savo mintis ar emocijas. Jus dabar apriboja visuomenės normos, kurios anksčiau nelabai terūpėjo. Deja, dabar viskas klostosi kitaip ir jums reikia prisitaikyti prie esamos situacijos ir būti tuo, ko iš jūsų tikimasi. Tai būtina, jei norite dirbti, gyventi tarp žmonių ir bendrauti su tais, su kuriais jums reikia bendrauti, o ne tik su tais, su kuriais norisi.

Šaulys (11 22–12 21)

Tai, ką girdite namuose, tiesa. Nesvarbu, ar tai meilės žodžiai, ar kritika. Tai tiesa, priimkite tai. Turite savo tikslus, savo gyvenimo viziją ir gali būti, jog ji nesutampa su antrosios pusės matymu. Bandysite visais įmanomais būdais išlaikyti savo poziciją. Kartais gražiai, kartais skaudindami. Tačiau, kad ir ką darytumėte, žinokite, kad tiesos visada yra dvi. Viena jūsų, o kita to, su kuriuo gyvenate. Ir tos tiesos šią savaitę labai skirsis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kiekvieną rytą turite pasirinkimą: užmiršti sapną ir gyventi toliau arba pradėti įgyvendinti savąjį sapną. Gali būti, jog atėjo laikas bent jau apsvarstyti svajonės įgyvendinimo galimybę. Tikėtina, kad namuose jums nebus iš karto pritarta, kad bus pateikta daug ir teisingų argumentų. Bet ar atsisakyti svajonės dėl svetimų logiškų dėliojimų, ar ne – spręsti jums. Šią savaitę iškils daug konfliktiškų situacijų, bet jos išsispręs savaime.

Vandenis (01 20–02 18)

Namai, karjera, finansai ir troškimai. Viskas suvyta į vieną spalvingą virvelę. Kartais atrodo, jog yra kas tą virvelę tampo, bando atlaisvinti vijas, bet vis tiek viskas lieka vienoje vietoje. Labai svarbu, kad sugebėtumėte darbą atskirti nuo namų ir pailsėtumėte ne tik jūs, bet ir namiškiai. Sunku gyventi, kai darbai nebaigti, problemos neišspręstos, o galvoje sukasi mintys, kas būtų, jei būtų. Tegu bent savaitgalis bus kaip šventė.

žuvys (02 19–03 20)

Ne visos tiesos surašytos knygose, ne viskas, ką išgirstate, yra neginčijama tiesa. Visas žinias reikia tikrinti, pritaikyti praktiškai ir apie tai turėti savo nuomonę. Savotiškas savarankiškumo, tvirtumo egzaminas. Jis nepakeis jūsų gyvenimo, netaps ilgamečio darbo įvertinimu, tačiau parodys, kiek jūs galite ir kiek drąsūs esate priimdami sprendimus. Planuojami susitikimai arba neįvyksta, arba atidedami neribotam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.