Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 10 d.

Nevertėtų imtis naujų dalykų – galite suklysti tardamiesi, derėdamiesi, planuodami, įsipareigodami ir tuo pakenkti būsimam reikalui. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Kliūčių gali kilti ir dėl kieno nors nerangumo, kvailumo, bukumo, užsispyrimo. Netinka tvarkyti keblių reikalų – nesitikėkite biurokratų ar šefo supratingumo (deryboms su vadovybe geresnė rytdiena).

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:41 AM

Svarbu nusiteikti ramiai veiklai, atsisakyti maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti nesusipratimų, o jie itin tikėtini, jeigu jūsų darbas susijęs su dokumentais, informacija, kelionėmis. Kad ir kuo užsiimsite, nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, vilkinimu – ramiai viską galite atidėti rytdienai ar net kitai savaitei. Patartina atsisakyti lemtingų pokalbių tiek su svarbiais, įtakingais asmenimis, tiek su artimaisiais, tėvais, mylimu asmeniu.

Jei nieko negalite atidėti, svarbesniam susitikimui, pokalbiui tinkamas laikas tarp 11 ir 13 val. Tai palankiausias metas šiandien, o nepalankiausias – tarp 22 ir 24 val. Nepatartina ilgai vakaroti.

Gali dažniau gesti darbo technika, transporto, ryšio priemonės. Būtinas didesnis atsargumas, jei dirbate aukštyje. Nepalanku pirkti telefonus, transporto priemones. Nepalanki diena žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Vis dėlto jei mokame girdėti kitus, diena bus naudinga – tai metas, kai galite išgirsti vertingų patarimų.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo labiau susiję su aplinkiniais, bet ne su jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei vėjas pūstų į nugarą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus naujų darbų pradžiai, svarbiems dalykiniams susitikimams, susitarimams; patartina vilkėti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 21). Pavojinga, įtempta diena. Greičiau pavargsite, susierzinsite, tad galite padaryti rimtų klaidų. Labiau pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis. Nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje.

Jautis (04 21–05 21). Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Jei jums reikia pagalbos, mėginkite šnekėtis su reikalingu žmogumi tarp 11 ir 13 val. Vėlų vakarą nepalanku aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Dvyniai (05 2–06 22). Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, informacija ar kelionėmis, ši diena gali pateikti ir nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs su kolegomis ir klientais, venkite ginčų su moterimis.

Vėžys (06 22–07 22). Nesiaiškinkite meilės santykių – pretenzijos nieko neišspręs, galite dar labiau susipykti. Ne laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte.

Liūtas (07 22–08 23). Kad ir ko imsitės, neskubėkite – ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas.

Mergelė (08 23–09 23). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, kitaip kalbant, atverti akis. Daugiau klausykitės, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu – gali paaiškėti, kad tik skyrybos jums pagelbės.

Skorpionas (10 23–11 23). Viskas bus gerai, jei nepersistengsite, – noras padaryti geriau šiandien pavojingas. Palankiausias metas tarp 11 ir 13 val. Nepriiminėkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, meile, santuoka, vėlai vakare, po 22 val.

Šaulys (11 23–12 22). Apgaulingas ir nuostolingas metas – galite iš esmės suklysti. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, pramogaudami venkite rizikos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką kiti kalba, ypač jei reikalas susijęs su veikla, kelionėmis. Visiškai netikusi diena prisiekti ištikimybę.

Vandenis (01 21–02 20). Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu, – metas tai išsiaiškinti. Iš finansinių dalykų nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui, nebent juos išgirsite tarp 11 ir 13 val.

Žuvys (02 20–0 3 21). Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės. Labai nepasitikėkite vaikais duodami jiems pinigų – nereikėtų tenkinti jų prašymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.