Palmira pataria nuo šiandien imtis naujų darbų, žemiškų reikalų

Birželio 11-oji, trečiadienis, - tai bene geriausia diena šį mėnesį pradėti naujus darbus. Tiesa, su tam tikromis išlygomis... Iki pat mėnesio pabaigos netiks imtis nieko radikaliai naujo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:51 PM

Verta spręsti sudėtingas profesines problemas, imtis naujų darbų, kuriems esate iš anksto pasiruošę, – ne laikas avantiūroms. Tinka tvirtinti tik gerai parengtus dokumentus, sandorius.

Užsiimkite konkrečiais, žemiškais reikalais – spręskite socialines, finansines problemas, galite rasti anksčiau nepastebėtų galimybių, atskleisti neįvertintus rezervus.

Nuo 19 val. 43 min. prasideda kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, tad vakaras ir naktis bus įtempti, sudėtingi, kai gali paaštrėti vidiniai prieštaravimai, kilti nesutarimų su artimaisiais. Vis dėlto pasistenkite susivaldyti, nusiraminti – ne laikas pykti, santykius aiškintis: patys nesinervinkite ir kitiems ramybės nedrumskite.

Deja, vakare ir naktį išaugs ir traumų, nelaimingų atsitikimų bei nuostolių, vagysčių tikimybė.

Greičiau ges darbo technika, transportas. Nepatartina vakare priiminėti svečių ar patiems kur nors vykti. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis. Verta uždegti žvakę, gerti raminanamąsias arbatas.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški, pildysis greitai. Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė; būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa; lietus – sveikata; vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti baltai apsirengusiam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jie kas į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė; jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų namuose vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje; pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas; rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, net pavojingas – nieko atsakingo, svarbaus neplanuokite; palankios spalvos – raudona, juoda

Avinas (03 21–04 21). Tinkamas laikas rimtai veiklai, rengti ilgalaikius projektus. Nuo 16 val. palankūs susitikimai su įtakingais asmenimis, užsieniečiais – gautus iš jų pasiūlymus verta priimti. Gera diena komandiruotėms.

Jautis (04 21–05 21). Senos problemos, namų rūpesčiai gali vėl atsinaujinti ir sutrukdyti sėkmingai veiklai. Tinka spręsti finansines problemas. Tiesa, neturite rizikuoti – savo galimybes būsite linkę pervertinti. Vakaras neramus – kategoriškai su niekuo nesiaiškinkite santykių, atvirkščiai, siekite kuo malonesnio, ramesnio bendravimo. Beje, dėl įtampos didesnė traumų tikimybė, nemiga.

Dvyniai (05 21–06 22). Neeikvokite savęs atsitiktiniams darbams, nebūtinam bendravimui. Ieškokite sąjungininkų, rėmėjų investuotojų, nepriiminėkite svarbių sprendimų nepasitarę su antrąja puse. Pasistenkite sutuoktiniui parodyti daugiau švelnumo, gerumo – būtent tai jus padarys stipresnius, tvirtesnius.

Vėžys (06 22–07 22). Vargu ar dabartiniai jūsų prašymai bus patenkinti. Nepatartina skolinti ir skolintis, aptarinėti su sutuoktiniu šeimos išlaidų. Būkite taupesni.

Liūtas (07 22–08 23). Pirma dienos pusė kiek sudėtinga – reikalai pajudės po 1 val. ir tai bus kūrybingas laikas – savarankiškai pavyks rasti išeitį iš sunkios padėties. Galite nukentėti pirmą dienos pusę, jei naudositės nepatikrinta informacija, jei atidžiau neskaitysite dokumentų ar įdėmiau neklausysite viršininko nurodymų.

Mergelė (08 23–09 23). Nenusiminkite, jei reikalai strigs, jei būsite neišgirsti, klaidingai suprasti. Nenorėkite daugiau, nei savaime išeina – tai apribojimų, tiesa, naudingų, metas. Vakare gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata: labiau savimi pasirūpinkite. Į svečius vykti nepatartina.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų pastangos nebus tuščios. Siūlomas bendradarbiavimas, nauja veikla ar pareigos bus naudingi. Tinka pasirašinėti ilgalaikes sutartis. Palanku vykti į keliones, susitikti su užsienio partneriais. Gerai ko nors mokytis, perimti svetimą patirtį.

Skorpionas (10 23–11 23). Menas rasti tinkamą kompromisą, o ypač bendraujant su šefu arba artimaisiais finansiniu klausimu ... Tačiau sėkmė jus lydi, tad pasiseks ir išsaugoti ėriuko interesus, ir sukontroliuoti vilko bado lygį. Tai geras laikas darbdavystės sutarčiai pasirašyti, sandoriams tvirtinti bei dovanoms teikti (tiems, kuriuos mylite).

Šaulys (11 23–12 22). Pirmas įspūdis, ko gero, bus klaidingas – nieko nedarykite, nespręskite nuosekliai nesusipažinę su realia situacija. Būkite atsargūs, kad kiti nepasinaudotų jūsų ryžtingumu, venkite provokatorių. Palankus metas ieškoti laikino darbo, pasirašinėti darbdavystės sutartis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Susitelkite tik į tai, kas svarbiausia, nesiblaškykite dėl niekų. Ir neleiskite sau nervintis, jei ne iš karto viskas išeis taip, kaip norisi. Gali tekti grąžinti užmirštą skolą, nelauktai sumokėti baudą ar užsiimti neatidėliotinais vaikų reikalais. Jei sugalvosite ką įrodinėti, iš anksto pasiruoškite įtikinamus argumentus.

Vandenis (01 21–02 20). Puikiai jausite tolimas perspektyvas ir suvoksite, ką reikia padaryti, kad jūsų svajonės išsipildytų. Dabar jums pavyks teisingai atsirinkti, kas jūsų, o kas ne, ir gana neskausmingai atsiriboti nuo to, kas nereikalinga. Šios dienos susitikimai, pažintys, pasiūlymai bus reikšmingi ilgam.

Žuvys (02 20–03 21). Greitai rimti dalykai nedaromi. Remkitės senų draugų ar giminaičių įtaka, pasinaudokite jų siūloma pagalba bei duodamais patarimais. Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.