Astrologė S.Liepienė pranašauja daug pagundų Dvyniams

Avinams palankus metas pasimatymams. Jaučiams patariama susipažinti su naujomis sritimis. O Dvyniai turės tiek pagundų, kad gali pritrūkti drąsos ir atidėti žygius ateičiai. Tačiau to nereikėtų daryti. O ką žada žvaigždės visiems dvylikai Zodiako ženklų birželio 14-20 dienomis? Atsakymus rasite, susipažinę su astrologės Skirmos Liepienės prognozėmis.

Šį savaitgalį ir ateinančią savaitę Dvyniams žadama daug nuotykių.<br>123rf nuotr.
Šį savaitgalį ir ateinančią savaitę Dvyniams žadama daug nuotykių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienės, astrologė

Jun 14, 2014, 4:51 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:45 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Ginčai. Progų pasiginčyti, pasikalbėti ir pasipykti netrūks, tačiau viską galima išspręsti taikiai, net jei jūsų oponentas nusiteikęs karingai. Bandykite į viską pažiūrėti su sąmoju, priminkite praeitį, remkitės bendrai patirtais nuotykiais. Aišku, jei tai susiję su finansais, jokių išmokų ar kompensacijų nebus. Itin palankus metas pasimatymams, susitikimams ir pokalbiams prie laužo. Naktinis kinas po atviru dangumi taip pat tiks.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kaupimas. Dabar kaupiate ne tik materialius dalykus, bet ir žinias. Atklysta knygos, žmonės, kurie suteikia informacijos, supažindina su naujomis sritimis. Kai kam gali pasirodyti, kad tai neduoda jokios naudos. Materialios – jokios. Bet ateityje tai gali virsti ne tik pomėgiu, bet ir nauju darbu. Kaupkite, tinkamai įvertinkite tai, ką gaunate.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Saugiklis. Daug pagundų. Ir visai nesvarbu, kad jūs nieko neplanavote. Viskas klostosi savaime, o jums reikia tik pasinaudoti aplinkybėmis. Gali būti, kad pritrūksite drąsos ir atidėsite žygius vėlesniam laikui. Tačiau laiko nebus. Kad ir kokie jūsų planai, apie juos informuokite namiškius, darbdavį ar draugus. Turi būti žmogus, kuris žinotų, ką sumanėte. Tiesiog būtinas saugiklis.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Atgarsiai. Vis dar svarstote tai, kas jau padaryta. Bandote pateisinti savo sprendimą. Nereikia nieko teisinti ar svarstyti – tas laikas jau praėjo. Yra, kaip yra. Neabejokite savimi, viskas laiku ir vietoje. Dabar turėsite daugiau galimybių pasidžiaugti vasara ar pramogomis, kurių pastaruoju metu taip trūko. Išlaidos šiuo metu nėra didelės. Tik pinigai nueina visai kita kryptimi, nei planuota.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Judėjimas. Kelionės, susitikimai ir greitis lydės visur. Noras kuo daugiau judėti, bendrauti vienus nuveda į svečias šalis, kitus pastūmėja megzti pažintis, nerti į nuotykius. Visiems linksma, tačiau padidėja rizika įsivelti į dviprasmiškas, o kartais net ir nemalonias situacijas. Todėl geriau važinėti dviračiu specialiais takais, o ne dideliu greičiu naktį lėkti automobiliu. Kita vertus, kiekvienam savo.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Flirtas. Sąlygas diktuoja kiti, o jums tenka prisitaikyti ir bandyti išgyventi. Nesvarbu, kad tiesioginių darbų sumažėja. Atsiranda ne mažiau svarbių užsiėmimų, kurie suryja visą jūsų laiką. Todėl negalite nei ramiai medituoti, nei pasivaikščioti, nei paskaityti. Reikia gyventi kitiems. Laimė, laiko rytinei kavai ar arbatai vis tiek rasite, be to, pasitaikys progų pasimankštinti ar paflirtuoti. Ryto valandas skirkite sau, vakaro – darbui.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Į priekį. Reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti, kad nereikėtų vaidinti, kad galėtumėte būti tokie, kokie esate. Dabartinis laikotarpis nėra lengvas, nes norite būti nematomi, tačiau negalite. Vidinė energija kartkartėmis plūsteli ir jūs veržiatės į priekį, negalvodami apie nieką. Palankus metas parodyti savo gabumus, įgyvendinti svajones.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Dviprasmiška. Jei baras pavadintas „Triušio ola”, tai jūs pataikėte kaip tik ten. Gali būti, kad sutiksite savąją Alisą ar triušį. Bet visa tai vyksta užkulisiuose. Jūs negalite elgtis taip, kaip norite. Tenka ieškoti kompromisų. Tik prisitaikę prie aplinkybių, susilieję su minia galite mėgautis dvilypiu, bet savo gyvenimu. Tai netruks ilgai, bet dabar reikia palaukti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Sutapimai. Atrodytų, kad viskas, kas vyksta, jau buvo – ir konfliktai, ir problemos. Kai kas sakys, kad tai tik sutapimas, bet tokių sutapimų nebūna. Tai likimas su jumis žaidžia. Vadinasi, ir jums teks į viską pažvelgti atlaidžiai. Šis savaitgalis nebus konfliktiškas, todėl nesugadinkite jo savo irzlumu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Vaikai. Didžiausias rūpestis, bet kartu ir pagalba, džiaugsmas šiuo metu yra vaikai. Ir nesvarbu, jie maži ar dideli, savi ar svetimi. Tik vaikai gali parodyti, kaip reikia džiaugtis gyvenimu ir ką jau pamiršote. Todėl būkite atlaidesni, švelnesni, dalykite savo meilę. Gali būti, kad ir jūs sulauksite daugiau dėmesio, švelnumo, meilės. Visa tai bus pasaldinta romantika. Įvertinkite pastangas tų, kurie stengiasi.

VANDENIS (01 21–02 19)

Taika. Kartais pasirašyti taikos sutartį yra žymiai palankiau, nei tęsti karą. Šią savaitę jums pasitaikys proga baigti seną konfliktą. Ar pasinaudosite šia galimybe, priklausys nuo jūsų ambicijų ir konflikto svarbos. Vis dėlto proga bus. Tie, kas tiki, kad vis dar trumpėjančios naktys skirtos linksmybėms, bus teisūs. Vasaros renginiai trunka iki paryčių, vilioja pažintimis, nauja meile.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Idėjos. Atrodo, kad niekas be jūsų negali nieko vertingo nuveikti. Jūs gal ir nesate tobulas vadovas ar paklusnus vykdytojas, bet turite idėjų, kurias galima transformuoti, pakeisti ir paversti stulbinamai patraukliu verslu. Tas idėjas verta atskleisti ir įgyvendinti. Šios savaitės finansiniai reikalai beveik tragiški – išlaidos, netikėtos išlaidos ir vėl išlaidos. Jokių pajamų. Bet kokia efektinga apsipirkimo terapija!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.