Palmiros horoskopas savaitgaliui

Šeštadienis bus persmelktas sentimentų, ilgesio – susitikite su senais draugais, prisiminkite kartu praleistą laiką. Ir būkite dosnūs – tai puiki diena dovana nudžiuginti artimuosius. Šeštadienį tinka tvarkytis iš esmės.

Ką savaitgaliui žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką savaitgaliui žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-21 01:01, atnaujinta 2018-02-12 15:26

Sekmadienis ir savaitės pradžia – visai kitoks metas, kupinas optimizmo, ryžto, todėl galimos ir netikėtos provokacijos. Ypač antradienis prieštaringas: norėsis daug ką nuveikti, bet viskas išeis priešingai, nei tikitės. Tad šiai dienai nieko per daug neplanuokite. Galima ir nemenka įtampa, net konfliktai. Šventinė naktis gali sujaukti jūsų planus.

Sekmadienis ir savaitės pradžia nepalankūs kelionėms, ypač tolimoms. Jei teks kur nors vykti, nerizikuokite kelyje. Savaitės pradžioje išaugs konfliktų, avarijų, technikos gedimo, nelaimingų atsitikimų ir traumų tikimybė.

Šeštadienį 13 val. 52 min. Saulė įeina į Vėžio ženklą. Ims dominuoti emocijos, stiprės poreikis būti su savais, artimaisiais ir atsiriboti nuo veiklos. Daugumai Vėžio laikas bus puikus pailsėti, geriausia kartu su šeima.

Pirmadienį 15 val. 35 min. Venera įeina į Dvynių ženklą ir juo judės iki liepos 18 d. Bus lengva reikšti jausmus, įgyti patinkančio asmens simpatijas.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti medžius, kelią, mirusiuosius. Įsidėmėkite išgirstą patarimą. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus, regėti savo persimainiusį atspindį veidrodyje. Jei sapnavote stiklinius daiktus, indus, ypač jei matėte, kaip jie dužo, – saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: pamesti kepurę, jei vėjas kepurę nuo galvos nupūstų, daug tamsių dūmų matyti, ką nors pamesti, ypač piniginę, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį ar medinį daiktą, gauti kepurę dovanų ar ją rasti, pamesti smulkių monetų.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – finansinė sėkmė. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys – katastrofa; sulūžtų kėdė ant jos sėdint ar laiptai jais lipant įlūžtų – šeimos iširimas, neturtas; kojas sušlapti – paslapties atskleidimas; jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte.

Geras ženklas: rasti metalinį daiktą – jūsų priešai bus nubausti; įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su jums kenkiančiu asmeniu; jei rastumėte peilį, pakelkite jį ir palikite monetą – senas jūsų noras išsipildys; rasti pirštinę netekėjusiai moteriai – susitiksite sau skirtąjį.

Iš sekmadienio į pirmadienį gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus – tai reikštų jūsų sugebėjimą pasipriešinti blogio jėgoms. Kirpti plaukus – atsikratysite to, kas jums trukdo gyvenime. Blogai matyti savo atspindį veidrodyje. Žolė – liūdesys, apgaulė; zuikiai, katės – išgyvenimai; vanduo – apkalbos; būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa; valgyti – liga, išbandymai.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, pieną išlieti, susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą arba vaikišką žaisliuką – pagalba, sėkmė tvarkant reikalus.

Iš pirmadienio į antradienį reikšmingi ryškūs sapnai. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte, – tai turtas, skalsa namie. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas; jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indą sudaužyti – neturtas, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė; susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis; jei netikėtai šaltą vandenį išjungtų, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apipilti ar sulyti – sveikata; kojas sušlapti – kažkas perims atsakomybę už jūsų nuodėmes; jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš jūsų galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas; sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeiminių santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadieniui nieko svarbaus neplanuokite – tai įtemptas, konfliktinis metas, netinkamas naujiems darbams pradėti, kelionėms; palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Smagus savaitgalis: būsite laimingi – tiek dėmesio ir šilumos. Vis dėlto savaitės pradžia gana įtempta. Labiau pasaugokite santykius su brangiais žmonėmis.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį apims švelnios, lyriškos nuotaikos, gerai jausitės tik su artimais, mylimais žmonėmis. Sekmadienį ir savaitės pradžioje būsite šaunūs, itin energingi, net karštakošiški – tik neprovokuokite šeimoje konfliktų.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienis puikus. Susitikimai su draugais džiugins, gali net užsimegzti romantiški santykiai. Sekmadienį, pirmadienį pasistenkite atsiriboti ne tik nuo rūpesčių, bet ir bendravimo. Antradienį svarbu nepasiduoti pirmam impulsui – neskubėkite reaguoti, nerizikuokite kelyje, venkite ginčų.

Vėžys (06 22–07 22). Rūpesčius puikiai išblaškys savaitgalio džiaugsmai. Tik būkite atidesni, kad niekam nesugadintumėte nuotaikos šeštadienį. Susitikti su draugais, švęsti itin palankus šeštadienio vakaras, sekmadienis. Jonines geriau leisti su savais – gausių susibūrimų venkite.

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalis puikus, ypač šeštadienį galite patirti puikių įspūdžių. Sekmadienį, pirmadienį nebūkite labai reiklūs artimiesiems. Antradienį keisis jūsų planai – viskas gali išeiti kiek kitaip, nei tikitės, tad turėkite šventiniam vakarui planą B.

Mergelė (08 23–09 23). Sekmadienis džiugus, ypač jei išsiruošite aplankyti draugų ar šiaip kur nors išvyksite. Šeštadienį gali kilti neplanuotų rūpesčių, tiesa, jau vakare juos pamiršite. Savaitės pradžioje bus svarbu likti saikingiems – venkite audringo šventimo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasisekimas, populiarumas lydės visur, kur tik atsidursite. Tiesa, sekmadienį ir savaitės pradžioje reikėtų labiau rinktis, su kuo bendrauti.

Skorpionas (10 23–11 23). Tai nuostabios meilės dienos, kai reikia atleisti tam, kurį myli. Būkite atidūs, kad dėl nereikšmingų nesklandumų nesugadintumėte santykių su artimaisiais. Antradienis gana sudėtingas ir pavojingas – venkite konfliktų, nepasiduokite provokacijoms.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienis nuostabus – skirkite jį sutuoktiniui, vaikams. Sekmadienį ir savaitės pradžioje tiesiog pasistenkite likti tokie pat linksmi ir nuoširdūs.

Ožiaragis (12 22–01 21). Savaitgalis – atsigavimo dienos: išties bus gera su artimaisiais, mylimu žmogumi. Kad liktų puiki šventinė nuotaika antradienį, pasistenkite būti kantrūs ir nuoširdūs bendraudami su savo pora ir pastebėti vien tai, kas gera.

Vandenis (01 21–02 20). Galimi lemtingi romantiški susitikimai ir pasiūlymai. Jei esate susituokę, pasistenkite kuo daugiau šilumos, meilės skirti antrajai pusei savaitgalį, kitaip Jonines gali tekti švęsti kiek kitaip, nei planuojate.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalis – džiaugsmo, meilės dienos, leiskite jas su vaikais ar mylimu asmeniu. Savaitės pradžioje ims kauptis įtampa, tad sugadinti Jonines bus lengva, jei mėginsite aiškintis santykius su brangiu žmogumi. Antradienį būkite atsargesni prie vandens, venkite svaigalų ir būkite atidesni maisto kokybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.