Palmira pataria pasiruošti netikėtumams

Prieštaringas metas – norėsis daug ką nuveikti, pakeisti, tačiau aktyvios pastangos gali būti nukreiptos ne ta linkme, rezultatai bus visai kitokie, nei tikėsitės. Tad birželio 23-iajai, pirmadieniui, daug neplanuokite, atsirinkite tik tai, kas svarbiausia, būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams, priverstinėms permainoms.

Šventinė naktis gali pakeisti jūsų planus. Tikėtinos naujos įdomios pažintys, kurios bus svarbios ir brangios ilgai.
Šventinė naktis gali pakeisti jūsų planus. Tikėtinos naujos įdomios pažintys, kurios bus svarbios ir brangios ilgai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 6:54 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:33 PM

Galima ir nemenka įtampa, net konfliktai. Tačiau tai tas laikas, kai draugystė padeda ir nugali. Kad ir kas atsitiktų, kreipkitės į draugus, bent jau dėl paguodos, ir reikalai gali labai pasikeisti.

Šventinė naktis gali pakeisti jūsų planus. Tikėtinos naujos įdomios pažintys, kurios bus svarbios ir brangios ilgai.

Diena nėra palanki kelionėms, ypač tolimoms. Išaugs įvairių avarijų, technikos gedimo, nelaimingų atsitikimų buityje, gamyboje bei traumų (ypač galvos, veido srityje) tikimybė. Būkite atsargūs dirbdami su elektros prietaisais, su kompiuteriais, taip pat aštriais instrumentais, degiomis, sprogiomis medžiagomis.

Galimi galvos, dantų skausmai be priežasties.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus – tai reikštų jūsų sugebėjimą pasipriešinti daromai neigiamai įtakai, blogio jėgoms. Kirpti plaukus – atsikratysite to, kas jums trukdo gyvenime. Blogai matyti savo atspindį veidrodyje. Žolė – liūdesys, apgaulė, zuikiai, katės – išgyvenimai, emociniai stresai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis, būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa, valgyti – liga, išbandymai.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, pieną išlieti iki pietų, susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą arba vaikišką žaisliuką – pagalba, sėkmė tvarkant reikalus.

Žvilgsnis į priekį: antradienis įtemptas, konfliktinis, nepalankus kelionėms; patartina vilkėti melsvų, žalsvų, sidabrinių tonų drabužius, vengtini raudoni atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Nelankstumas mąstant, vertinant naujas galimybes, partnerių pasiūlymus ar šeimos narių nuomonę brangiai kainuos. Būkite apdairesni, jei teks tvarkyti piniginius, turto reikalus.

Jautis (04 21–05 21). Nesipykite su sutuoktiniu, su partneriais. Deja, ginčai gali baigtis skyrybomis – atidėkite svarbų pokalbį kitai dienai. Atsargiau vairuokite.

Dvyniai (05 21–06 22). Vargu ar pavyks žodžius suderinti su veiksmais – tad mažiau žadėkite, venkite girtis. Niekam nepirškite savo nuomonės, idėjų, dažniau nusileiskite artimiesiems. Jus gali nepelnytai palaikyti egoistais arba ekstremistais.

Vėžys (06 22–07 22). Įvykiai gali imti klostytis neprognozuojamai, tapti nekontroliuojami. Niekuo nepasikliaukite, net savimi – galimos ir nemalonios staigmenos.

Liūtas (07 22–08 23). Venkite šefo, o savo darbus siekite atlikti nepriekaištingai. Ir per daug nereikalaukite iš artimųjų – būkite atidūs, kad savo pastabomis, pamokymais niekam nesugadintumėte nuotaikos.

Mergelė (08 23–09 23). Laukia netikėtumai – intriguojantys susitikimai, viliojantys pasiūlymai. Vis dėlto nesižavėkite gautais pasiūlymais – viskas gali apsiversti. Būkite atsargesni svečiuose. Nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsipalaiduokite – įsitempę daug klaidų padarysite, nors geriau būtų itin svarbias užduotis atidėti. Itin atidžiai atlikite neišvengiamus darbus – jums trūks atidumo, pastabumo, tad gali tekti viską perdaryti iš naujo.

Skorpionas (10 23–11 23). Pamėginkite taktiškai atsisakyti tų, kurių nenorite bei to, ko nenorite, – tai apsivalymo metas. Tai nelengva, įtempta diena – būkite kantresni, atsargesni ir taupesni. Atsargiau prie vairo.

Šaulys (11 23–12 22). Gali tekti susidurti su įžūliais, valdingais asmenimis – neatsakykite tuo pačiu, likite mandagūs. Šiuo metu jums reikia vengti konfliktų, siekti gausinti jus palaikančių žmonių gretas. Sena tiesa: kas ieško priešų, tas jų ras.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nors jausitės darbingi ir ryžtingi, bet nesiveržkite išspręsti visų susikaupusių problemų, tvarkyti savų reikalų vieni – ieškokite pagalbininkų, kreipkitės į draugus pagalbos.

Vandenis (01 21–02 20). Nerizikuokite, nesivelkite į avantiūras, apdairiai pasirašinėkite popierius – viskas gali išeiti atvirkščiai... Beje, gali pasisekti, jei reikalus tvarkysite su malonumu. Atsargiau vairuokite.

Žuvys (02 20–03 21). Netinkama diena užsiimti svarbiais karjeros reikalais – tik pabloginsite esamą padėtį. Atidėkite į šalį dalykinius rūpesčius ar bent jiems skirkite nedaug laiko. Jums labiau pavyks, jei užsiimsite šeimos reikalais, namais, buitimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.