Palmira: šiandien viskas gali apsiversti aukštyn kojomis

Visa diena kebloka. Bus itin svarbu ramybė, tolerantiškumas. Aplinkybės gali susiklostyti netikėtai, ne taip, kaip planavote, norėjote, tad nusiteikite priimti iš gyvenimo tai, ką ir kaip gausite. Kaprizai mažai kam rūpės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 24, 2014, 8:54 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:50 PM

Kovingiems, valdingiems ar tiesiog agresyviems asmenims gali tekti susidurti su provokacijomis, spręsti komplikuotus klausimus, susijusius su įtaka visuomenėje ir šeimoje. Tai bus įtemptas laikas, kai norėsis viską perdaryti, apversti aukštyn kojomis. Diena itin prieštaringa: sustiprės konkurencija, bus didesnė konfliktų tikimybė, tačiau kartu skatins įkvėpimą, atveriantį asmeninę charizmą, kils poreikis bičiuliautis.

Geriausia, ką šiandien galima padaryti, – atsipalaiduoti geroje draugijoje ir nieko rimto nesvarstyti, neplanuoti – mat dabar labai nestabilus metas, kai nenumatytą akimirką viskas gali apsiversti aukštyn kojomis. Dėl nieko nebūkite tikri: pirmasis gali tapti paskutinis, lyderis – žlugti, talentas – apsijuokti, o pilka vidutinybė pavirsti nenugalimu virtuozu.

Bus didelė nelaimingų atsitikimų, traumų (labiau pažeidžiama galva, kojos, rankos, sprandas), įvairių avarijų tikimybė. Nerizikuokite dirbdami su aštriais įrankiais, vairuodami automobilį, atsargiau elkitės su ginklais, degiosiomis, sprogstamosiosmis medžiagomis, su elektra, elektros prietaisais, kompiuteriais.

Labiau pasaugokite sveikatą ir turtą – neprovokuokite vagių, chuliganų.

Iš pirmadienio į antradienį ryškūs sapnai reikšmingi. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, valgėte duoną, sūrį, varškę, gėrėte pieną – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą – negeros permainos, neturtas, jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga, sutikti žmogų tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys, kruvinai susižeisti – nužiūrėjimo požymis, jei netikėtai šaltą vandenį išjungtų, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apsipilti ar sulyti – sveikata, kojas sušlapti – kas nors perims atsakomybę už jūsų nuodėmes, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų arba paukštis virš galvos suklyktų – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeiminių santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Tylėjimas – auksas. Jei jums tokia aukso rūšis nėra vertybė, prisiminkite, kad netikęs žodis šiuo metu gali suardyti ir stabilius draugiškus ar romantiškus santykius. Bendraudami su artimaisiais, antrąja puse, bičiuliais, partneriais pasistenkite būti taktiški, jautrūs, kitaip nė nepajusite, kaip atsidursite priešingoje barikadų pusėje. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių. Didelė konfliktų, traumų eismo įvykių tikimybė.

Jautis (04 21–05 21). Pirmą dienos pusę būsite labiau jautrūs, lengviau pasiduosite provokacijoms. Po 14 val. pradėsite rimti, tai bus geras laikas romantiškoms dovanoms – nepraleiskite progos nudžiuginti antrąją pusę. Taip pat bus itin svarbu išvengti ginčų su antrąja puse – taip meilės nesustiprinsite.

Dvyniai (05 21–06 22). Pats didžiausias jūsų priešais bus jūsų liežuvis. Ne laikas komentuoti, vertinti, patarinėti, mokyti, nurodinėti. Net komplimentus sakyti šiandien reikėtų sumaniai. Būkite atidūs, kad ko nors neįžeistumėte. Patys irgi būsite įžeidūs, tad stenkitės nereaguoti į provokacijas, nors jums nepatiks daugybė dalykų.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Šią diena skirkite vien atsipalaidavimui, venkite bendrauti su sau nemaloniais asmenimis.

Liūtas (07 22–08 23). Jūs tikitės stebuklo, netikėto išsigelbėjimo? (Juodasis Mėnulis, ko gero, labai atsibodo?) Šios dienos, nors ir nervingos, įtemptos, padės suvokti, kas yra draugai, kas priešai, kas jus remia, vertina, o kas tik tokius vaizduoja?

Mergelė (08 23–09 23). Pirmoji dienos pusė palankesnė, vėliau, jei tęsite bendravimą su nemėgstamais asmenimis, gali pristigti kantrybės. Kad ir kas nutiktų, bus protinga siekti kompromisų. Būkite atidesni tėvams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Konfliktiškas metas, tačiau jums pavyks įgyti persvarą. Pirmoji dienos pusė itin nepalanki, tačiau po 14 val. jūsų nuotaika ims gerėti – tai bus tinkamas metas išvykoms, susitikimams su bičiuliais.

Skorpionas (10 23–11 23). Kraštutinumų metas: ir džiaugsmas, ir ašaros, ir meilė, ir pavydas. Įtampa didelė – norėsis maištauti! Tik apimti emocijų nesunaikinkite savo laimės, gerovės pagrindų. (Savo atominę energija gal verta panaudoti taikiems tikslams?) Nepamirškite, kad tai diena, kai jūsų negirdi, kai, deja, patys nesuvokiate, kas sakoma, kas vyksta.

Šaulys (11 23–12 22). Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą. Šiandien kilę ginčai gali tapti lemtingi.

Ožiaragis (12 20–01 21). Gyvenimas tęsiasi – liaukitės graužtis dėl padarytų klaidų ar praleistų progų. Tiesa, jei bus galimybė ką nors perdaryti – šiandien tinkama proga.

Vandenis (01 21–02 20). Galite susidurti su problema – kiekvienas už save. Bet ši diena jums palanki (ypač po 14 val.) – tad neskubėkite panikuoti, paskutinę akimirką laimė tikrai nusišypsos. Pasisaugokite, kad draugai neįtrauktų jūsų į kokią nors avantiūrą.

Žuvys (02 20–03 21). Nesivelkite į ginčus, ypač su kaimynais, su giminaičiais, su tėvais, taip pat su vaikais ir mylimu asmeniu. Neskubėkite priimti sprendimų dėl meilės reikalų – nemenka tikimybė likti suklaidintiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.