Palmira tikina: mažiau planuokite, teks užsiimti kitais darbais

Kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių: baigiasi Mėnulio mėnuo. Būsite itin įsitempę, išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų darbe ir namie, kelyje tikimybė.

Birželio 26-ąją, ketvirtadienį, mažiau planuokite – aplinkybės gali priversti užsiimti kitais dalykais, ypač nebaigtais darbais, netesėtais pažadais, neįvykdytais įsipareigojimais.<br>123rf nuotr.
Birželio 26-ąją, ketvirtadienį, mažiau planuokite – aplinkybės gali priversti užsiimti kitais dalykais, ypač nebaigtais darbais, netesėtais pažadais, neįvykdytais įsipareigojimais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 4:18 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:46 PM

Birželio 26-ąją, ketvirtadienį, mažiau planuokite – aplinkybės gali priversti užsiimti kitais dalykais, ypač nebaigtais darbais, netesėtais pažadais, neįvykdytais įsipareigojimais.

Tik labai dėl to nesinervinkite – ši diena niekam daugiau netinkama, tik užvilkintiems, seniems reikalams tvarkyti, darbams užbaigti. Ką nors nauja pradėti visai netinka.

Taip pat reikėtų labiau tikrinti gaunamą informaciją – tai gandų metas. Diena nėra palanki ir deryboms – vargu ar pavyks susitarti, rasti kompromisą. Vairuodami automobilį ar keliaudami būkite atidesni, apdairesni. Labiau reikėtų pasaugoti vaikus naujoje vietoje – jie gali pasiklysti, susižeisti. Naminiai gyvūnai taip pat bus linkę pasimesti.

Ir labiau susirūpinkite santykių tvirtumu su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, būkite atidesni jų užuominoms, prašymams, kitaip galite išprovokuoti rimtą konfliktą, net išsiskyrimą.

Būkite atidesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektros prietaisais, kompiuteriais. Nerizikuokite vairuodami savo transporto priemonę.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai buvo susiję su meile, šeimos reikalais, taip pat atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius, pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius – tai sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė.

Blogas ženklas: užkliūti einant, nukristi – galite praleisti gerą progą, jei kas nors ant jūsų užgriūtų, užbyrėtų, nukristų – nuostoliai, jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus naujiems darbams pradėti; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė, geltona.

Avinas (03 21–04 21). Painus, apgaulingas laikas – situacija gali pasirodyti geresnė... Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar mylimu asmeniu bei nepriimkite atsakingų sprendimų – galite rimtai pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su mylimu žmogumi. Saugokitės vagių ir kontrolierių.

Jautis (04 21–05 21). Nesitikėkite, kad dabartines problemas jums pavyks lengvai išspręsti. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

Dvyniai (05 21–06 22). Kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais, šefu.

Vėžys (06 22–07 22). Liūdesys – ne išeitis, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti. Nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas.

Liūtas (07 22–08 23). Pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti, ką norite, tačiau tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Saugokitės netikrų draugų.

Mergelė (08 23–09 23). Gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite teigiamų įvertinimų. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jus gali nuvilti asmuo, kuriuo pasitikėjote, kuris buvo jums autoritetas. Tik to nereikėtų sureikšminti: dar viskas keisis. Patartina svarbių reikalų su užsieniečiais netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Ne laikas pasirašinėti reikšmingus dokumentus.

Skorpionas (10 23–11 23). Pavojų, nuostolių ir kitokių nemalonių staigmenų metas. Mažiau tikėkitės sėkmės ir naudos, taip pat niekur nepersistenkite – dėl iniciatyvos galite nemenkai nukentėti.

Šaulys (11 23–12 22). Tai sunki diena, kai tuščia laukti teisybės. Tad nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti ir labiau derinkitės prie aplinkybių, ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Beje, ši diena labiausiai tinkama tvarkytis: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

Vandenis (01 21–02 20). Nepervertinkite savo galimybių: šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Labiau pasaugokite vaikus.

Žuvys (02 20–03 21). Neverta kur nors skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Geriausia ilsėtis ir dieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais ir mylimu asmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.