Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 25 d.

Pavojingas metas, provokuojantis imtis permainų, kurios nebūtinai atneš ką nors gera. Tad geriau savo noru, jeigu nebūsite spaudžiami aplinkybių, nieko nekeisti. Įtampos pakaks, tad stenkitės nepasiduoti emocijoms. Nepatartina rengti svarbių susitikimų – jiems palankesnis penktadienis.

Ką žada žvaigždės dvylikai Zodiako ženklų?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės dvylikai Zodiako ženklų?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:19 PM

Išlieka konfliktų, traumų, avarijų, technikos gedimų tikimybė. Atsargiau su elektra, elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, peiliais ir kitais aštriais instrumentais.

Ne laikas pirkti transporto priemonių, telefonų, buitinės technikos, kompiuterių, vaizdo, garso aparatūros.

Šiandien ir rytoj galimi stiprūs galvos, dantų skausmai, kojų raumenų traukuliai, sunkokos traumos.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia; švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga; danties netekti – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas. Saugokitės apkalbų, vagių, taip pat gresia neteisybė darbe, jei sapne jus kandžiojo vabalai ar išvydote peilius, šakutes, juolab jei buvote sužeisti aštriu daiktu.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, netinka ką nors pradėti, tvarkyti piniginių, turto reikalų; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Dalykiniams reikalams tvarkyti, svarbiam pokalbiui su viršininku ne pats geriausias laikas. Namie ir darbe neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią.

Jautis (04 21–05 21). Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Pamėkite tuos, kurie jums nepatinka, riboja, draudžia, ko nors neleidžia suprasti. Tai vienintelis būdas susitaikyti ir pasiekti abipusį supratimą.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepasiduokite susierzinimui, nekerštaukite. Jūsų pažiūros, įsitikinimai pastarąjį mėnesį keitėsi, net nauji formuojasi, na, o ši diena ir rytdiena privers į viską pažvelgti dar kitaip. Šios dienos skatins labiau susirūpinti materialiniu stabilumu ir sveikata.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą – šiuo sunkoku laiku iki gimtadienio turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su šefu ir kitais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės naštos dėl savo ateities.

Liūtas (07 22–08 23). Geriau nepersistengti, likti nuošalyje. Labiau pasaugokite asmenines paslaptis – kai kas iš draugų gali išduoti. Pasikliaukite nuojauta, nepasiduokite provokacijoms, susijusioms su slaptais meilės santykiais.

Mergelė (08 23–09 23). Nekurkite nei asmeninių, nei dalykinių planų – jie žlugs. Savo ketinimų nepasakokite kitiems – arba kas nors jūsų idėjomis pasinaudos anksčiau už jus, arba pakenks pavydu, intrigomis. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui ir vaikams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir kokių vertingų pasiūlymų išgirsite, neskubėkite jais žavėtis, be to, dėl naujų sumanymų gali kilti nesutarimų šeimoje. Likimas dar pakoreguos jūsų ketinimus, tad nebus taip, kaip šiandien nuspręsite. Galimi tam tikri apribojimai, bet tai išeis į naudą. Rizikinga gerai nepasirengus kreiptis į įtakingus asmenis.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors jausitės esą optimistai, nesklandumų pakaks. Netinkamas laikas teikti pareiškimus aukštiems valdininkams, taip pat pretenduoti į aukštas pareigas.

Šaulys (11 23–12 22). Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu ir pagarba, nenorėkite daugiau, nei jums siūloma. Netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimam žmogui ar sutuoktiniui. Nepalanku skolintis pinigų, imti kreditą ilgam, tvarkyti mokesčių reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šios dienos patirtis vers suabejoti, ar tuo, kuo užsiimate, yra jūsų reikalas, jūsų likimas? Saugokitės apgaulių skaičiuodami pinigus ar ką nors pirkdami. Viską tikrinkite, nebūkite patiklūs.

Vandenis (01 21–02 20). Aplinkybės vers spręsti sudėtingas darbo problemas. Stenkitės viską daryti kuo geriau – šefas itin greit pastebės klaidas. Būkite atidesni savo vaikams – gali kilti problemų dėl jų pomėgių, draugų, taip pat dėl dėmesio stygiaus.

Žuvys (02 20–03 21). Įkvėpimo metas, kai norisi padaryti ką nors nepaprastai. Deja, į jūsų išmonę gali būti reaguota ne taip, kaip tikitės. Nenustebkite, jeigu tektų susidurti su vaikų uždarumu, – vis dėlto jūsų nuoširdumas juos atpalaiduos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.