Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 27 d.

Diena padalyta į dvi dalis Mėnulio jaunaties, kuri stos 11 val. 8 min. Iki to laiko verta baigti senus darbus, grąžinti skolas ir taikytis. Tai atleidimo metas, kai nesunku nusileisti ir nusišypsoti. Vėliau – naujos pradžios metas, kai mintis įgyja ypatingą galią. Dera planuoti ateitį arba bent jau galvoti apie būsimą sėkmę ir džiaugsmus. Jūsų mintyse neturi būti baimės, abejonių, pykčio – tai neigiamai paveiks jūsų ateitį.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:30 AM

Šiandien ieškokite artimos dvasios, panašių siekių turinčių žmonių. Bendraukite, dalinkitės savo sumanymais, patirtimi – kils puikių sumanymų, pavyks išspręsti ne vieną keblų klausimą. Po 11 val. 8 min. – tinkamas laikas būsimiems veiksmams planuoti, projektams kurti. Tiesa, netiks pradėti naujų darbų, naujos veiklos. Šiandien reikėtų vengti avantiūrų, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus.

Važiuojant, einant keliu, judant, sportuojant vis dar būtina didesnė atida – išlieka nemenka traumų, įvairių avarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos; žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, žiedą, siūlus.

Blogas ženklas: be priežasties šalti, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar kas nors pelenų užbertų, jeigu namie kas nors savaime suliepsnotų, gaisrą, juodus dūmus išvysti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – esate patikimai saugomi aukštesnių jėgų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus romantiškam poilsiui su artimaisiais, senais draugais.

Avinas (03 21–04 21). Savotiškų apribojimų laikas – kliūtys, apribojimai, naujienos, kurių nenorite žinoti. Pasisaugokite, kad nebūtų pasinaudota jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į finansinę ar emocinę priklausomybę. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite mažiau kalbėti, atsargiau žadėti ir nesiginčyti. Nesileiskite įveliami į konfliktą. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite ant artimųjų dėl kritikos.

Dvyniai (05 21–06 22). Pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti antrai dienos pusei.

Vėžys (06 22–07 22). Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus apskritai derėtų vengti: per jį dar ateis nemažai problemų. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite antrai dienos pusei.

Liūtas (07 22–08 23). Derėtų vengti bendravimo, ypač su jums nepriimtinais žmonėmis. Atsipalaiduokite, pasimėgaukite ramybe. Antrą dienos pusę gauti pasiūlymai, išgirsti patarimai bus vertingi, tiesa, ne iš karto (bent jau gimtadienio sulaukite).

Mergelė (08 23–09 23). Mažiau planuokite, bet ekspromto irgi venkite – vėliau pasirodys, kad paskubėjote ir dabartiniai ketinimai arba neįgyvendinami, arba nereikalingi. Vis dėlto jums pavyks rasti išeitį iš keblios padėties.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net jei jums viskas aišku, nieko svarbaus nespręskite. Jūs per daug ambicingi, dėl to tapsite akli ir kurti, tad be reikalo susikivirčysite su jums svarbiu žmogumi.

Skorpionas (10 23–11 23). Remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone ir mažiau sukite galvą, ką kiti pasakys. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais namui, butui pirkti ar jam įrengti, – galite būti apgauti. Kai kas gali pranešti sutuoktiniui apie jūsų flirtą per komandiruotę ar kelionę. Nemenka traumų, avarijų, konfliktų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Daug nesitikėkite – galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus lengva: geriau jau viską atidėti. Netinkamas metas biurokratiniams reikalams tvarkyti. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ieškokite sąjungininkų, siekite kompromisų. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai. Būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų, neapgautų tvarkant reikalus.

Vandenis (01 21–02 20). Svarbius ir skubius reikalus geriau atidėti antrai dienos pusei arba rytdienai. Pirmą dienos pusę ne ką spėsite: daug kas strigs, trūks jėgų ir sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais.

Žuvys (02 20–03 21). Gal verta pasidžiaugti tuo, kas šalia, ir neieškoti stebuklų ten, kur mūsų nėra? Pirmą dienos pusę tikėtini rūpesčiai dėl per didelių ambicijų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje, naujose vietose. Svarbu labiau pasaugoti gerus santykius su mylimu asmeniu ir nerizikuoti pinigais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.