Astrologė Palmira: šiandien veiksminga laikytis dietos

Puiki diena, tik neskubėkite apsispręsti, pažadėti, įsipareigoti, tuomet šiandien pradėti darbai, sudaryti sandoriai duos puikių vaisių. Tai geros pradžios metas – tinka pradėti naujus darbus, itin palanku namie imtis remontų. Geras laikas pinigų ir turto problemoms spręsti, tinkama proga ilgalaikėms investicijoms, sandoriams, darbo sutarčiai pasirašyti. Tinka kreiptis su prašymais, pasiūlymais, pristatyti savo darbus dabartiniam viršininkui ar būsimam darbdaviui, taip pat organizacijoms, visuomenei.

Šiandien geras metas pradėti organizmo stiprinimo, lavinimo ar gydimosi, taip pat įvairių dietų kursą. Tinkamas laikas grožio procedūroms.<br>123rf.com nuotr.
Šiandien geras metas pradėti organizmo stiprinimo, lavinimo ar gydimosi, taip pat įvairių dietų kursą. Tinkamas laikas grožio procedūroms.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:26 AM

Šiandien geras metas pradėti organizmo stiprinimo, lavinimo ar gydimosi, taip pat įvairių dietų kursą. Tinkamas laikas grožio procedūroms.

Palankūs įvairūs kultūros ir meno, šventiniai renginiai.

Ši svajinga, rami diena itin palanki meilės pasimatymams, naujoms romantiškoms pažintims užmegzti. Pasistenkite daigiau laiko skirti šeimai, žmogui, kurį mylite.

Gera proga ką nors gražaus, vertinga nupirkti namams, šeimai. Tinka pirkti siūlus – jie bus susiję su meilės magija. Gerai pirkti ir meilės akmenis – karneolius, juoduosius perlus (tik vyresnio amžiaus moterims).

Šiandien itin palanku lankyti kapus, juos puošti. Prisiminkite mirusius protėvius.

Iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi tik ryškūs, aiškūs sapnai ir tie, kuriuose regėjote artimuosius. Suvokti derėtų tiesiogiai. Buvo blogai regėti mirusiuosius, ypač jei jie jums buvo geri, kvietė, valgydino – tai nuostoliai, nelaimės, ligos. Arkliai, pasagos – sėkmė, apsauga. Puiku, jei vaikščiojote žeme, smėliu.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė – nesėkmės, katastrofos.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsilieti vandeniu – sėkmė, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitaikymas su senu draugu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis puikus svarbiems reikalams tvarkyti, sunkiems darbams atlikti; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė, vengtina gelsvų, žalsvų tonų.

Avinas (03 21–04 21). Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus. Šiandien palankiausia savaitės diena. Tiesa, verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet ir nueiti į meilės pasimatymą. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus. Tai gera proga svarbiam namams skirtam pirkiniui.

Jautis (04 21–05 21). Puikus laikas. Vis dėlto imkitės tik svarbiausių, būtiniausių darbų – taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas. Ką nors gražaus padovanokite savo mamai. Gera proga ir atviram pokalbiui su tėvais. Palanku ką nors gražaus įsigyti namams.

Dvyniai (05 21–06 22). Geras laikas įvairiems susitikimams, susitarimams – gauti pasiūlymai bei sandoriai bus perspektyvūs. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos ar išvaizdos. Vakaras palankus eiti į meilės pasimatymą ar svečius, kur, beje, gali užsimegzti nauja romantiška pažintis.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus metas spręsti finansines problemas, pasirašyti sandorius, tvarkyti turto reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi. Ir nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus, skirtus namų patogumui bei jaukumui.

Liūtas (07 22–08 23). Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius bei sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikti su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui. Palanki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį.

Mergelė (08 23–09 23). Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, paliksite jį likimo valiai – aplinkiniai, šefas, jūsų partneriai ims ir padarys tai, ko jo jums reikia. Geras metas ir įvairiems konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkminga diena – ateina gerasis persilaužimas. Pats laikas paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis. Toli nuo namų galimas žavus romantiškas nuotykis.

Skorpionas (10 23–11 23). Svarbus metas – pasijusite aukštai vertinami, gerbiami, mylimi. Itin palanku pasišnekėti su šefu, pareikalauti to, kas jums priklauso ar pasiūlyti ką nors nauja. Palanki diena susitikti su užsienio partneriais, kolegomis, taip pat vykti į komandiruotę. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, tuomet jūsų santykiuose tikrai įvyks gerų pokyčių.

Šaulys (11 23–12 22). Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais, reikalams su aukštais, įtakingais asmenimis tvarkyti. Ypač puikus, romantiškas bus vakaras – praleiskite jį su tais, kuriuos mylite. Palankios viešnagės, tiks priimti ir garbingus svečius savo namuose.

Ožiaragis (12 20–01 21).Tinka spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina – neslėpkite išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė.

Vandenis (01 21–02 20). Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeimos bendravimo nesklandumus. Galima laiminga romantiška pažintis.

Žuvys (02 20–03 21). Dirbkite negailėdami jėgų ir tai lems geras permainas. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu ar pasirašyti naują darbo sutartį. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Pravartu tvarkyti reikalus, susijusius su veikla užsienyje. Laikas tikrintis sveikatą, pradėti gydymo kursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.