Astrologės S.Liepienės prognozės liepos 1–7 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-01 11:38, atnaujinta 2018-02-12 08:32

Ekstravagancija, kuri stebina ir šokiruoja kitus. Kartais nuotaikų šuoliai, kartais drabužių eklektika. Kartais tiesiog nėra nuotaikos. Bet gyvenimas turi spalvas, nors ir ne visada suderintas. Laikas, kai norisi parodyti save, ima viršų. Dabar vasara, tad viską galima nurašyti atostogų nuotaikoms ar darbų pokyčiams. Kad ir kaip būtų, trūksta susikaupimo, stabilumo ir paprasto tikėjimo, kad visi pokyčiai į gera.

Jautis (04 20–05 20)

Sąmokslo teorijos nepasitvirtins, nors nuorodų į jas ir bus. Daugiausia problemų dėl bendravimo. Ir nesvarbu, ar dirbate, ar tinginiaujate, turite valdytis ir nediktuoti savo sąlygų. Jūs norite daug, galite daug, tačiau nereiškia, kad tiek, kiek užsimojote, ir gausite. Konfliktai darbe gali atvesti iki rimtų permainų, todėl prieš kritikuodami pasvarstykite, kas iš to gali išeiti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Reikia draugiško peties, ne tik jums. Kai kam iš savų labai svarbu, kad jūs dabar palaikytumėte, būtumėte šalia. Tai nėra netektys ar praradimai, tiesiog reikia moralinės paramos ir jūs galite ją suteikti. Darbe viskas tiesiog nuostabu – stabilu, tylu, kaip niekada anksčiau. Be to, jums tenka dirbti už du, o mokama už vieną. Bet juk svarbiau įvertinimas ir pripažinimas nei pinigai.

Vėžys (06 21–07 22)

Juokingų istorijų nutinka ir jums. Todėl būkite pasiruošę netikėtoms situacijoms, ne tik artimų draugų rate, bet ir viešumoje. Nieko jūsų autoritetui nenutiks, tiesiog aplinkiniai pamatys, jog esate toks pat žmogus kaip ir visi. Jūsų geranoriškumas, sugebėjimas atjausti, paguosti šią savaitę bus įgyvendintas – tikrai atsiras kam reikės jūsų dėmesio. Ir ši globa gali virsti nauju meilės romanu.

Liūtas (07 23–08 22)

Nesvarbu, kiek norite, ko siekiate, nesvarbu net ir tai, kiek jums pažadėta. Svarbu tik tai, kas telpa į saują, tik tai, ką dabar turite. Džiaukitės net ir nedidelėmis gyvenimo dovanomis. Laikui bėgant gali paaiškėti, jog visa tai ir buvo didžiausia gyvenimo vertybė. Laikas, kai norisi laisvės, pabėgti nuo pareigų, rutinos. Tačiau kaip tik tai ir laiko jus pririštus prie žemės, kur gyvena visi mirtingieji.

Mergelė (08 23–09 22)

Baimė gali užvaldyti net tada, kai jūs jai priešinatės, kai suvokiate jos priežastis ir stengiatės būti stiprūs. Tai laikina, viskas praeis, žinios bus geros ir jūs vėl galėsite ramiai žiūrėti į dangumi plaukiančius debesis, nebijosite permainų vėjo. Nedidelis išbandymas, po kurio jūs pasijusite kur kas geriau, nes vėl vertinsite, mylėsite save. Nedidelės dovanos iš artimųjų – taip pat jūsų išskirtinumo patvirtinimas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ta pati kiaušinienė, tik labiau išplakta. Ir atrodo, kad virtuvei vadovausite jūs. Ar tai patiks darbe, ar patiks namie – nesvarbu. Vadovas esate jūs. Todėl ne tik vadovavimas, bet ir visa atsakomybė atitenka jums. Savaitė bus kaip daugelis, tik jūsų žodis bus lemiamas, kompromisų mažai, kaip ir pramogų. Tačiau pasitaikys situacijų, kai jums prireiks, kad kas nors kitas pamaišytų viralą. Pasistenkite, kad tai nebūtų savas žmogus.

Skorpionas (10 23–11 21)

Išgirsti, išklausyti būtina, tačiau pritarti niekas nereikalauja. Todėl nepataikaukite, nenusiženkite savo principams, tvirtai laikykitės savo pozicijų. Geras laikas ne tik naujovėms, bet ir seniems sumanymams tęsti. Savo kryptį jūs žinote, ten ir einate. Aišku, atsiras norinčiųjų kartu paėjėti. O jums bendrininkai taip pat praverstų. Viskas klostosi gana palankiai, tik gal lėčiau, nei jums norisi.

Šaulys (11 22–12 21)

Kartais reikia tiesiog išvalyti visas pakampes, sugaudyti išsibėgiojusius vorus. Surinkti, kad būtų tvarka, kad niekas niekur neregztų tinklų. O jei viskas bus atvira, be paslapčių, nutylėjimų, viskas bus kur kas lengviau, paprasčiau. Nereikės titaniškų pastangų, tačiau gali būti, kad tai nebus pats maloniausias laikas vien todėl, kad namų problemos virsta tikru galvos skausmu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Spaudžiate mygtukus, tikrinate ribas. Bet tai darote labai matomai, demonstratyviai. Žaiskite subtiliau. Niekas nežino, kiek tas žaidimas užsitęs ir kada jis baigsis. Todėl turėkite kantrybės, net jei jums atrodo, kad esate teisūs ir nėra ką čia svarstyti. Žaidimas lieka žaidimu, laimi tas, kuris pasirenka tinkamą strategiją. Laimės, meilės nėra pilnos rieškučios, bet jei naminiai reikalai – taisyklės jūsų.

Vandenis (01 20–02 18)

Meilė – kaip dvipusė moneta. Ir viena jos pusė – išdavystė. Niekas nežino, kuria puse ta moneta kris, tačiau greičiausiai ne ta, kuria jums norėtųsi. Niekada nežinai, kaip geriau. Jei skirsite šią savaitę santykiams aiškintis, skoloms atgauti, jums seksis, bet vis tiek nesijausite laimingi, nuosėdų liks. O kad viskas atrodytų gražiau, jums tereikia į viską numoti ranka ir leisti gyvenimui tekėti taip, kaip išeina.

žuvys (02 19–03 20)

Viskas, kas padeda rasti vidinę ramybę, yra gerai. Ir nesvarbu, ar tai gera knyga, skani arbata, ar malonus naujas aromatas. Viskas tinka, kad tik jūs jaustumėtės patogiai. Nauji susižavėjimai šią savaitę lydės nuo pirmųjų dienų ir drums įprastą gyvenimo ritmą, vers ieškoti ko nors naujo, neapčiuopiamo ir labai artimo. Todėl, kad ir kaip blaškytumėtės, nepamirškite kartkartėmis sustoti ir apsidairyti, pasižiūrėti, kur tas jausmas jus neša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.