Palmira įspėja: lemtingą žingsnį atidėkite kitai dienai

Apgaulingas laikas, kai neteisingai įvertiname realią situaciją, galimus pokyčius, aplinkinių santykį su mumis. Netiks priimti svarbių sprendimų, pradėti naujų darbų, tvarkyti atsakingų reikalų. Blogas laikas susitarimams, įsipareigojimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti. Mažiau vilkitės, nedarykite jokių rimtų išvadų net jei netikėtai pasisektų, jei sulauktumėte ypatingų pasiūlymų (nesvarbu, dalykinių ar romantiškų). Net žaviausi pasiūlymai, gauti šiandien, geriausiu atveju liks tušti, blogiausiu – atneš išbandymus. Tad likite saikingi ir atidėkite kitai dienai lemtingą žingsnį.

Net žaviausi pasiūlymai, gauti šiandien, geriausiu atveju liks tušti, blogiausiu – atneš išbandymus.<br>123rf nuotr.
Net žaviausi pasiūlymai, gauti šiandien, geriausiu atveju liks tušti, blogiausiu – atneš išbandymus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:43 PM

Netiks aiškintis santykių su mylimais žmonėmis, kaip ir imtis griežtų vaikų auklėjimo priemonių. Asmenys, turintis silpną širdį, turi labiau save pasaugoti.

Nepalanku investuoti, skolinti ir skolintis pinigus (nebent nedideles sumas), netiks pirkti vertingus ir gražius daiktus.

Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Didesnė traumų, įvairių avarijų tikimybė.

Iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi tik aiškūs, konkretūs sapnai. Puiku, jei regėjote ryškią šviesą ar ugnį – apsauga, pagalba; jei buvote kailiniais apsirengę, kepurę nešiojote – sėkmė, apsauga. Gerai buvo regėti raktus, būti savo namuose, moterims žuvį matyti – laimė, blogai, jei raktus pametėte, jei po svetimus namus, laukus ar miškus vaikščiojote. Knygą matyti, ką nors rašyti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei naminiai gyvūnai būtų pikti, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo ar katė, šalia paukščiai tūptų – apsauga, globa.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina praleisti su artimaisiais, šeima, vengti bendravimo su svetimais, nepalankios ir kelionės.  

Avinas (03 21–04 21). Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – šiandien sunkiai suvoksite, kas išties gerai, o kas blogai. Beje, aplinkiniuose dažniausiai matysite savo atvaizdą. Paklauskite savęs vakare: kokių daugiausia žmonių sutikote – gerų ar blogų? Didesnė traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 21). Problemos prasidės nuo netikusios smulkmenos – ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis. Saugokite savo ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami, vairuodami automobilį. Labiau pasaugokite sveikatą, net jei šiuo metu ilsitės. Galimi nesusipratimai su artimais žmonėmis, vaikais, sutuoktiniu, kolegomis.

Dvyniai (05 21–06 22). Galite susigundyti avantiūra ar įsimylėti jūsų nevertą asmenį – savisaugos jausmas išdavikiškai ilsėsis. Labiau pasaugokite vaikus, nerizikuokite mylimo žmogaus jausmais, kaip ir dideliais pinigais. Po pietų gali pablogėti savijauta, kilti virškinimo nesklandumų, išaugs ir traumų, klaidų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Saugiausiai, geriausiai jausitės namie – gal galite sau leisti vieną dieną svetur neišeiti? Dalykinių reikalų tvarkymą išvis reikėtų atidėti. Itin ryškiai suvoksite savo vidines problemas – tik nepradėkite dramatizuoti. Atsiskleis ir netikri draugai.

Liūtas (07 22–08 23). Ne laikas ieškoti atsako, belstis į kieno nors širdį ar protą. Į nieką nesigilinkite, neieškokite tikslo, prasmės – nė nepajusite, kaip netyčia suklysite. Niekam nieko nežadėkite, neįsipareigokite (ypač šefui, tėvams, giminaičiams, kaimynams), su niekuo neaptarinėkite savo dalykinių ketinimų. Saugokitės vagių ir šmeižikų, atidžiai vairuokite automobilį.

Mergelė (08 23–09 23). Ne pats geriausias laikas kelionėms ir meilės nuotykiams. Netvarkykite finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų. Labiau valdykitės bendraudami su antrąja puse – galite išsilieti dėl savo nesėkmių ir tai smarkiai pakenks santykiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nelengva diena – gali pasirodyti, jog visi prieš jus. Saugokite reputaciją – netikęs žodis, neapgalvotas veiksmas sukels nemenką skandalą, kuris pakenksi ne jūsų vardui, bet ir santykiams su kolegomis, vadovybe ir net sutuoktiniu. Didesnė įvairių traumų tikimybė dirbant, važiuojant.

Skorpionas (10 23–11 23). Gali prislėgti svetimi rūpesčiai, sutuoktinio ar savo vaikų reikalai. Būsite linkę viską vertinti pernelyg pesimistiškai, o tai tik pablogins padėtį. Dabar geriau apie nieką negalvoti ir užsiimti tuo, kas jums įdomu ir malonu.

Šaulys (11 23–12 22). Galimos negeistinos, netikėtos permainos darbe, santykiuose su artimaisiais, draugais. Būkite lankstesni, pakantesni. Būkite atidesni maisto kokybei, venkite svaigalų, nerizikuokite prie vandens.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepersistenkite nei norėdami įrodyti savo tiesą, nei pasirodyti, ypač savo laimėjimais ir vaikais. Itin atidūs būkite darbe – šios dienos klaidos pakenks reputacijai. Intrigantai, pavyduoliais gali pasinaudoti jūsų ambicingumu.

Vandenis (01 21–02 20). Pavojingas laikas, nes galite pernelyg pasikliauti savo arba svetimu autoritetu ir dėl to papulti į nemalonią padėtį (prarasti aplinkinių pasitikėjimą jūsų profesionalumu, išmintingumu). Venkite patarinėti, mokyti – neprašomi nesikiškite į kitų problemas.

Žuvys (02 20–03 21). Stenkitės nesinervinti, neleiskite sau pykti, juolab niršti. Nuoširdžiai linkėkite kitiems gero, nemėginkite kerštauti – tai magiškas metas, kai mažas blogis greitai tampa didelis, o įveiktas tiesiog išnyksta. Nepamirškite, kad neapykanta labiausiai pakenks jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.