Ramunės horoskopas rugpjūčiui: kai kam loterijose šypsosis sėkmė

Paskutinis vasaros mėnuo daugeliui Zodiako ženklų bus sėkmingas. Vieni galės smagiai išlaidauti, kitų laukia puikios karjeros perspektyvos, dar trečių - sėkmė loterijoje. Sužinokite, ką žvaigždės žada jums.

Vienų ženklų atstovų laukia kelionės, kitiems puikiai seksis karjera, dar kitiems verta nusipirkti loterijos bilietą.<br>123rf nuotr.
Vienų ženklų atstovų laukia kelionės, kitiems puikiai seksis karjera, dar kitiems verta nusipirkti loterijos bilietą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2014, 3:00 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:13 PM

Avinas (03 21–04 19)

Rugpjūtis bus geras mėnuo. Tiesa, būsite linkę elgtis pernelyg spontaniškai, neapgalvoję rėžti kalbas. Kartais tai žavu, bet kartais vertėtų būti išmintingesniems ir pirma pagalvoti, o tik paskui sakyti ar daryti.

Visą rugpjūtį būsite energingi. Tad gausybė šio mėnesio darbų jūsų rankose tirpte tirps. Būsite dėmesio centre. Bet tuo nepiktnaudžiaukite. Įgyti pavyduolių priešų tikrai nenorite.

Paprastai esate gana taupūs ir su pinigais elgiatės apdairiai. Vis dėlto šį mėnesį būsite linkę išlaidauti. Jums norėsis pasirodyti, kad nemažai turite, kad galite sau daug leisti.

Elkitės protingai – kitų meilės ir dėmesio pinigais nenusipirksite. Kai sulauksite artimųjų prašymo padėti, neatsisakykite — jausitės labai gerai.

Jautis (04 20–05 20)

Paskutinį vasaros mėnesį norėsis laiką leisti namie.

Be to, aplinkybės susiklostys taip, kad bent jau pirmąją rugpjūčio savaitę būsite pririšti prie namų, negalėsite išvažiuoti.

Šis metas palankus namams atnaujinti, gražinti. Taip pat dabar tinkamas laikas pradėti naujų namų statybas.

Mėnesio viduryje jūsų laukia smagus įvykis ar renginys – ne tiktai maloniai praleisite laiką, bet ir iš kitų dalyvių pasisemsite energijos, naudingų idėjų, optimizmo.

Paskutinėmis rugpjūčio dienomis galvos skausmą gali kelti mažieji šeimos nariai.

Priimdami sprendimus galite kliautis intuicija. Ji šį laikotarpį neturėtų apgauti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Rugpjūtis palankus tolimoms kelionėms. Jei negalite sau leisti ilgų atostogų, bent kelioms dienoms pakeiskite aplinką.

Nuvažiuokite prie jūros, ežerų, į kaimo sodybą.

Šios, nors ir trumpos, atostogos bus labai naudingos – pažinsite naujas vietas, atrasite naujų galimybių ir iki šiol neatrastų savo gebėjimų.

Daugiau laiko skirkite bendravimui su aplinkiniais. Renkite susitikimus, vėlyvus priešpiečius, vakarus prie laužo. Kuo daugiau bendrausite, tuo jausitės laimingesni ir įdomesni. Dabar tikrai ne metas užsidaryti vieniems namie.

Mėnesio vidurys palankus sudaryti sutartis, įsigyti vertingų pirkinių. Atsargiai elkitės su stiklu. Galimos traumos.

Vėžys (06 21–07 22)

Laukia geras mėnuo. Pirmiausia pradėkite nuo dovanos sau.

Nesvarbu, ar tai būtų atostogos užsienio šalyje, nauja rankinė ar naujas išmanusis telefonas. Jūs tikrai to nusipelnėte.

Jei esate vieniši, labai tikėtina, kad paskutinėmis vasaros dienomis užmegzta nauja pažintis greitai virs romantiškais santykiais.

Rugpjūtis palankus investuoti. Vis dėlto neskubėkite veltis į verslo santykius su artimais bičiuliais. Be to, neinvestuokite tik į vieną projektą ar objektą.

Mėnesio pabaiga ypač palanki išvykoms su šeima ir artimais draugais. Kelios dienos padės atkurti ryšį, kurį per pastaruosius intensyvius mėnesius buvote praradę.

Liūtas (07 23–08 22)

Šį mėnesį jums galvoje vien linksmybės. Trokšite pamiršti visus darbus, rūpesčius, pareigas ir įsilieti į siautulingų paskutinių vasaros vakarėlių sūkurį.

Visą rugpjūtį ne tik jausitės, bet ir atrodysite puikiai. Aplinkiniai jumis žavėsis. Jūs lengvai rasite kalbą su bet kokio amžiaus, bet kokią socialinę padėtį turinčiais žmonėmis. Vis dėlto jei norite taupyti laiką, venkite beverčių pokalbių.

Vienišiems Liūtams paskutinis vasaros mėnuo palankus užmegzti ilgalaikius santykius. Jei esate įsipareigoję, venkite net ir nekalto flirto. Jis gali būti rimtų barnių su antrąja puse priežastis.

Mėnesio pabaigoje būkite itin atidūs prie vairo. Jokiu būdu nevairuokite išgėrę.

Mergelė (08 23–09 22)

Paskutinis vasaros mėnuo bus tikrai intensyvus. Jei norėsite viską suspėti, teks labai kruopščiai susiplanuoti dienotvarkę.

Mėnesio pabaigoje galite sulaukti įdomaus pasiūlymo prisidėti prie vieno naujo svarbaus projekto.

Pasiūlymas bus labai viliojantis, tačiau jo nesiimkite neįsigilinę į visas detales.

Būsite linkę kelti didelius reikalavimus antrajai pusei. Dėl to jūsų santykius netgi gali ištikti krizė. Norite to išvengti? Į viską žiūrėkite paprasčiau ir neieškokite problemų ten, kur jų nėra.

Daugiau aktyvios veiklos jums tikrai nepakenks.

Sportas ne tik padės palaikyti gražias kūno linijas, bet ir atsikratyti streso, pakels nuotaiką.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Visas ateinančias rugpjūčio dienas galite kliautis savo instinktais ir intuicija. Tad dabar ypač tinkamas metas priimti svarbius sprendimus, kurie turės didžiulės įtakos visam jūsų tolesniam gyvenimui.

Prasideda laikotarpis, kai karjera klostysis itin palankiai. Dabar galėsite pradėti džiaugtis savo darbo vaisiais ir pasiekti tai, ko seniai siekėte.

Tiesa, būtent dėl šios priežasties gali sumažėti jūsų draugų ratas. Galbūt todėl, kad jiems nebegalėsite skirti tiek dėmesio, o galbūt kaltas bus pavydas.

Šiomis dienomis būsite linkę išlaidauti. Vis dėlto vertėtų save šiek tiek apriboti. Ypač jei ketinate artimiausiu metu įsigyti reikšmingą pirkinį – namą, automobilį.

Skorpionas (10 23–11 21)

Laukia ramus mėnuo. Galbūt net per ramus.

Darbe jums reikėtų būti energingesniems, labiau užsispyrusiems ir ambicingesniems.

Be aiškiai užsibrėžtų tikslų, ryžto ir iššūkių karjeros aukštumų nepasieksite.

Daugiau laiko skirkite šeimos nariams, bičiuliams.

Jų gera nuotaika jums įkvėps optimizmo. Pastaruoju metu jo gerokai trūksta.

Labai tikėtina, kad dėl tam tikrų priežasčių paskutinį šios vasaros mėnesį gerokai sutvirtės jūsų ryšys su motina.

Darnūs santykiai su ja jus paveiks ypač teigiamai.

Rugpjūtį palanku planuoti poilsį ir išeiti atostogų.

Šaulys(11 22–12 21)

Jei žiemą ketinate atostogauti tolimoje egzotiškoje šalyje, dabar tinkamiausias metas susiplanuoti kelionę. Tačiau pirkdami bilietus būkite itin atidūs, galite įvelti žioplų klaidų, o ištaisyti jas kainuos daug laiko.

Darbe jums šį mėnesį stigs paskatų. Jūsų mintys suksis apie viską, tik ne darbus.

Jums norėsis naujovių, bet kartu vengsite prisiimti daugiau atsakomybės. Norėsite pabėgti nuo įtampos ir įsipareigojimų.

Santykiai su antrąja puse šį mėnesį gali būti komplikuoti.

Būsite linkę konkuruoti vienas su kitu. O šiuo laikotarpiu būtų geriausia besąlygiškai vienas kitą paremti, paskatinti.

Priimkite vienas kitą tokius, kokie esate, ir nesistenkite kito pakeisti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų laukia sėkmingos karjeros laikotarpis. Jums pavyks pasiekti gerų rezultatų ir pelnyti palankų kolegų ir viršininkų įvertinimą. Šis laikas tinkamas prašyti didesnio atlyginimo.

Jei ieškote darbo, tikėtina, kad mėnesio pabaigoje surasite tai, kas jums idealiai tiks. Greičiausiai už tai turėsite padėkoti jus rekomenduosiančiam artimam bičiuliui.

Rugpjūtis nepalankus atostogoms ir kelionėms. Gali kilti nesklandumų, nesusipratimų. Pavyzdžiui, gali paaiškėti, kad jūsų rezervacijos atšauktos. Būkite tam pasirengę ir nepanikuokite. Galų gale viskas bus gerai.

Artėjant rudeniui labiau atkreipkite dėmesį į savo gyvenimo būdą. Atraskite laiko sportui, susirūpinkite tuo, ką dedate į burną.

Vandenis (01 20–02 18)

Paskutinį vasaros mėnesį jums plačiai šypsosis fortūna. Jūsų laukia ypač palanki pirmoji rugpjūčio savaitė. Pokyčiai, kurių imsitės šiuo laikotarpiu, garantuos sėkmę ir malonumus ateityje.

Gali būti, kad jau pirmosiomis rugpjūčio dienomis sulauksite įdomaus darbo pasiūlymo. Vis dėlto iki mėnesio pabaigos neskubėkite jo priimti. Pirma apsidairykite, ar aplinkui nėra dar geresnių galimybių pasiekti norimą karjeros laiptelį.

Mėnesio pabaigoje nusipirkite loterijos bilietą. Tikėtina, kad laimėsite. Būkite atidūs kelyje. Galimi nemalonūs incidentai.

Taip pat šiuo metu verčiau atsisakyti brangių pirkinių ar investicijų. Šiek tiek palaukite, kol jūsų finansinė padėtis galutinai stabilizuosis.

Žuvys (02 19–03 20)

Šį mėnesį jūsų gyvenime stigs pusiausvyros. Bet juk taip paskutinį vasaros mėnesį jums būna visada. Norėdami susidoroti su visais darbais, turėsite labai pasistengti. Stipri valia bus būtina.

Visą mėnesį sulauksite daug kvietimų į renginius, susibūrimus. Vis dėlto jums labiausiai norėsis laiką leisti ramiai namie su artimiausiais žmonėmis.

Būkite atidūs išsakydami savo idėjas, kategorišką nuomonę tam tikrais klausimais. Galimi nesusipratimai ir kivirčai. Galite pasijusti išduoti.

Dabar būtų tinkamas laikas pagalvoti apie ateitį.

Kur save norėtumėte matyti žiemą, kitą vasarą? Jei ne dabar, tai nuo rugsėjo imkitės veiksmų, kad jūsų siekiai pradėtų pildytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.