Palmira perspėjo: liežuvis gali tapti priešu, mažiau plepėkite

Geriausia, jei ši diena - antradienis, rugpjūčio 5-oji, bus tylėjimo, susikaupimo laikas. Mat šnekiems, mėgstantiems bendrauti, siekiantiems sužinoti visas naujienas gali kilti rūpesčių – tai toks metas, kai negalima tikėti viskuo, ką išgirsite, ir su kitais dalintis savo mintimis, turima informacija.

Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri reikšti apgaules, iliuzijas.<br>123rf nuotr.
Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri reikšti apgaules, iliuzijas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 6:51 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:16 PM

Tad nepamirškite, kad kartais (o dabar būtent tas atvejis) liežuvis tampa priešu.

Nė nepastebėsite, kaip šiandien netyčia ką nors užgausite, išplepėsite paslaptį, prižadėsite dalykų, kurių neįstengsite įvykdyti. Taip pat venkite peršančių savo nuomonę, valią – remkitės savo galva, nepasikliaudami išgirstais dalykais, o svarbiausia – mokėkite negirdėti apkalbų.

Šiandien visiškai netinka tvarkyti piniginių, turto reikalų, negerai ir pinigus skolinti, skolas grąžinti. Nepalanku pasirašyti svarbių dokumentų, pirkti transporto priemonių, telefonų.

Didesnė autoavarijų tikimybė. Padaugės įžūlių biurokratų, taip pat vairuotojų.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl jūsų meilės, jei namuose prie durų tinkas imtų byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys, jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilės srityje, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus aktyviai veiklai, svarbiems dokumentams tvirtinti; tinkami žali tonai.

Avinas (03 21–04 21). Nebloga diena, tačiau kad ji sklandžiai praeitų, būtina rinktis, su kuo bendrauti, tartis. Būkite apdairesni su dokumentais bei pinigais. Ne laikas moralizuoti namuose – kaltininkas nieko nesupras.

Jautis (04 21–05 21). Kai kas įkyrėjo? Galimas dalykas, kad savo nepasitenkinimą išliesite ne ten, kur reikia. Tad daugiau tylėkite, kad nesugadintumėte santykių su artimaisiais, mylimu žmogumi ar savo šefu. Atsargiau vairuokite.

Dvyniai (05 21–06 22). Ne laikas ieškoti teisybės. Jus galite būti apkaltinti nebūtais dalykais, tačiau ir patys galite apsirikti, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Nemaža vagysčių, apgaulių tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Bjaurokas laikas, kai gelbėja tik nuoširdumas ir humoro jausmas. Išaugs konfliktų darbe, viešajame transporte, gatvėje tikimybė. Ne laikas ginčytis su šefu ir teisėtvarkos atstovais.

Liūtas (07 22–08 23). Jūsų optimizmas aplinkiniams bus tikra atgaiva. Tik būkite atidūs, kad neužgautumėte savo artimiausių žmonių. Ne laikas barti vaikus, priekaištauti mylimam žmogui. Pasisaugokite viršininko nemalonės.

Mergelė (08 23–09 23). Gera diena pailsėti nuo dalykinių rūpesčių – netvarkykite rimtų reikalų, venkite biurokratų ir užsieniečių. Gerai namuose užsiimti tvarkymusi iš esmės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Venkite bendravimo, tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją – nebūkite patiklūs, nes kai kas linkęs jums apdumti akis. Pasisaugokite apgavikų, vagių ir venkite diskusijų su biurokratais.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepasiduokite įkalbinėjimams, ypač ką nors paskolinti, kuo nors pasidalinti. Jei nuspręsite ką nors dovanoti, pernelyg nesitikėkite padėkos. Itin pavojingi ginčai su sutuoktiniu. Beje, nesiklausykite blogų kalbų apie savo porą.

Šaulys (11 23–12 22). Elkitės tik taip, kai jums atrodo – aplinkiniai jus gali suklaidinti. Neverta taikytis prie visuomeninės nuomonės. Atsargiau su informacija darbe. Galimas technikos gedimas. Pasisaugokite vagių. Tikėtinos traumos per neatidumą, išsiblaškymą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepalanki diena, kai nereikia nieko niekam aiškinti, kai dera saugoti paslaptis. Nepalankūs nei dalykiniai, nei šventiniai susitikimai, nei kelionės.

Vandenis (01 21–02 20). Kuo labiau savarankiški būsite, tuo sparčiau viską sutvarkysite. Jei jūsų reikalai susiję su užsieniu ar kelionėmis, galimos nenumatytos kliūtys.

Žuvys (02 20–03 21). Aktyvus metas – nenustygsite vietoje. Tačiau nieko nauja nesiimkite – gal jūsų laukia seniai nebaigtas darbas? Ne laikas su šefu aptarinėti jūsų reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.